Κυριακή 21 Απριλίου 2013

"Beauté Νύχι-Πρόσωπο-Μαλλιά"



   Αυτό το post είναι κυρίως για τις Λαρισαίες αναγνώστριες,όσες κι αν υπάρχουν,αλλά και για όσες από εσάς το πάρετε απόφαση κι επισκεφτείτε την πατρίδα(μου).





  Αυτό λοιπόν που θα σας παρουσιάσω,είναι ο λόγος που όταν επισκέπτομαι τη Λάρισα μπορώ και κυκλοφορώ με αξιοπρεπή άνω άκρα,ευπαρουσίαστο μαλλί και τελοσπάντων μια εμφάνιση που οι φίλοι μου στην Αθήνα μόνο σε φωτογραφίες βλέπουν.Πώς ξεχωρίζουν οι κοκέτες,ε;






  Μιλάω για το Beaute,το οποίο όπως μπορείτε να δείτε είναι χώρος περιποίησης και επίσης τυχαίνει να το έχουν ο θείος κι η θεία μου.Ξεδιάντροπη διαφήμιση λοιπόν!

  Πέρα από την πλάκα,είναι τελείως αδιάφορο το γεγονός της συγγένειας σ'αυτή την περίπτωση,σας το παρουσιάζω επειδή όντως αξίζει και οι υπηρεσίες που προσφέρονται είναι όντως εξαιρετικές και σε καλές τιμές.Δεν κερδίζω τίποτα,και δεν θα ρίσκαρα το να χάσω την όποια αξιοπιστία μπορεί να έχω.Όπως και όλα τα άλλα για τα οποία σας γράφω,μιλάω από εμπειρία και σας παρουσιάζω τα καλά και τα κακά! ;)





  Θα σας πω γι'αυτά που έχω δοκιμάσει κι επαναλαμβάνω κάθε φορά που το επισκέπτομαι.Σε όσα δεν έχω τιμές είναι επειδή δεν τις θυμάμαι!Μανικιούρ με μόνιμο χρώμα(10 ευρώ μαζί με σχήμα-αφαίρεση),κούρεμα,βάψιμο μαλλιού,χτένισμα(10 μαζί με λούσιμο),φρύδι(6 ευρώ),άνω χείλος,αποτρίχωση μπικίνι full(δε θυμάμαι ακριβώς,αλλά κάτω από 20,γύρω στα 15!),και τζελ στα νύχια,τότε με τη μόδα(από 25) και,όπως φαίνεται κι από το ότι τα επαναλαμβάνω,είμαι πολύ ευχαριστημένη.Σχετικά με το μόνιμο,η διάρκεια στο δικό μου νύχι,αν δεν το πειράξω,μπορεί να φτάσει και μήνα.Η αποτρίχωση στο άνω χείλος γίνεται με κλωστή,κι όχι με κερί.Επίσης,σχετικά με την αποτρίχωση μπικίνι γίνεται με κερί και λεπτή σπάτουλα.

   Ξέρω ότι προσφέρονται κι άλλες υπηρεσίες,όπως καθαρισμός προσώπου,πεντικιούρ(duh!),τατουάζ με χένα,κι άλλα που δε θυμάμαι,αλλά δεν τις έχω δοκιμάσει.





    Γενικά θεωρώ ότι δεν είναι υψηλές οι τιμές,ειδικά σε συγκεκριμένες υπηρεσίες κάνω σύγκριση με  όσα βρίσκω Αθήνα,και εντοπίζω αρκετές διαφορές.Επίσης οι θείοι μου είναι απίστευτες μορφές,οπότε και μόνο γι'αυτό αξίζει. :D


   Το Beaute είναι Κούμα 12 στη Λάρισα,κέντρο-κέντρο, και τα τηλέφωνα είναι 2410-532266 και 6981019190(what's up).Σας δίνω και το link για το fecebook,αν θέλετε να δείτε περισσότερες φωτογραφίες ή να μάθετε κάτι παραπάνω:

http://www.facebook.com/zoidimitrisbeaute?fref=ts

Αν τυχόν είστε από Λάρισα και το έχετε επισκεφτεί ή το επισκεφθείτε,θα χαρώ να διαβάσω σχόλια!






  Αυτά από μένα όμορφες!Φιλιά στα μούτρα,



    J




P.S.Σας ενδιαφέρει γενικώς να γράφω για μαγαζιά ή χώρους υπηρεσιών και τις τιμές;Δεν έχω επισκεφτεί τα πολλά,αλλά επειδή αρκετές από εσάς μπορεί να θέλετε,μπορώ να γράψω τις όποιες εμπειρίες μου,πέρα από το σημερινό ποστ! :D

26 σχόλια:

  1. Hello! Από Αθήνα είμαι αλλά το βρίσκω καλή ιδέα το review μαγαζιών! Ειδικά εδώ που υπάρχουν τόσα πολλά θα ήταν χρήσιμο πιστεύω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραία,έχω πολύ μικρή εμπειρία,αλλά παρ'όλα αυτά θα χαρώ να βοηθήσω!Ευχαριστώ για το σχόλιο! :D

      Διαγραφή
  2. Όντως πολύ ωραία ιδέα ;-) Μπράβο ομορφιά μου!
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ καλό μου!Χαίρομαι που έχει ανταπόκριση! :D

      Διαγραφή
  3. Τέλειος χώρος φαίνεται. Εμένα οι θείοι και οι θείες μου γιατί έχουν μόνο σουβλατζίδικα;( όχι ότι με χαλάει βέβαια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν είμαι λαρισαία αλλά θα σχολιάσω!!
    1. πρωινή πρωινή σε βρίσκω ουαααααα
    2. λατρεύω τις κινούμενες εικόνες που βαζει
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Hahaha,και μάλιστα χωρίς ξυπνητήρι,δεν ξέρω τι συνέβη!!Οι εικόνες είναι όλες από tublr,merci beaucouuup!!Φιλιά! :)

      Διαγραφή
  5. Ξεδιάντροπη διαφήμιση χαχαχα!!! Ακόμα γελάω! Όντως είναι πολύ καλές οι τιμές και ο χώρος φαίνεται υπέροχος, πολύ προσεγμένος! Ωραία η ιδέα σου για τα μαγαζιά! Πολύ ωραία! :) Φιλάκιααα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Hahaha,μα πραγματικά!Χαίρομαι που αρέσει η ιδέα,θα τη βάλω μπροστά σιγά-σιγά!Φιλάκια! :*

      Διαγραφή
  6. πολυ ωραια ιδεα! :)
    Ε ποτε παμε Λαρισα ειπαμε ? :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ καλό μου!Hahaha,πάμε όποτε θέλετε!Σπίτια υπάρχουν!! ;)

      Διαγραφή
  7. Kαλά ντάξει...πολύ καλή φάση!Κρίμα(?) που είναι στη Λάρισα!!Είσαι τυχερή παιδί μουυυ!!!Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φαίνεται πολύ καλός ο χώρος!!!!! :)
    Τυχερούλα!!!
    Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. mmmm zileuw...
    Yperoxo post..
    Se proskalw sto kainourgio mou blog k an theleis mporoume na akolouthisoume i mia tin alli :
    http://allthingsyouare.blogspot.gr/
    http://www.facebook.com/AllThingsYouAre?ref=hl

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Nice post!!! would you like to follow each other with GFC and Bloglovin?
    Besos, desde España, Marcela♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλησπέρα!! Δεν ξέρω πως να σε ευχαριστήσω για το σχόλιό σου..δεν έχω λόγια..Ειλικρινά σ'ευχαριστώ πολύ.. Δεν έχω κάνει κάτι ιδιαίτερο για να το αξίζω, αλλά με τιμάει που το βλέπεις έτσι και μου δίνεις με τον τρόπο σου ένα ακόμα κίνητρο και ας μην γνωριζόμαστε..
    Έκανες πολύ καλά πιστεύω που έδειξες το ινστιτούτο, δεν έχει καμία σημασία που είναι συγγενείς σου! Αν κάτι αξίζει πρέπει να το στηρίζουμε!
    Καλό βράδυ και πάλι ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ σ'ευχαριστώ,για το post σου! :) Καλό βράδυ,συνέχισε έτσι! :D

      Διαγραφή
  12. θα το επισκεφτω μια απο αυτες τις μερες να σαι καλα που σε βρηκα σουπερ!! απο Λαρισα ειμαι βεβαια βεβαια! επιτελους ! αυτο π θελαμε στη Λαρισα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει αλλάξει η διεύθυνση τώρα,είναι ακριβώς πάνω από το Gossip(θα το ξέρεις σίγουρα!).Χαίρομαι που σου αρέσει,περιμένω την άποψή σου! :)

      Διαγραφή
  13. Έχω πάει στο παρελθόν(νύχι νύχι) άπειρες φορές μιας κ σπουδαζα στη Λαρισα... Οι ιδιοκτήτες εξαιρετικοί,ευχάριστοι άνθρωποι... Όπως κ ή εξυπηρέτηση....Κ όλα πεντακάθαρα παρακαλω μην ξεχνάμε σε αυτά τα καταστήματα το πιο σημαντικό την υγιεινή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Έχω πάει στο παρελθόν(νύχι νύχι) άπειρες φορές μιας κ σπουδαζα στη Λαρισα... Οι ιδιοκτήτες εξαιρετικοί,ευχάριστοι άνθρωποι... Όπως κ ή εξυπηρέτηση....Κ όλα πεντακάθαρα παρακαλω μην ξεχνάμε σε αυτά τα καταστήματα το πιο σημαντικό την υγιεινή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ..ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλιά σας με κάνουν χαρούμενη!
Πάντα απαντάω κι εκτιμάω πολύ το χρόνο που αφιερώνετε για να με διαβάζετε. :)