Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Χειλάκι πετροκέρασο



      Έχω μια μικρή μανία με τα χείλη μου: τα θέλω πάντα ενυδατωμένα και περιποιημένα.Είτε είμαι σπίτι,είτε στη σχολή,είτε για βόλτα.Κι αν αισθάνομαι ότι δεν είναι,δε διστάζω να βάλω lip balm/κραγιόν οποιαδήποτε ώρα και οπουδήποτε κι αν είμαι.Για την ακρίβεια,αυτό αποτελεί κλασικό και καθημερινό φαινόμενο.

  Θα περίμενε κανείς ότι,από τη στιγμή που φροντίζω τόσο πολύ τα χείλη μου,θα είχα κανένα απιθανικομμύριο προϊόντα να στολίζουν το σπίτι μου και να γεμίζουν τις τσάντες μου.Κι όμως!Έχω τόσα ώστε να κάνω τη δουλειά μου-και ξεφυτρώνουν συνεχώς από την τσάντα μου επειδή πολλά τα παίρνω παντού μαζί μου.

  Φυσικά,ποτέ δε λέω όχι σε κάτι καινούργιο! ;)









Για περάστε,για περάστε λοιπόν,να σας δείξω την ταπεινή μου συλλογή,χωρισμένη ανά κατηγορίες!Και μην ξεχνάτε ότι σκοπός δεν είναι να μαζεύουμε ένα σωρό προϊόντα τα οποία χρησιμοποιούμε μια στο τόσο και καταλήγουν άχρηστα και μισοτελειωμένα,αλλά να δίνουμε χρησιμότητα σε όσα έχουμε. :)





  Απλή ενυδάτωση

 
  Ένα για το σπίτι,ένα για έξω!Το Burt's Bees περιέχει βιταμίνη Ε και μέντα κι έχει 100% φυσική σύσταση.Είναι σε μορφή στικ και βολεύει πολύ-το απέκτησα πολύ πρόσφατα σε ταξίδι μου και σκοπεύω να το αγοράσω ξανά όοοταν μου τελειωσει,από κάποιο site.Ενυδατώνει πολύ καλά και επιπλέον δροσίζει πολύ τα χείλη μου λόγω της μέντας!Αυτό βέβαια ίσως φανεί ενοχλητικό σε κάποιες-εγώ το θεωρώ πλεονέκτημα πάντως.
  Το άλλο είναι lip balm τριαντάφυλλο που μου έφερε δώρο η κολλητή μου από δικό της ταξίδι!Το χρησιμοποιούσα και για έξω,αλλά πλέον το έχω μόνο για το σπίτι,σταθερή θέση (και αξία!) πάνω στο κομοδίνο για να βάζω όλη την ώρα.Μυρίζει υπέροχα λουκουμάκι τριαντάφυλλο και μου έρχεται να το φάω!Έχει υφή ανάμεσα σε κλασικό lip balm και ζελέ και ενυδατώνει πολύ καλά.





Αντηλιακή προστασία






  Ή αλλιώς,"τα σχεδόν τελειωμένα"!Τα αγαπώ και δεν βγαίνω από το σπίτι χωρίς ένα από αυτά.Και τα δυο έχουν SPF 15 το οποίο θεωρώ ιδανικό.Το liposan vitamin shake έχει acai και άγριο μήλο και περιέχει αρκετές βιταμίνες τις οποίες πλέον δεν μπορώ να ξεχωρίσω στο καπάκι γιατί έχει ξεθωριάσει!Έχει αρκετά έντονη φρουτώδη μυρωδιά,ενυδατώνει πολύ καλά,και αφήνει ένα απαλό ροζ χρώμα και λίγη λάμψη στα χείλη.
  Το άλλο είναι του Κορρέ και είναι η αδυναμία μου!Mandarin Lip Butter Stick,περιέχει βούτυρο Καριτέ,φυτικό κηρό Ηλίανθου και έλαιο μανταρινιού!Εγώ προς το παρόν χρησιμοποιώ το μωβ,κι έγω άλλες 2 αποχρώσεις να με περιμένουν στο συρτάρι,αχρησιμοποίητες ακόμη. ;) Ενυδατώνει πολύ καλά,έχει υπέροχη μυρωδιά και εκτός από αντηλιακή προστασία προσφέρει και χρώμα.








Σούπερ Ντούπερ Περιποίηση


 

  Δε νομίζω να σας έχω ξαναμιλήσει για την κηραλοιφή,αλλά αποτελεί το προϊόν που θα έπαιρνα μαζί μου αν ναυαγούσα σε νησί.Το χρησιμοποιώ στο πρόσωπο,στα χείλη,σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος αισθάνομαι ξηρό και σε καψίματα και πληγές.Και με τεράστια αποτελεσματικότητα σε όλα!Αυτή που έχω εγώ περιέχει  "100% αγνό μελισσοκέρι,αγνό ελαιόλαδο,έλαιο χαμομηλιού,jojoba,καροτέλαιο,μύρο,λιβάνι,μαστίχα,αιθέριο έλαιο λεβάντας" και την αγόρασα από εκθεση συνεταιρισμού στην πλατεία Κλαυθμώνος το καλοκαίρι.Από τότε δεν έχω σταματήσει να ζαλίζω τους πάντες γυρω μου σχετικά με τα οφέλη της!Ειδικά στα χείλη τη χρησιμοποιώ όταν είναι πολύ σκασμένα και το βράδυ πριν πέσω για ύπνο.Δεν μπορώ να την παινέψω αρκετά,ίσως κάνω ξεχωριστό post σχετικά με τους τρόπους που τη χρησιμοποιώ,αν θέλετε κι εσείς!
  Περνώντας στο moon care από Johnson's,έχω ένα παράπονο να εκφράσω:αν σκοπεύετε να σταματήσετε την κυκλοφορία ενός προϊόντος,γιατί δεν το ανακοινώνετε λίγο νωρίτερα ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε στοκ εμείς που τα αγαπάμε;ΓΙΑΤΙ;Έτσι την έπαθα με αυτό το lip balm,έτσι με την κρέμα νυχτός νυχτολούλουδο,έτσι με την κρέμα χεριών νυχτός Dove..Αυτό που βλέπετε στη φωτογραφία,το έχω από την Γ' Λυκείου!Δεν το χρησιμοποιώ φυσικά,αλλά το έχω,όπως και την κρέμα χεριών,για να το μυρίζω(φανταστική μυρωδιά) και να θυμάμαι την υπέροχη ενυδάτωση που μου προσέφερε κάποτε.Ε,και το βαζάκι από την κρέμα νυχτολούλουδο το έχω κρατήσει κι έχω βάλει μέσα το καστορέλαιο για να το χρησιμοποιώ πιο εύκολα.Τι τα θες;Είναι στη μοίρα μου."Ό,τι αγαπάω εγώ πεθαίνει",που τραγουδάει κι ο Καζαντζίδης.



Απολέπιση



  Για το Burt's Bees Citrus Facial Scrub έχω αφιερώσει κοτζάμ post,οπότε δεν θα πω πολλά.Έχω ήδη αναφέρει ότι το χρησιμοποιώ και ως απολεπιστικό χειλιών κάθε φορά που το χρησιμοποιώ στο πρόσωπο,καθώς έχει σχεδόν 100% φυσική σύσταση,κι επιπλέον αφήνει τα χειλάκια μου ενυδατωμένα και με γεύση καρυδόπιτας-μιαμ..



  Αυτά λοιπόν τα αγαπημένα μου προϊόντα για την περιποίηση των χειλιών μου!Εσείς έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο από αυτά;Έχετε κάποιο άλλο να μου προτείνετε;Όπως είπα,μ'αρέσει πολύ να δοκιμάζω καινούργια προϊόντα,οπότε ρίχτε τις προτάσεις σας!



Φιλιά στα μούτρα,


  J


22 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίο Post!!
    Για τα Burt's Bees έχω ακούσει πολύ καλά λόγια..εύχομαι να αποκτήσω σύντομα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ! :D
      Αξιόπιστο site από το οποίο έχω πάρει το scrub Burt's Bees είναι το feelunique που έχει και δωρεάν αποστολή!Μου το άργησε,αλλά έφτασε σώο κι ασφαλές!Αν δοκιμάσεις κάποιο προϊόν τους,πες μου πώς σου φάνηκε..Φιλάκια! :)

      Διαγραφή
  2. Πολύ ωραία!! :) Εγώ λατρεύω τα liposan και πρόσφατα απέκτησα και lip balm με μέλι το οποίο και λάτρεψα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σταθερή αξία τα liposan! :D Μμ,μέλι,ε;Λαχταριστό ακούγεται!!

      Διαγραφή
  3. Εχω κόλλημα με τα lip balm, μπορώ να αποκτήσω και 50 χαχα! Τώρα έχω ένα dalon και ένα chapstick απο το φαρμακείο.
    Αυτή την κεραλοιφή που θα την βρώωω, το έχω ξανακούσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Hahahaha,είναι πειρασμός τα άτιμα!!Για τα chapstick ακούω συχνά,θέλω πολύ να δοκιμάσω..Κηραλοιφή μπορείς να βρεις σε μαγαζιά με βιολογικά προϊόντα υποθέτω ή σε τυχαίες εκθέσεις όπως εγώ,αλλά είναι και πολύ εύκολο να φτιάξεις!Υπάρχουν άπειρες συνταγές στο internet! :D Κάνε μια έρευνα και πες μου αν βρεις! :)

      Διαγραφή
  4. Εγώ αυτή την περίοδο χρησιμοποιώ της Vaseline μιας και με εφοδίασε το αγόρι μου, αλλά τα αγαπημένα μου είναι του Κορρέ. Καλά αυτό το scrub μοιάζει και με καρυδόπιτα! Το θέλω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Του Κορρέ είναι και το δικό μου αγαπημένο!Hahahahaha,μα δεν είναι απίστευτα λαχταριστό;;Απ'ότι βλέπω,έχει ακόμη κατεβασμένη την τιμή στο link για το feelunique που είχα δώσει,ευκαιρία! :)

      Διαγραφή
  5. Βρήκα τον άνθρωπό μου!!!!!!!!!! έχω addiction με τα lip balm . έχω τοσα πολλά που δεν θα έπρεπε να μου επιτρέπουν να πάρω άλλα... λολ

    πολύ ωραίο ποστ! ευχαριστούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωω,ευχαριστώ πολύ πολύ!! :D Μα πραγματικά είναι εξάρτηση,δε φταίμε εμείς..;) Φιλάκια!

      Διαγραφή
  6. burt;w bees ειχα φερει απο την Αμερικη και πραγματικα το χειμωνα -που τουλαχιστον το χρησιμοποιω εγω- κανει απιστευτη δουλεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. aaaaaa polu omorfa proionta!!8elw na dokimasw to burt's bee!!
    exw ftiaxei ta dika mou scrub ta opoia einai polu apotelesmatika!! :D

    http://beautyandthefoodbeast.blogspot.gr/2013/03/diy-lip-scrubs.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα πέρασα και τα είδα! ;) Δοκίμασέ το αν το βρεις,είναι πραγματικά πολύ καλό! :D

      Διαγραφή
  8. auti ti khraloifi pou mpoorume na tin vroume??apo poion sunetairismo einai??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς δεν θυμάμαι,από κάποιο συνεταιρισμό της Πελοποννήσου νομίζω,αλλά από που ακριβώς δεν έχω ιδέα!Στην ετικέτα(την οποία έχω αφαιρέσει για να μη λερώσει,αλλά την έχω κρατήσει) γράφει μόνο τα συστατικά της και ότι είναι αναπλαστική!Αν βρω πάντως κάπου,θα ενημερώσω..:)

      Διαγραφή
    2. xxxmm koitaxa ligo sto internet kai kati vrika!!s'euxaristwwwwww polu!!! :D :D

      Διαγραφή
    3. Τίποτα!Αν δοκιμάσεις,περιμένω την άποψή σου!Φιλιά! :)

      Διαγραφή
  9. Χμμμ... Κάπου στο σπίτι υπάρχει κηραλοιφή, τρέχω να τη δοκιμάσω!!

    Λένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παρα πολύ ωραίο post!!!!!! Έχω δοκιμάσει το lip balm τ korres 2 αποχρώσεις αρκετά καλο!!!! Αλλα εγω από κοντινό φαρμακείο τ βρίσκω 7 ευρώ κοντά αρκετά νομίζω για ενα lip balm!!!! Pfffff

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ! :D Το πρώτο το είχα πάρει από HC γύρω στα 7-8,αλλά τα υπόλοιπα που έχω τα βρήκα σε φαρμακείο κοντά στο σπίτι με 3 και κάτι!Τρελή ευκαιρία!

      Διαγραφή

Τα σχόλιά σας με κάνουν χαρούμενη!
Πάντα απαντάω κι εκτιμάω πολύ το χρόνο που αφιερώνετε για να με διαβάζετε. :)