Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Review:Burt's Bees Citrus Facial Scrub







    Το σημερινό review είναι αγαπησιάρικο και διθυραμβικό!Το συγκεκριμένο scrub το ζαχάρωνα καιρό τώρα(συγκεκριμένα από τότε που το είδα σε βιντεάκι αγαπημένης ξένης youtuber),αλλά δεν υπάρχει στην Ελλάδα και δεν είχα εντρυφήσει στον κόσμο του online shopping.

  Τι να κάνω κι εγώ,εκσυγχρονίστηκα!Και μετά από τεράστιο λίιιγο ψάξιμο,ιδού!Βρέθηκε στο feelunique και μάλιστα σε πολύ καλή τιμή!13,74 ευρώ,και τώρα(όπως βλέπετε) έχει κατέβει η τιμή στα 10,63!Τρέχτεεε!





  Περί τίνος πρόκειται;
Είναι ένα απαλό scrub,το οποίο ενδείκνυται ακόμα και για καθημερινή χρήση.Εγώ το χρησιμοποιώ τουλάχιστον 2-3 φορές τη βδομάδα και σίγουρα κάθε φορά που βάφομαι επιμελώς(primer,foundation,πούδρα,κλπ) ώστε να καθαρίσει σε βάθος η επιδερμίδα μου.Το έχω αρκετό καιρό και δεν σας γράφω πρώτες εντυπώσεις-όσο κι αν ενθουσιάστηκα από την πρώτη χρήση,ήθελα να είμαι σίγουρη ότι δεν θα ξεφουσκώσει σαν τρύπιο μπαλόνι ο ενθουσιασμός.





  Η συσκευασία:
Απλή,λιτή κι απέριττη.Το προϊόν είναι σε γυάλινο βαζάκι με μεταλλικό καπάκι που βιδώνει και ήρθε σε ένα απλό ανακυκλώσιμο χάρτινο κουτάκι-όχι ιδιαίτερα εντυπωσιακό,αλλά δεν το θέλω και για διακοσμητικό.Επίσης,εμένα μου αρέσουν πολύ αυτές οι απλές αλλά χαριτωμένες συσκευασίες.Περιέχει 55 γραμμάρια προϊόντος.







  Ανοίγοντας το καπάκι:
Oh mon dieu,τι μυρωδιά!Εγώ καθόμουν και το μύριζα επί ΩΡΕΣ,η αδερφή μου δεν τρελάθηκε.Μυρίζει σαν καρυδόπιτα και κάνω σοβαρή προσπάθεια για να μη το καταβροχθίσω.(Θα μπορούσα άνετα με 99,9% φυσικά συστατικά.Μπορεί και να το κάνω.)Η υφή του είναι σαν μάρτζιπαν.Πάστα που πλάθεται αλλά τρίβεται,δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητή,είναι και πρωινές οι ώρες που το γράφω!





  Χρήση:
Απλώς παίρνουμε μια ποσότητα με το δαχτυλάκι μας,όσο χρειάζεται ο καθένας,και προσθέτουμε λίγο νεράκι,τρίβουμε τα χεράκια,γίνεται πιο κρεμώδες και το εφαρμόζουμε στο πρόσωπο.Αυτός είναι ο κανονικός τρόπος χρήσης του,όχι όμως αυτό που εφαρμόζω εγώ,που πάω κόντρα στο ρεύμα και δεν το τρίβω ανάμεσα στις παλάμες μου,αλλά απευθείας πάνω σε βρεγμένο δέρμα.Ο λόγος;Περιέχει τόσο μικρά κομματάκια,που όταν το τρίβω στις παλάμες μου πάνε και χώνονται ανάμεσα στα δάχτυλα,κι άντε μετά να το μαζέψεις και να το απλώσεις.Όπως βολεύεται ο καθένας,το θέμα είναι να γίνει η δουλειά!





  Αποτέλεσμα:
Αφήνει το δέρμα πεντακάθαρο,απαλό σαν βελούδο,αρωματισμένο και(εδώ είναι που με τρέλανε!) ενυδατωμένο.Πραγματικά,κάθε φορά που το χρησιμοποιώ,χαϊδεύω το πρόσωπό μου σαν τη χαζή-μου αρέσει τόσο πολύ η αίσθηση που αφήνει!Πίπουλο σου λέω!Όσο για την ενυδάτωση,προσωπικά έχει τύχει να παραλείψω την κρέμα νυχτός επειδή ήθελα να δοκιμάσω κατά πόσο θα νιώσω ότι τη χρειάζομαι,όπως νιώθω κάθε φορά που καθαρίζω το πρόσωπό μου.Όπως καταλάβατε,δεν ένιωσα καμμιά ξηρότητα και κανένα τράβηγμα.Η ενυδάτωση οφείλεται στο ότι περιέχει αμυγδαλέλαιο και γλυκερίνη,όπως με πληροφορεί ευγενικά η συσκευασία.Επαναλαμβάνω ότι τα συστατικά του είναι κατά 99,9% φυσικά!Έτσι,κάθε φορά που το εφαρμόζω στο πρόσωπο,το χρησιμοποιώ και για απολέπιση στα χείλη.

  Κάποιο αρνητικό;
Δεδομένου ότι μπορείς να βρεις πάμφθηνα scub εκεί έξω,ίσως να έλεγα την τιμή του.Δεν θα το πω,επειδή θα κρατήσει,όπως φαίνεται,για πάντα.Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν ότι έπρεπε να περιμένω ΠΑΝΩ από 10 μέρες(το μέγιστο χρονικό διάστημα που ισχυρίστηκε η ιστοσελίδα) για να το παραλάβω,αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με το προϊόν.


Τα συστατικά



  Θα το ξαναπάρω;
Ναι!Όχι ότι θα μου τελειώσει σύντομα,δεδομένου ότι δεν το χρησιμοποιώ κάθε μέρα και κάθε φορά παίρνω ελάχιστη ποσότητα.Το έχω ένα μήνα και είναι σχεδόν σαν καινούργιο,οπότε αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω!Ακόμη κι αν το χρησιμοποιούσα κάθε μέρα,όσο γρήγορα και να τελείωνε,θα το ξαναέπαιρνα.Το έχω αγαπήσει,έχει κάνει πολύ καλό στο δέρμα μου και δεν περιέχει επικίνδυνα ή ύποπτα συστατικά.Το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλες σας,όποιος κι αν είναι ο τύπος της επιδερμίδας σας!Εύχομαι κάποια στιγμή να έρθουν τα προϊόντα και στην Ελλάδα για να μην παιδευόμαστε με τα ονλάιν ψώνια(ναι,δεν το βρίσκω βολικό!) και να μην περιμένουμε 10 μέρες για να έρθουν τα καλούδια από το Αμέρικα.





Αυτά από μένα!Αν το έχετε χρησιμοποιήσει,θα χαρώ να διαβάσω και τη δική σας άποψη,κι αν όχι,πώς σας φάνηκε;Θα το αγοράζατε;

 Φιλιά στα μούτρα,


     J


Πι.Ες.Τώρα το Mirror Mirror έχει και σελίδα στο facebook!Προσπαθώ ακόμη να καταλάβω πώς να βάλω το ανάλογο εικονίδιο στο μπλογκ,θα το βρω,πού θα μου πάει.Βοήθεια δεκτή με ευγνωμοσύνη!
https://www.facebook.com/pages/Mirror-Mirror-blog/139677242870308







31 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίο review!! Ενδιαφέρον φαίνεται.. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραίο φαίνεται. Από scrubs επειδή χρησιμοποιώ για σώμα αυτό από Soap & Glory που είχα παραγγείλει και τρελαίνομαι για την υφή του, θα ήθελα να δοκιμάσω κι ένα για το πρόσωπο αλλά κι αυτό φαίνεται εξίσου ενδιαφέρον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είχα διαβάσει το review σου και θέλω πολύ να δοκιμάσω αυτό για το σώμα! :D Αλλά για το πρόσωπο δεν πιστεύω να βρω κάποιο που να μου αρέσει περισσότερο από το Burt's Bees..Αν και θέλω να δοκιμάσω της Apivita με ελιά-έχω ακούσει τα καλύτερα.

      Διαγραφή
    2. Πραγματικά είναι τέλειο αυτό το scrub για σώμα που πήρα! Η υφή του είναι απίστευτη! Ίσως το αγοράσω κι εγώ το Burt's Beese:P

      Διαγραφή
  3. Φαίνεται πολύ ωραίο και επειδή τυχαίνει να ψάχνω για κάποιο scrub ίσως να το πάρω! Κοιτάω και για άλλα προιόντα στο μεταξύ αλλά μ' αρέσει που το συγκεκριμένο φαίνεται ότι θα κρατήσει καιρό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σίγουρα έχει να κάνει και με το πόσο συχνά το χρησιμοποιείς,αλλά χρειάζεται πολύ λίγη ποσότητα οπότε πιστεύω ότι αξίζει η αναλογία τιμής-ποιότητας-ποσότητας!Αν το δοκιμάσεις,πες μου τις εντυπώσεος σου! :)

      Διαγραφή
  4. Ακουγεται πολυ καλο! Και πανω που εψαχνα ενα καλό scrub για το προσωπο! Με εψησες! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που το βρήκες χρήσιμο! :D Αν το δοκιμάσεις,πες μου πώς σου φάνηκε..Ελπίζω να μείνεις ευχαριστημένη!!

      Διαγραφή
  5. Fainetai para polu oraio. Skeftomai ki ego kapoia stigmi na to dokimaso. Polu oraio review!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ! :D Αν το δοκιμάσεις,πες μου τη γνώμη σου!

      Διαγραφή
  6. Μας άνοιξες την όρεξη,χαχα! Μόλις μου τελειώσει αυτό με την ελιά που έχω της apivita θα το δοκιμάσω,είμαι μεγάλη φαν των καλλυντικών που μυρίζουν σαν γλυκά! Επίσης, έχω καινούριο ποστ yayyyy http://bellatrixxkiddo.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμένα να δεις πώς μου ανοίξει η όρεξη κάθε φορά που το μυρίζω!Ααα,γράψε ένα review αν θες γι'αυτό,έχω ακούσει πολύ καλά λόγια και θέλω να το δοκιμάσω κάποια στιγμή! :D Έρχομαι από σένα να διαβάσω το καινούργιο post! ;)

      Διαγραφή
  7. φαίνεται σούπερ,καρυδόπιτα ε;;;;α<πορώ ποιος σκέφτςεται να κάνει τα προιόντα ομορφιάς έτσι ώστε να μ,ας ανόιγουν την όρεξη!!!αλλά είναι κύκλος,τα μυρίζουμε,μας ανοίγει η όρεξη,τρώμε καρυδόπιτα,κάνουμε κυτταρίτιδα,αςβάλουμε μια κρέμα κ.ο.κ.!!!! ;-P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην τα συζητάς,κολάζομαι κάθε φορά που το χρησιμοποιώ!Hahahahaha,σωστή σκέψη,και μια χαρά τα καταφέρνουν εδώ που τα λέμε! :D

      Διαγραφή
  8. Πω, πω... το "λιγουρεύτηκα" κι εγώ!!! Μου αρέσει πολύ που προτείνεις φυσικά προϊόντα... κι εγώ μόνο φυσικά χρησιμοποιώ!!! (ενίοτε και από τα χεράκια μου :P)

    Γίνομαι μέλος στη σελίδα σου και θα προσπαθήσω να σε βοηθήσω... Λοιπόν, για το εικονίδιο πρέπει να προσθέσεις gadget "HTML/JavaScript". Tον κώδικα html θα τον πάρεις από τη σελίδα σου στο fb αν στην επεξεργασία σελίδας πας Πηγές -> Χρησιμοποιήστε πρόσθετα κοινωνικής δικτύωσης.

    Μπορείς κι από εδώ... https://developers.facebook.com/docs/reference/plugins/like-box/
    και πάτα get code!

    Ελπίζω να βοήθησα!!! Φιλακια πολλά!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προσπαθώ όσο μπορώ να χρησιμοποιώ φυσικά προϊόντα,τα καταφέρνω τις περισσότερες φορές! :D Αα,είσαι χρυσοχέρα και σ'αυτόν τον τομέα!Την καλύτερη δουλειά κάνεις,μπράβο..:D
    Με βοήθησες απίστευτα,χίλια ευχαριστώ!!Το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι μου βγάζει 2 κώδικες και δεν ξέρω ποιος είναι ο κατάλληλος,αλλά θα το βρω,πού θα μου πάει!Και πάλι μίλ μερσί!Φιλάκια!! :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απαντήσεις
    1. Στο προτείνω ανεπιφύλακτα!Αν το δοκιμάσεις πες μου οπωσδήποτε πώς σου φάνηκε,ελπίζω να μη σε πάρω στο λαιμό μου! :D Φιλάκια!!

      Διαγραφή
  11. πολύ ωραίο το blog σου..σε ακολουθώ..αν θες ρίξε μια ματιά στο δικό μου!!
    blog:alldaybeautiful.blogspot.gr
    facebook:alldaybeautiful

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ,να'σαι καλά!Σε ακολούθησα,ελπίζω να τα λέμε συχνά! :)

      Διαγραφή
  12. απο τα πιο διασκεδαστικά reviews Που έχω διαβάσει... εύγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. μπραβο που βρηκες site που περιεχουν αυτη την εταιρεια δε φανταζεσαι ποσο καιρο ψαχνω αλλα δε βρισκω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφέρει πολύ Μαράκι,έχουν και δωρεάν μεταφορικά! :D

      Διαγραφή
  14. Aχ, δείχνει φανταστικό! Ειδικά η ιδέα της μυρωδιάς καρυδόπιτας με τρελαίνει!! Πόσο στοίχισε? Τέλειο review!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ κουκλίτσα!Το πήρα γύρω στα 13 ευρώ,τωρα το έχει 10,63! :D Αν το δοκιμάσεις,περιμένω τη γνώμη σου! :*

      Διαγραφή

Τα σχόλιά σας με κάνουν χαρούμενη!
Πάντα απαντάω κι εκτιμάω πολύ το χρόνο που αφιερώνετε για να με διαβάζετε. :)