Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Review:Φυσικό σαπούνι με γιασεμί από την Apivita







  Σε προηγούμενο post με entries Ιανουαρίου είχα συμπεριλάβει το σαπούνι με γιασεμί για πρόσωπο και σώμα από την Apivita.Όπως σας είχα πει,χρησιμοποιώ σαπούνι σε μορφή μπάρας για τον καθαρισμό του προσώπου μου,και το προηγούμενο που είχα (Fissan με 30% ενυδατική κρέμα) είχε αρχίσει να τα φτύνει,οπότε το αντικατέστησα.Μετά από αρκετή χρήση λοιπόν,έχω να πω τα εξής:


  Το σαπούνι αυτό αποτελείται κατά 97% από φυσικά συστατικά,μεγάααλο συν για μένα γιατί προσπαθώ να χρησιμοποιώ όσο το δυνατόν πιο φυσικά προϊόντα,ειδικά στην επιδερμίδα του προσώπου!Προσπάθησα να βγάλω φωτογραφία τα συστατικά αλλά ,επειδή η σταθερότητα του χεριού μου είναι αντιστρόφως ανάλογη της σταθερότητας ενός χειρούργου, το αποτέλεσμα είναι λίγο κουνημένο!





  Τι ισχυρίζεται ότι κάνει;
  "Με γιασεμί και βιολογικό αιθέριο έλαιο λεβάντα,καθαρίζει απαλά πρόσωπο και σώμα διατηρώντας την επιδερμίδα απαλή,ενυδατωμένη και διακριτικά αρωματισμένη.Για όλους τους τύπους επιδερμίδας."






  Η άποψή μου;
  Δεν είναι τόσο ενυδατικό όσο το Fissan που είχα,αλλά δεν με πειράζει γιατί αυτό που ήθελα ήταν καλός καθαρισμός.Και σ'αυτό τον τομέα παίρνει άριστα!Αφήνει ένα υπέροχο "τριζάτο" αποτέλεσμα,και η επιδερμίδα δεν "τραβάει" καθόλου μετά τη χρήση του.Η μυρωδιά του είναι υπέροχη και ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που το αγόρασα(το γιασεμί είναι ένα από τα αγαπημένα μου λουλούδια)-φυσικά δεν κρατάει πολύ,αφού αμέσως μετά απλώνω την ενυδατική μου.Επίσης να πω ότι η επιδερμίδα μου είναι ευαίσθητη,και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα.Γενικά πρόκειται για ένα πολύ καλό προϊόν και όντας μανιακή με τα σαπούνια θέλω πολύ να δοκιμάσω και τα υπόλοιπα της Apivita!Αν έχετε δοκιμάσει κάποιο,παρακαλώ να μου πείτε τη γνώμη σας.


  Δεν είμαι σίγουρη για την τιμή του,πάντως κάτω από 5 ευρώ!Εγώ το πήρα με έκπτωση 25%.













  Εσείς χρησιμοπιείτε σαπούνι σε μορφή μπάρας για το πρόσωπο;Αν ναι ποιο;Έχετε δοκιμάσει το συγκεκριμένο ή κάποιο άλλο από Apivita;


  Φιλιά στα μούτρα,


  J







20 σχόλια:

  1. έχω αγοράσει δύο της body farm,ένα με χαμομήλι και ένα με καρύδα,αλλά ακόμα δεν τα έχω δοκιμάσει,υποσχέθηκα στον εαυτό μου,και στο ποστοφόλιμου κυρίως,να μην ανοίγω πεντακόσια προιόντα ταυτόχρονα,οπότε περιμένω να; μου τελειώσουν τα προηγούμενα ,χιχιχ!!!!!!σε δύο εβδομάδες θα σου πω εάν αξίζουν!!! φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για την εταιρία!Πες μου οπωσδήποτε όταν τα δοκιμάσεις!Έχεις δίκιο,πλέον το εφαρμόζω κι εγώ,δεν ανοίγω πολλά ταυτόχρονα..Φιλάκια!! :D

      Διαγραφή
  2. Το ξέρω ότι το post είναι για το Apivita αλλά εγώ κόλλησα στο fissan. Ποιο το παιδικό αφρόλουτρο και σαμπουάν ή υπάρχει κι άλλο; Πολύ ενδιαφέρον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι αυτό εδώ το σαπούνι: http://www.bebemaison.gr/product_detail.jsp;jsessionid=22BBF2B2B5D3C0F374ACD367C6A9DEE2?prdId=21-07-0029&extLang= Πλάκα σαπουνιού είναι,με ενυδατική κρέμα!Μου άρεσε πολύ αλλά "έλιωσε" σχετικά νωρίς.Μπορώ να κάνω αναλυτικό review αν θέλετε!Γενικά είμαι πολύ υπερ της χρήσης παιδικών-βρεφικών προϊόντων γιατί συνήθως είναι τα πιο "αγνά"! :)

      Διαγραφή
    2. Κάνε ένα review για το σαπουνακι της fissan!!! Θα ήταν πολύ βοηθητικο

      Διαγραφή
  3. ενδιαφέρων...θα το δοκιμάσω ;)
    kiss...fancy~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ έμεινα πολύ ευχαριστημένη!Αν το δοκιμάσεις πες μου τη γνώμη σου..Φιλιά! :)

      Διαγραφή
  4. Eχεις νέο tag...http://zoiloves.blogspot.gr/2013/02/tag-24.html
    Περιμένω τις απαντήσεις σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολυ ενδιαφερον ποστ, αν το βρω στο φαρμακειο θα το δοκιμασω! αν έχεις την καλοσύνη ρίχνε μια ματιά πού και πού και στο (πολύ νέο)blog μου http://bellatrixxkiddo.blogspot.gr/
    ελπίζω να σου αρέσεi:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ ωραίο review!! :)
    Δεν έχω δοκιμάσει να καθαρίσω με σαπουνάκι το πρόσωπο μου αλλά της apivita φαίνονται τόσο καλά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ! :D Μου αρέσει πολύ η αίσθηση που αφήνουν,αν κάποια στιγμή δοκιμάσεις,πες μου τη γνώμη σου!

      Διαγραφή
  7. της Occitane είναι το αγαπημένο μου και του Κορρέ γιατί έχουν καλή τιμή. αλλά θα δοκιμάσω και της Apivita γιατί είμαι fan της μπάρας σαπούνι για τον πρωινό καθαρισμό και το γιασεμί θα μου φτιάχνει το κέφι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά η μυρωδιά είναι διακριτική αλλά υπέροχη!Από Occitane είχα δοκιμάσει λίγα προϊόντα από δειγματάκια και μου άρεσαν πάρα πολύ.Θα ψάξω το σαπούνι όταν μου τελειώσει αυτό! :D

      Διαγραφή
  8. Wonderful post...I like your blog.^^
    Maybe follow each other on bloglovin?
    Let me know follow you then back.;)
    Lovely greets Nessa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μόλς ανακάλυψα το blog σου (googlάροντας κρέμες χεριών-χα!) και μου αρεσει πολύ! Ωραια reviews, και μου αρέσει ο "αμεσος" τρόπος γραφής σου- εννοώ οτι διαβαζοντας το blog σου νιωθω οτι το γραφει μια νορμαλ κοπέλα, δε θυμιζει στήλη σε περιοδικο!Πολύ σημαντικο για μενα! Καλη συνεχεια λοιπόν! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε φαντάζεσαι πόσο χαρούμενη με έκανε το σχόλιό σου!! :D Πραγματικά χαμογελάω σαν το χαζό μπροστά στην ιθόνη και δεν ξέρω τι να απαντήσω!Χίλια ευχαριστώ!!

      Διαγραφή
  10. Από τα 15 μου χρησιμοποιούσα μπάρα σαπουνιού για να καθαρίσω το πρόσωπο μου πριν πάω για ύπνο. Το ίδιο κάνω και σαν ενήλικη για να το καθαρίσω από το μακιγιάζ.
    Από τα 15 μου χρησιμοποιούσα το διαφανές σαπούνι της Neutrogena το οποίο ήταν...
    Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο!
    Κρατάει την επιδερμίδα ΠΟΛΥ νεανική! (πρόσφατα με επιβεβαίωσε με δήλωση της και η συμπατριώτισσα μου Jennifer Aniston, που αποκάλυψε ότι το ίδιο χρησιμοποιούσε και εκείνη από τα 16 της!)
    Δυστυχώς όταν ήρθα Ελλάδα για μόνιμη εγκατάσταση δεν μπορούσα να το βρω, όπως παλιά (προφανώς σταμάτησαν την εισαγωγή του συγκεκριμένου σαπουνιού)... :(
    Όταν άρχισα να ψάχνω πριν από μερικούς μήνες να αντικαστήσω το σαπούνι που χρησιμοποιώ όλα αυτά τα χρόνια, βρέθηκα μπροστά σε τοίχο γιατί δεν γνώριζα αν μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν και στο πρόσωπο εκτός από το σώμα.
    Έτσι κατέληξα και πήρα για δοκιμή του KORRE που αναγράφει στην συσκευασία ότι είναι ΚΑΙ για το πρόσωπο και της APIVITA τα οποία όμως δεν το έχω χρησιμοποιήσει γιατί δεν αναγράφει ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για καθαρισμό προσώπου και φοβάμαι.
    Στην ανάρτηση σου γράφεις ότι είναι και για το πρόσωπο... Στο έχει αναφέρει κάποιος που είναι ειδικός ή η ίδια η εταιρεία ότι κάνει και για το πρόσωπο; γιατί αν κάνει το γιασεμί θα κάνει και η ελιά που πήρα εγώ. Απλά θέλω να είμαι σίγουρη ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο πρόσωπο, γιατί εκεί δεν μπορείς να βάλεις ό,τι προϊόν θα ήθελες...
    Να είσαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλιά σας με κάνουν χαρούμενη!
Πάντα απαντάω κι εκτιμάω πολύ το χρόνο που αφιερώνετε για να με διαβάζετε. :)