Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Hey Hey



  Καλησπέρα όμορφες!Γράφω ένα σύντομο post για να σας ενημερώσω σχετικά με την επικοινωνία μας τώρα που το Google Reader μας κουνάει το μαντήλι.Δεν είναι ακόμη εντελώς σίγουρο το αν θα χαθεί το Google Friend Coνnect,αλλά λίγη προετοιμασία για τα χειρότερα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν!




bloglovin'


  




  Κάντε κλικ πάνω στην παραπάνω εικόνα ή στην ακριβώς ίδια που βρίσκεται δεξιά και προς τα κάτω στο blog για να με βρείτε και να με ακολουθήσετε στο bloglovin!



Facebook




Πάνω δεξιά στο blog θα δείτε το ολοκαίνουργιο εικονιδιάκι για να κάνετε like στη σελίδα του Mirror Mirror στο facebook!
ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στη Λίνα από το blog Beauty Insider -χωρίς εκείνη δεν θα υπήρχε αυτό το εικονίδιο.Ανέχτηκε για πολλή ώρα εμένα και την ασχετοσύνη μου και με βοήθησε τόσο πολύ!Μιλ μερσί. :D



  Και μια γεύση από τα προσεχώς:


Lierac event





  Ενώ γενικώς δε φημίζομαι για τη τύχη μου,μέσα στη βδομάδα στάθηκα εξαιρετικά τυχερή και κληρώθηκα ως η plus one του blog Toothfairy's Beauty Tales στο event της Lierac με το parapharmacie.gr που διοργανώθηκε από τις Greek Beauty Bloggers!Χθες λοιπόν πήγαμε παρέα με τη Μαρία στο φαρμακείο,γνώρισα ένα σωρό bloggers που διαβάζω εδώ και καιρό,έφαγα μακαρόν,ενημερωθήκαμε για την καινούργια σειρά αντηλιακής προστασίας της Lierac, και φεύγοντας μας έδωσαν από μια τσαντούλα με καλούδια για τα οποία θα σας γράψω αφού τα δοκιμάσω(οπότε μάλλον θα αργήσει λίγο το post..)!Μεγάλο ευχαριστώ και αγκαλιά στη Μαρία που με πήρε μαζί της,τα πέρασα πραγματικά πολύ όμορφα!



The Body Shop Skincare Consultation





  Αααχ,χαλάρωση και περιποίηση...Έρχεται αναλυτικό post με την εμπειρία μου!




  Αυτά από μένα κοριτσάκια!

  Φιλιά στα μούτρα,



           J

2 σχόλια:

  1. Χάρηκα πάρα πολύ που σε γνώρισα!!
    Δε νομίζω να καταργηθεί το GFC στο blogger πάντως :)
    ps: Το background στο blog σου τα σπάει! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ χάρηκα πολύ! :D Ας ελπίσουμε να μην καταργηθεί,το bloglovin δεν βολεύει ιδιαίτερα κατά τη γνώμη μου..Ευχαριστώ πολύυυ!! :)

      Διαγραφή

Τα σχόλιά σας με κάνουν χαρούμενη!
Πάντα απαντάω κι εκτιμάω πολύ το χρόνο που αφιερώνετε για να με διαβάζετε. :)