Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Μαλλιά Κουβάρια


Παρντόν για την ανέμπνευστη φωτογραφία,ήταν πολλά!




  Η περιποίηση των μαλλιών είναι ένα από τα βασικότερα ζητήματα που απασχολούν το μέσο θηλυκό από την ηλικία των 3.Μόνο που τότε νομίζαμε ότι έφτανε να τους βάλουμε ένα φιογκάκι και "πουφ!" μεταμόρφωση.


  
Νομίζει ότι μια ζωή θα έχει υγιές μαλλί.

  Και όντως αρκούσε,μέχρι που μπήκαμε στην εφηβεία κι αρχίσαμε τις τζιριτζάντζουλες:ίσιωμα σχεδόν καθημερινό,βαφές ένα σωρό..Κι ήρθε το μαλλί κι έγινε άχυρο.Που πλέον,και τίποτα να μην το κάνω,η ψαλίδα και το σπάσιμο θα σκάσουν μύτη!



  Για όλα υπάρχει λύση.Απλώς πρέπει να βρει η καθεμιά τα προϊόντα που ταιριάζουν απόλυτα στις ανάγκες του δικού της μαλλιού.Σήμερα,θα παρουσιάσω αυτά που χρησιμοποιώ αυτό τον καιρό(κάποια είναι σταθερά,κάποια αλλάζουν).







  Ξεκινάω από τα βασικά,σαμπουάν και μαλακτική.Χρησιμοποιώ από Le Petit Marseillais τη σειρά για ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά,την έπαιρνα και παλιότερα και τρελαίνομαι για τη μυρωδιά τους!Το σαμπουάν δε λέει και πολλά χωρίς conditioner πάντως.Μ'αρέσουν πολύ και τα Herbal Essences.







  Έχω δώσει ευρώ κι ευρώ σε μάσκες.Από τότε που αγόρασα τη συγκεκριμένη,δεν έχω δοκιμάσει άλλη κι ούτε καν έχω μπει στον πειρασμό!Bioshev,Repair Hair Mask with Silk.Την πήρα σε υπερ-προσφορά μισής τιμής,μου κόστισε 7 ευρώ(αρχική 14),είναι 1000ml και την έχω από τον Αύγουστο.Έχει φτάσει ένα τσιφ! κάτω από τη μέση.Έχει μετάξι(ή τουλάχιστον έτσι ισχυρίζεται) και ένα άρωμα φρεσκάδας που διαρκεί!Κάνει τα μαλλιά μου απίστευτα απαλά,τα θρέφει πραγματικά(έχω δει αλλαγή εμφανή!),έχει φανταστική τιμή και θα μου κρατήσει παραπάνω από χρόνο.Τι παραπάνω να ζητήσω από μια μάσκα;






 Συνεχίζω με την περιποίηση ΠΡΙΝ το λούσιμο(δεν το κάνω κάθε φορά,αλλά συχνά-πυκνά).Αμυγδαλέλαιο βάζω συνέχεια,το λατρεύω,κάνει πολύ καλό στα μαλλιά μου.Αγάπη-καρδούλα.Το λαδάκι από Lierac(μου το είχαν δώσει δώρο στο event Lierac-parapharmacie) το χρησιμοποιώ στο πρόσωπο κατά κύριο λόγο,όμως 2-3 φορές έκανα μια μείξη με όλα αυτά που βλέπετε στην εικόνα και τον ορό που θα σας δείξω παρακάτω και τα άφησα για καμιά ώρα πριν λουστώ.Πολύ καλό αποτέλεσμα,μόνο του δεν το έχω δοκιμάσει όμως.Σίγουρα μυρίζει ωραία.Το Kerastage τώρα..
  Ότι μου αρέσει,μου αρέσει.Πολύ!Το χρησιμοποίησα πριν το λούσιμο όπως σας είπα πριν μαζί με τα άλλα(μόνο του δεν το έχω δοκιμάσει)-κυρίως όμως το χρησιμοποιώ μετά το λούσιμο,σε νωπά μαλλιά.Ή όταν σηκώνομαι το πρωί και τα μαλλιά μου είναι μια ζούγκλα-δηλαδή σχεδόν καθημερινά.Κάνει τα μαλλιά πολύ πολύ απαλά και μοσχομυρίζει,αλλά..Είχα τόσο υψηλές προσδοκίες από όσα είχα διαβάσει,που περίμενα με ένα πέρασμα να μεταμορφώσει τα μαλλιά μου σε αυτά της διαφήμισης!Δε λέω,ωραίο προϊόν,αλλά σε καμιά περίπτωση προϊόν δεν-μπορώ-να-ζήσω-χωρίς-αυτό και σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση προϊόν για το οποίο δίνω 30φεύγα ευρώ.Έτσι λέω τώρα τουλάχιστον,μπορεί μέχρι να μου τελειώσει να έχω εθιστεί.Α ξεχασα,το πήρα δώρο με το Elle,κόστισε γύρω στα 6 ευρώ!






   
  Αυτός ο ορός Sunsilk Keratinology μου αρέσει πολύ.Έψαχνα ένα προϊόν για τη νύχτα και δυστυχώς ο ορός που έπαιρνα της Elvive με βασιλικό πολτό δεν έρχεται πλέον στην Ελλάδα."Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια!",φώναξα με πίκρα υψώνοντας τη γροθιά μου στον ουρανό,όλο παράπονο.*Τελοσπάντων,κι αυτός μ'αρέσει,κάνει αμέσως πολύ απαλά τα μαλλιά και δεν αφήνει καθόλου λιπαρότητα!Τον είχα πάρει με έκπτωση 40%,αρχική νομίζω γύρω στα 6 ευρώ.








 Εδώ έχω προϊόντα που δεν βρίσκονται κανονικά στη ρουτίνα μου.Ήταν κι αυτά δώρο από το event Lierac-parapharmacie,οπότε δεν ξέρω πόσο κοστίζουν(αλλά υποψιάζομαι πολύ παραπάνω απ'όσα θα έδινα).Η μαλακτική Phyto είναι για αδύναμα,κατεστραμμένα μαλλιά και την δοκίμασα πολλές φορές,αλλά δυστυχώς ήταν μια απογοήτευση.Υπερβολικά πολύ ελαφριά,δεν την ένιωθα στο μαλλί μου(έχω χοντρή τρίχα,να πω σ'αυτό το σημείο),και όπως φάνηκε ούτε καν το μαλλί μου δεν την ένιωθε πάνω της!Δεν ήταν κατάλληλη για μένα.Καθόλου.
   Η κρέμα ημέρας Phyto είναι αρκετά συμπαθητική,την έχω βάλει ελάχιστες φορές οπότε δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω.Δεν καταλαβαίνω κι ακριβώς σε τι χρησιμεύει,έκανε τα μαλλιά λίιγο πιο απαλά κι αυτό ήταν όλο.Δεν αφήνει λιπαρότητα καθόλου,στα συν.Μυρίζει σαν ζυμαράκι.Μ'αρέσει το ζυμαράκι,αλλά όχι για να το απλώνω στο μαλλί μου.





  Αυτά από εμένα.Σίγουρα θα δείτε κι άλλα προϊόντα για περιποίηση μαλλιών στο μέλλον,τα έχω ταλαιπωρήσει πάρα πολύ και πλεόν τα φροντίζω μέχρι αηδίας!

 Φιλιά στα μούτρα,


  J



*Για όσες δεν το θυμούνται ή δεν με έχουν ξαναδιαβάσει:το να καταργούνται αγαπημένα μου προϊόντα είναι σύνηθες φαινόμενο και γκρινιάζω συνέχεια γι'αυτό στα post μου!

Πι.Ες.Παν-πανάσχετο,έχετε να μου προτείνετε κάποια καλή κρέμα ματιών;Βάζω αμυγδαλέλαιο,αλλά νιώθω(και βλέπω) ότι δεν κάνει τίποτα.


65 σχόλια:

  1. Χελόου J μου :) Λατρεύω το λαδάκι της kerastase και συμφωνώ μαζί σου για την μαλακτική phyto. Πολύ ωραίο το post σου :)
    Για κρέμα που ρώτησες μου αρέσει η all about eyes της clinique...Είναι ελαφριά, δροσερή και ενυδατώνει πολύ καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου κουκλίτσα!Δεν έχω δοκιμάσει άλλο λαδάκι,οπότε υποθέτω πως σίγουρα της Kerastage υπερέχει και γι'αυτό δεν το έχω καταλάβει τόσο πολύ,αλλά μου αρέσει πάρα πάρα πολύ. :) Φιλάκιααα!! :*

      Διαγραφή
    2. ΑΑΑ,κι ευχαριστώ πάρα πολύ για την κρέμα!Θα πάω να πάρω κανένα δειγματάκι,ελπίζω να μου δώσουν! :D

      Διαγραφή
    3. E κάνε και μια προσευχή καλού κακού πριν πας γιατί στην clinique έχουν ένα θεματάκι με τα δείγματα :Ρ Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
    4. Ωχ!Θα το παλέψω λοιπόν,Άγιες μέρες είναι,ελπίζω να συγκινηθουν,hahahaha!!

      Διαγραφή
    5. Τζένη μου, αν θέλεις πέρνα και μία βολτίτσα από το blog μου, σου έχω δώσει ένα βραβείο :D

      Διαγραφή
  2. Εχω δοκιμάσει κάποια από τα προϊόντα! Για το kerastage συμφωνω απολυτα, ακριβως ετσι θα τα εγραφα κι εγω. Η μαλακτικη petit mars τρώγεται, το σαμπουαν φόλα. Το keratinology είναι θεϊκό όχι για το βράδυ, αλλά πριν από μια έξοδο. Πυροβολεί στα ισα το φριζάρισμα, μπαμ και κάτω για ώρες. Ισως ό,τι καλύτερο έχω δοκιμάσει τελευταία πανω στο θεμα 'μαλλι'
    Το phyto9 λυσσαξα να το δοκιμάσω, αλλά δε παίζει μετά απ αυτο που λες. Μερσί
    Πες μου, τη μασκα από πού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα,ζήτα ένα δειγματάκι γιατί μπορεί στο δικό σου μαλλί να καθίσει καλά.Εγώ έχω χοντρή τρίχα.Βέβαια,κι η αδερφή μου που το δοκίμασε κι έχει λεπτή,τα ίδια λέει. :Ρ
      Τη μάσκα την πήρα άπο ένα μαγαζί στη Λάρισα,τύπου HC στο πιο μικρό.Είναι επαγγελματική,ισως σε μαγαζί με προϊόντα κομμωτηρίου να τη βρεις,αλλιώς μπορείς κι από εδώ:

      http://www.herboil.gr/el/BIOSHEV/Bioshev%20Repair%20Hair%20Mask%20with%20Silk%201lt#.UX2LT8qph7R


      :)

      Διαγραφή
  3. Εντάξει,λάτρεψα το blog σου & μόνο από την εμφάνιση! :)
    Και 'γω έχω χοντρή τρίχα,βάφω & τα μαλλιά μου τον τελευταίο 1,5 χρόνο(όχι βέβαια πολύ συχνά),αλλά την φθείρονται ολίγον παρόλο που αποφεύγω τη θερμότητα(ειδικά το πιστολάκι) όπως ο διάολος το λιβάνι! :P
    Απ' όλα τα παραπάνω έχω δοκιμάσει μόνο της keratinology τον ορό,τον οποίο βρίσκω & εγώ ιδανικό πριν από την έξοδο! :)
    Ήθελα να δοκιμάσω τη μάσκα από le petite Marseillais(όταν τελειώσει~ελπίζω όχι σύντομα~η πολυλατρεμένη από mythic oil),αλλά βλέπω να μου κλείνει το μάτι αυτή που προανέφερες! ;)
    Αλήθεια από που την πήρες?!
    Sorry για την σχολιάρα..!
    Καλό βραδάκι!

    thewillbyds.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χίλια ευχαριστώ,μου έδωσες χαμόγελο!! :D Τι σχολιάρα,γράψε ελεύθερα,εχώ χαίρομαι να διαβάζω σχόλια!Τη μάσκα την πήρα από ένα μαγαζί στη Λάρισα τύπου HC.Είναι επαγγελματική,ίσως τη βρεις σε κατάστημα με ανάλογα είδη,αλλιώς έψαξα και τη βρήκα εδώ:

      http://www.herboil.gr/el/BIOSHEV/Bioshev%20Repair%20Hair%20Mask%20with%20Silk%201lt#.UX2LT8qph7R


      :D

      Διαγραφή
  4. Συμφωνώ κι εγώ για το σαμπουάν le petit marseilais! Έχω κι εγώ την ίδια ερώτηση για την μάσκα! Από που??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από μαγαζί στη Λάρισα τύπου HC στο πιο μικρό!!Είναι επαγγελματική,μπορεί να υπάρχει σε μαγαζί με είδη κομμωτηρίου!Τη βρήκα κι εδώ αν θέλεις:

      http://www.herboil.gr/el/BIOSHEV/Bioshev%20Repair%20Hair%20Mask%20with%20Silk%201lt#.UX2LT8qph7R

      :)

      Διαγραφή
  5. Λατρεύω τον τρόπο που γράφεις!!!!Το λαδάκι της kerastase είναι πολύ αγαπημένο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύυυυ!! :D Είναι πολύ καλό,πραγματικά!!

      Διαγραφή
  6. Πολύ ωραία όλα, συμφωνώ για το λάδι της Kerastase. Η μάσκα πρέπει να είναι πολύ ωραία όντως, και 1 λίτρο μόνο 7 ευρώ; Τέλεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι η καλύτερη που έχω δοκιμάσει!Την έχει πάρει κι η κολλητή μου και την έχουν δοκιμάσει κι άλλες φίλες μου,όλες τη λάτρεψαν! :D

      Διαγραφή
  7. Τα περισσότερα το έχω κι εγώ!! Στο λαδάκι απ' το Elle τελικά καμία μας δεν μπόρεσε να αντισταθεί!! Χιχι!! Η μάσκα σου φαίνεται τέλεια!! Λες να έχει σε hondos στην Αθήνα?? Καλή κρέμα ματιών έχει και η Kiehl's και δίνουν δείγματα, όπως και της Apivita με λυγαριά μου άρεσε πολύ!! Φιλάκια!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δείγματα Kiehl's που έχει; στο αττικα;

      Διαγραφή
    2. @The Beauty Fairy
      Hahaha,βρίκαμε ευκαιρία! ;)Κοίτα,έχω κοιτάξει στην Καλλιθέα και δεν υπάρχει,αλλά δεν υπήρχε και λόγος να την ψάξω αλλού επειδή δεν μου έχει τελειώσει.Ρίξε μια ματιά,κλανε μια ερώτηση,πολύ πιθανό να υπάρχει!
      Λες γι'αυτή με το αβοκάντο;Την έχω δει σε πολλά blog!Θα ζητήσω,αφού δίνουν..Είχα την ενυδατική προσώπου με λυγαριά από Apivita και τη λάτρεψα,πολύ πιθανό να μου αρέσει!Ευχαριστώ πάρα πολύ! :*

      @Mata Έχω διαβάσει από αρκετές κοπέλες ότι στα HC στο Κολωνάκι είναι πολύ ευγενικές οι κοπέλες στο stand της Kiehl's και δίνουν εύκολα δείγματα!

      Διαγραφή
    3. Τώρα είδα την απάντηση!!! :P Ναι εγώ από το Attica έχω πάρει μια οκά δείγματα!!! Πολύ πολύ καλές όλες οι πωλήτριες!! Δεν θυμάμαι τι περιέχει η κρέμα ματιών! :*

      Διαγραφή
  8. Απαντήσεις
    1. Το λαδάκι είναι εξαιρετικό για το πρόσωπο,εμένα μου κάθεται πολύ καλά! :)

      Διαγραφή
  9. γεια σου τζενουλα , ωραίο post , καλο Πάσχα να έχεις !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Νίνα μου γλυκιά!Καλό Πάσχα σε σένα και στην οικογένειά σου,φιλάκια! :D

      Διαγραφή
  10. Εγώ έχω χρησιμοποιήσει από τα Le petit marsellais για ξηρά μαλλιά το σαμπουάν και τη μάσκα αλλά δεν εντυπωσιάστηκα...Μου αρέσει όμως πάρα πολύ η μυρωδιά!!! Τώρα με έχεις βάλει σε πειρασμό και θέλω οπωσδήποτε τη μάσκα της Bioshev! Μακάρι να τη βρω Αθήνα αλλιώς θα την πάρω από Λάρισα που μάλλον θα ανέβω το καλοκαίρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι,δεν λένε και πολλά από αποτελέσματα,η μυρωδιά όμως είναι πολύ ωραία! :D Αν πάντως την πάρεις από Λάρισα,να πας στο Beauty Free,εκεί υπάρχει.Κι άνοιξε ένα καινούργιο που απ'ότι είδα υπάρχει κι εκεί,Beuty Markets λέγεται. :)

      Διαγραφή
  11. Πολυ ωραιο ποστ!κριμα που δεν πηρα το λαδακι απο το elle!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ! :D Ήταν καλή ευκαιρία,υπάρχει πάντως και σε τόσο μικρό μέγεθος και κανονικά στα κωμμωτήρια και κοστίζει πολ΄τ λιγότερο από το κανονικό απ'ότι είδα!

      Διαγραφή
  12. Το λαδάκι της kerastase το χρησιμοποιώ και είναι τέλειο! επίσης πολύ όμορφο είναι το Blog σου, μ΄αρέσει η retro εμφάνιση πολύ! Γράφτηκα και έκανα Like, αν θες κανε μια επίσκεψη και στο δικό μου, thanx!
    www.allurelab.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Για οσα εχω δοκιμασει απο αυτα που ανεφερες συμφωνω απόλυτα! Οσο για κρεμα ματιων, δεν εχω καταληξει σε μια που να τη λατρευω, αλλά θα σου ελεγα να προσανατολιστεις σε μαρκες φαρμακείου, πχ avene, la roche posay κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που συμφωνούμε! :) Θα ψάξω,ευχαριστώ πολύ!Φιλιά!

      Διαγραφή
  14. Καλώς σας βρήκαμε και από εδώ, nice blog!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τι ζητάς από την κρέμα ματιών σου; Εννοώ, απλά εμυδάτωση ή κάτι παραπάνω; Μαύρους κύκλους; Πρόληψη ρυτίδων κτλτκλ; Τιμή περίπου; Πόσα μπορείς να ξοδέψεις; .. Προσωπικά έχω δοκιμάσει αρκετές, αλλά είναι ότι πιο δύσκολο να βρεις την τέλεια κρέμα ματιών. Βρήκα μία της Avene που μου κάνει, αλλά είναι για ενυδάτωση και μαύρους κύκλους και ΜΟΝΟ για νύχτα. Μόνο με αυτή είδα διαφοορά στους μαύρους κύκλους. Αν θες ινφο πες..
    Για ημέρας τώρα αρχίζω να δοκιμάζω μία οργανική, που φτιάχνει μια γνωστή μου με βιολογικά έλαια. Γενικά θέλω να το γυρίσω στα εντελώς φυσικά/οργανικ/αρωματοθεραπεία και όχι μόνο φάση. Ξέρεις, είναι σίγουρα καλύτερο όταν μπορούν να σου φτιάξουν την κρέμα σου σύμφωνα με τις πραγματικές σου ανάγκες,αλλά να ξέρεις ότι δεν βάζεις και ότι να 'ναι στη μουρίτσα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κυρίως ενυδάτωση και πρόληψη ρυτίδων,με τους μαύρους κύκλους έχω πολύ μικρό θέμα,αλλά φυσικά δεν θα με χαλούσε.Κυρίως αυτά όμως!Ιδανική τιμή θα ήταν μέχρι 30,τώρα και το κάτι παραπάνω θα το έδινα αν τη δοκίμαζα και ήταν ΠΟΛΥ καλή,αλλά μέχρι 50 πολύ βαριά και με μεγάλο πόνο στην καρδιά! :Ρ
      Μου αρέσουν κι εμένα αυτής της φάσης τα προϊόντα,δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο! :D

      Διαγραφή
  16. Χμμ ενδιαφέρουσα φαίνεται η μάσκα της Bioshev ;)
    Όσο για το λαδάκι της Kerastase, και εγώ το έχω και μου αρέσει που αφήνει απαλά τα μαλλιά!! Παρόλ'αυτά θα συμφωνήσω, δεν είναι από τα προϊόντα που θα έλεγες ότι δε μπορείς να ζήσεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. THA SYMFWNHSW STO OTI H PERIPOIHSH TWN MALLIWN EINAI POLY SHMANTIKH!!!!! POLY WRAIO POST KAI WRAIA PROIONTA!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τζένη μου πολύ ωραία και πλήρης ανάρτηση και μπορώ να πω ότι συμφωνώ απόλυτα σε όσα λες για το λαδάκι kerastase και την μαλακτική της phyto. Για το μεν είχα και εγώ υψηλότερες προσδοκίες, για την δε.. δεν κάνει τίποτα. Εγώ αυτό τον καιρό χρησιμοποιώ την σειρά της aussie για ταλαιπωρημένα μαλλιά, κάνει φοβερή δουλειά και μυρίζει τσιχλόφουσκα, το λαδάκι(σε νωπά μαλλιά) και την μάσκα Macadamia που πιστεύω πως είναι ότι καλύτερο έχω βάλει στα μαλλια μου(έχω παραμελήσει την μάσκα της aussie λόγω της macadamia) και σε καθημερινή βάση βάζω σε στεγνά μαλλιά κάποιο λαδάκι σε στεγνά μαλλιά, δεν έχω κάποιο στάνταρ γιατί έχω κανα εξάρι λαδάκια αυτή την στιγμή, αλλά αυτη την περίοδο τα αγαπημένα μου είναι το oil reflections από wella και το marrakesh, θα σου προτεινα να ρίξεις μια ματιά μιας και απ'ότι κατάλαβα παίζει να έχουμε παρόμοιες ανάγκες/γούστο.
    Φιλιά!
    xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσε Μαράκι! :) Τη μάσκα της aussie την είχα πάρει όταν είχε πρωτοκυκλοφορήσει και δεν έκανε τίποτα στο δικό μου το μαλλί(ήταν πολύ χάλια τότε).Πέρα από τη φανταστική μυρωδιά,λειτουργούσε περισσότερο σαν μαλακτική!Θα την ξαναπάρω κάποια στιγμή,μόνο για τη μυρωδιά της,haha!! :D
      Θα τα κοιτ'αξω τα λαδάκια,ευχαριστώ πολύ!!Φιλιά!!

      Διαγραφή
  19. Φιλενάδα μου, καταρχήν χρόνια πολλά!!! Λοιπόν η ανάρτησή σου μπαίνει στα αγαπημένα μου, για να δοκιμάσω αυτά που προτείνεις, ειδικά τη μάσκα και τον ορό keratinology!!! Βλέπεις, ήθελα να έχω κοκκινο-φούξια μαλλιά, αλλά αυτά "διαμαρτύρονται"!!!
    Να είσαι καλά, σε φιλώ!!!
    (κρέμα ματιών έχω της Yves Rocher και είναι καταπληκτική)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρόνια πολλά,Χριστός ανέστη! :D Ελπίζω να σε αφήσουν ικανοποιημένη και να μη σε πάρω στο λαιμό μου,χαίρομαι πολύ που βρήκες χρήσιμο το ποστ!Περιμένω την άποψή σου,σε φιλώ!! :*

      Διαγραφή
  20. geia sou exeis ena vraveio apo emena!! rikse mia matia sto profil mou filia polla

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Γεια σου!! Έχεις βραβειάκι από το blog μου!!

    http://thebeautyfairyblog.blogspot.gr/2013/05/ioooo.html

    Kisses!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Σου δίνω κι εγώ βραβείο! Πολύ ωραίο blog!

    http://lovelyxreviews.blogspot.gr/2013/05/award-one-lovely-blog-award.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. γειά σου σου έχω βραβειάκι και κάποιες ερωτήσεις να απαντήσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Εχεις βραβειακι έλα από το Blog μου..χχχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. λοιπόν το σαμπουάν και μαλατκτικό,ακι το σανσιλκ τα έχω και εγώ!φυσικά το αμυγδαλελαιο μεγάλη αγάπη-΄'ερωτας-λατρέία!!!αλλά μοιυ κίνησες την περιέργεια με τη μάσκα μαλλιών και στην επόμενη ευκαιρία θα σπέυσω να τη βρω!!!
    έχεις και βραβείάκι!!!
    http://jiubilo.blogspot.gr/2013/05/award.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να την ψάξεις,είναι φανταστική!! :D Ωω,ευχαριστώ πολύ,έρχομαι!

      Διαγραφή
  26. Πανάθεμά σε πάλι θα μας τρέχεις στα μαγαζιά για κρέμες και λοιπά!
    Τα της Le petit Marseilleis τα χω δοκιμάσει και γω και μου άρεσαν!!Το Sunsilk το συγκεκριμένο όχι αλλά το conditioner της ίδιας σειράς ναι και είναι απαίσιο!
    Σου έχω και βραβειάκι!!
    http://soundtrackofmy-e-life.blogspot.gr/2013/05/my-first-award.html#comment-form

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Hahaha,δοκίμασέ τα και πες μου!! ;)
      Μιλ μερσί,έρχομαι να παραλάβω!! :D

      Διαγραφή
  27. υπεροχο ποστ εχω την ιδια μάσκα μαλλιων και την αγαπώ αλλά και την κρέμα της phyto που εχω ηδη τελειώσει δύο μπουκάλια... για το λαδάκι της kerastase θα διαφωνήσω μαζί σου... το εχω λατρέψει και αυτό γιατί το εβαλα πριν το πιστολάκι και κράτησε το ισιωμα στα μαλλια μου πιο πολυ απο ποτε =)))) το αγαπω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ κουκλίτσα!Είναι εξαιρετική η μάσκα..Κάθε προϊόν είναι διαφορετικό σε κάθε άτομο,οπότε λογικό να υπάρχουν αντίθετες απόψεις!Χαίρομαι που σου κάθισε τόσο καλά! :)

      Διαγραφή
  28. Εγώ πάλι θέλω να ρωτήσω πώς χρησιμοποιείς το αμυγδαλέλαιο στα μαλλιά. Διότι πήρα για να το δοκιμάσω και πρόσθεσα μερικές σταγόνες στη μάσκα μου, αλλά διαπίστωσα πως βαραίνει πολύ τα μαλλιά μου. Τα κάνει να λαδώνουν πολύ γρήγορα, στο σημείο να κάνω μπάνιο το βράδυ και το πρωί να είναι λαδωμένα... Και να φανταστείς τα μαλλιά μου δεν ήταν ποτέ λιπαρά, είναι κανονικά προς ξηρά... :-/

    Ελένη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χίλια συγνώμη για την αργοπορημένη απάντηση!
      Λοιπόν,εγώ το βάζω στα μαλλιά μου ΠΡΙΝ να λουστώ,είτε σκέτο,είτε με άλλα λάδια ή κρέμες,και τα αφήνω όσο μπορώ.Τα έχω αφήσει κι ολόκληρο βράδυ ακόμα!Αλλά εγώ έχω πολύ ξηρές άκρες,τώρα τις άνοιξα και με ντεκαπάζ,έγιναν ακόμη πιο ξηρές..Ανάλογα τις ανάγκες σου!
      Και φυσικά,πάντα στις άκρες,ποτέ στη ρίζα!
      Ελπίζω να βοήθησα,δοκίμασε και πες μου! :*

      Διαγραφή
    2. Ok λοιπόν!! Σ'ευχαριστώ πολύ, θα δοκιμαστεί η μέθοδός
      σου σίγουρα!
      Ελένη

      Διαγραφή
    3. Τίποτα,δοκίμασέ το και πες μου! :)

      Διαγραφή

Τα σχόλιά σας με κάνουν χαρούμενη!
Πάντα απαντάω κι εκτιμάω πολύ το χρόνο που αφιερώνετε για να με διαβάζετε. :)