Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Review: O2 D-Biotic milky cleansing lotion


  Κάπου στα μέσα Ιανουαρίου,είχα αγοράσει από τα Sephora αυτό το γαλακτώδες νερό(σύμφωνα με την περιγραφή του) καθαρισμού.Ουσιαστικά,πρόκειται για κάτι ανάμεσα σε γαλάκτωμα και νεράκι.






  Τι υπόσχεται;Παπάδες!

  "Οι μηχανισμοί του δέρματος είναι ευαίσθητοι λόγω των εξωτερικών επιθέσεων.Χάνουν τη δύναμή τους!
  Για να αναδομηθούν,να ανανεωθούν,να αμυνθούν και να υπερασπιστούν την άμυνά τους,το δέρμα έχει ανάγκη τα θρεπτικά συστατικά για να σταματήσει την γήρανση και να αυξήσει την αντίσταση.
  Ένα υγιές δέρμα έχει ως συνέπεια μια τέλεια ισορροπία όσον αφορά τη δερματική μικροχλωρίδα.Όταν αυτή η ισορροπία διαταραχθεί από παθογόνους μικροοργανισμούς,η λειτουργία του δέρματος γίνεται ευαίσθητη,προκαλώντας αύξηση της αφυδάτωσης του δέρματος και ευαισθησία.Έτσι μπορούν να δημιουργηθούν επικίνδυνες αντιδράσεις όπως κοκκινίλες,σημάδια κλπ.
  Τα Δερμοβιοτικά είναι μικροοργανισμοί ικανοί να ρυθμίσουν αυτή τη δερματική μικροχλωρίδα και να διεγείρουν τις φυσικές άμυνες του δέρματος ενόψει του οξειδωτικού στρες(ακτίνες UV,θερμότητα,μόλυνση κλπ.)
  Αυτό επιτρέπει στο δέρμα να λειτουργήσει με το βέλτιστο τρόπο και του δίνει όλη του τη λάμψη που τα αμερικάνικα εργαστήρια AG Labs έχουν καινοτομήσει με ένα μοναδικό σύμπλεγμα O2 D-biotic,που συνδυάζει το Lactobacillus Σύσφιξης Λείανσης-ενεργό δερμοβιοτικό σύσφιξης-με θρεπτικά συστατικά:χλώριο,πρωτείνες και βιταμίνες.
  Πραγματική δοσολογία ενεργή καθημερινή του δέρματος,το σύμπλεγμα O2 D-biotic:
-βελτιώνει την οξυγόνωση των κυττάρων για να διεγείρει τη δραστηριότητά τους
-θρέφει την επιδερμίδα σε βάθος για να διατηρηθεί η ζωτικότητα των κυττάρων
-εξισορροπεί τη χλωρίδα του δέρματος για τη βελτίωση των φυσικών αμυνών 
-αυξάνει το επίπεδο ενυδάτωσης για ένα μαλακό και απαλό δέρμα"


  Με λίγα λόγια,αυτό που κάνει το συγκεκριμένο γαλάκτωμα να ξεχωρίζει είναι το συγκεκριμένο σύμπλεγμα και δουλεύει αποκαθιστώντας το δέρμα εσωτερικά.





   Ωραία κι εντυπωσιακά όλα αυτά,αλλά φυσικά δεν μπορώ να τα διαπιστώσω.Αυτό που μπορώ να διαπιστώσω είναι το κατά πόσο καθαρίζει και σέβεται το δέρμα.Η εμπειρία μου λοιπόν(το χρησιμοποιώ εδώ κι ένα μήνα):

  Από άποψη καθαρισμού,παίρνει άριστα.Αφαιρεί όλο το μακιγιάζ,δεν μένει ΙΧΝΟΣ και αφήνει το δέρμα τριζάτο και πεντακάθαρο!Όπως σας έχω ήδη πει,χρησιμοποιώ το γαλάκτωμα καθαρισμού και στην πρωινή και στη βραδινή μου ρουτίνα,είτε είμαι βαμμένη,είτε όχι.Φανταστείτε λοιπόν αποτέλεσμα όταν χρησιμοποιώ και αυτό το προϊόν,και το σαπούνι με γιασεμί-πιο τριζάτο αποτέλεσμα,πεθαίνεις!Πολύ το χαίρομαι,αίσθηση καθαριότητας.

  Δεν μου δημιούργησε κανένα πρόβλημα στο δέρμα,αν και είναι αρκετά ευαίσθητο,ΑΛΛΑ,αν και υποτίθεται ότι είναι για ντεμακιγιάζ προσώπου ΚΑΙ ματιών,στις οδηγίες γράφει να αποφεύγουμε την επαφή του προϊόντος με τα μάτια.Το ότι τι,ας πούμε;Πώς θα τα ξεβάψω αν δεν τα αγγίξω;




  Εγώ φυσικά την έκανα την πατάτα μου και πιστεύοντας ότι είναι υπερβολικοί το χρησιμοποίησα και στα μάτια-άλλωστε το γράφει ξεκάθαρα,"Προσώπου και ματιών","Visage et yeux" συγκεκριμένα,έτσι σκέφτηκα.Που να'ξερα.Το μακιγιάζ φυσικά αφαιρέθηκε άψογα,και τα μάτια μου άρχισαν να τσούζουν και να κοκκινίζουν σαν να μην υπήρχε αύριο.Κράτησε για λίγα δευτερόλεπτα η αίσθηση αλλά ήταν αρκετή για να μάθω το μάθημά μου:από δω και πέρα,ποτέ ξανά!

  Άλλα αρνητικά είναι η μυρωδιά του,η οποία είναι αρκετά έντονη και δυσάρεστη μέχρι να τη συνηθίσεις,και η τιμή του.14,90 παρακαλώ (το είχα πάρει με 70% έκπτωση) τα οποία εννοείται ότι δεν πρόκειται να δώσω.

  Θα το αγοράσω ξανά;
Όχι.Θα συνεχίσω να το χρησιμοποιώ αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών(αμυγδαλέλαιο κι άγιος ο θεός!) μέχρι να μου τελειώσει,αλλά μετά θα κουνήσω το μαντήλι.Καθαρίζει άψογα,αλλά δεν είναι το μοναδικό,κι εξάλλου ποτέ δεν χρησιμοποιώ μόνο γαλάκτωμα για τον καθαρισμό μου.Με τέτοια τιμή,τέτοια μυρωδιά και τέτοιο ερεθισμό που προκαλείς στα μάτια,που πας αγαπητό μου;Συνεχίζω να προτιμώ το αγαπημένο μου γαλάκτωμα της L'oreal το οποίο και φθηνό είναι,και μια χαρά καθαρίζει,και δεν προκαλεί εφέ επιπεφυκίτιδας. 

 
Όχι,ευχαριστώ!


  Αυτά λοιπόν για το γαλακτώδες νερό που είναι για τα μάτια αλλά δεν κάνει να το φέρνουμε σ'επαφή μ'αυτά.Θα επανέλθω σύντομα με review ενός προϊόντος που λάτρεψα και που όταν το είδατε στα entries  Ιανουαρίου δείξατε ενδιαφέρον. ;)

  Φιλιά στα μούτρα,

   J


10 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Κι όμως!Πραγματικά δεν εξίζει,γεμάτη είναι η αγορά με τόσα άλλα που καθαρίζουν εξίσου καλά,κι είναι και ασφαλή για τα μάτια..

      Διαγραφή
  2. Σοβαρά? Μεγάλο αρνητικό για μένα αυτό με τα μάτια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοβαρά!Είναι κρίμα,είχα ενθουσιαστεί όταν το πήρα με τόσα που υπόσχεται..

      Διαγραφή
  3. δε με εμπνέει ούτε και η συσκευασία,πολύ νοσοκομείο μου θυμίζει ρε παιδί μου!@!!! :-P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ ωραίο κ βοηθητικό review! Ευχαριστούμε! =)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αχαχα γελασα πολύ με το σχόλιο και το "εικονακι απορίας" για τα ματια! :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλιά σας με κάνουν χαρούμενη!
Πάντα απαντάω κι εκτιμάω πολύ το χρόνο που αφιερώνετε για να με διαβάζετε. :)