Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Αγαπημένα του Μήνα:Απρίλιος



  

     Συνειδητοποίησα ότι έρχεται Μάιος κι ότι έχω χάσει τ'αυγά και τα πασχάλια όταν έγραψα αρχικά στον τίτλο "Αγαπημένα του Μήνα:Μάρτιος".Oh mon dieu,γερνάω.

  Με τη σειρά:


  • Αυτό που είναι τέρμα αριστερά και το θαμπώνει ο ήλιος είναι το αντισηπτικό μου,gel Dettol.Πάντα έχω μαζί μου αντισηπτικό.Πάντα.
  • CC cream από L'oreal,η μωβ.Τη λατρεύω,τη φοράω και δε χρειάζεται τίποτα άλλο η επιδερμίδα μου.
  • Nivea Body Souffle,Irresistibly Smooth.Την πήρα από το Zampple κι έπαθα την πλακάρα μου.Ίσως η πιο ενυδατική κρέμα που έχω απλώσει ποτέ πάνω μου!Τεράστια συσκευασία (300 ml) και το κλασικό αγαπημένο άρωμα Nivea.
  • Όζα Beauty Line το νούμερο 517,ένα απαλό φυστικί που μου θυμίζει μακαρόν.Τέτοια απόχρωση ήθελα από πέρυσι!
  • STC Gel Φυκιών κατά της κυτταρίτιδας.Φυσικά δεν κάνει τίποτα για την κυτταρίτιδα(κανένα δεν κάνει,αλλιώς όλες θα ήμασταν χωρίς!) αλλά έχει πολύ ωραία υφή,δεν είναι θερμαντική αλλά ψιλο-δροσιστική,βελτίωσε πολύ την όψη της επιδερμίδας μου και έκανε απαλό το δέρμα.Ήταν δώρο στο event Lierac-parapharmacie.
  • Νεράκι Avene,το χρησιμοποιώ πάντα και παντού,σαν το σπίτι της Λιλού.Είμαι περήφανο spring water junkie.
  • Λαδάκι για τα μαλλιά Kerastage το ροζ.Δώρο με το Elle.Μου αρεσει πολύ.
  • Παλέτα Naked Basics.Τη χρησιμοποιώ καθημερινά,τη λατρεύω,ποια εγώ που δεν φορούσα ποτέ σκιές!
  • Μολύβι ματιών seventeen,05 brown pearl.Καφέ ματ ήθελα εγώ,καφέ περλέ μου έδωσε η πωλήτρια.Χίλια ευχαριστώ!Τέλοσπάντων,το πλήρωσα,δεν θα το έχω να κάθεται.Το μολύβι εξαιρετικό,κι η απόχρωση μ'αρέσει τελικά.Ας έκανα κι αλλιώς.
  • Κραγιόν Mac "Daddy's little girl".Εγώ από μικρή λάτρευα τη Βερόνικα,δεν μπορούσα να μην τη τιμήσω.Επιπλέον μ'αρέσει το όνομα,είμαι πολύ κοριτσάκι του μπαμπά(και της μαμάς,βεβαίως-βεβαίως,γεια σου μαμά!).Το βάζω ταμποναριστά για να μη βγαίνει πολύ έντονο,προτιμώ το πιο διακριτικό.
  • Lip balm Burt's Bees.Σας έχω ξαναμιλήσει γι'αυτό εδώ.Απλά υπέροχο!
  • Κρέμα χεριών Cera di Cupra.Review εδώ,εξακολουθώ να τη χρησιμοποιώ ευλαβικά.
Για κάποια θα έρθουν αναλυτικά reviews,αν έχετε ιδιαίτερες προτιμήσεις πείτε μου. :)


Τραγούδι που έλιωσα







Άρωμα



Τύπου Hypnose.Ευχαριστώ από καρδιάς τα μαγαζάκια με αρώματα "τύπου",η τσέπη μου γλίτωσε πολλαπλά καρδιακά χάρη σ'εσάς.




Βιβλίο που τελείωσα



"Όλα όσα χρειάζομαι πραγματικά να ξέρω τα έμαθα στο νηπιαγωγείο" του Robert Fulghum.Το συστήνω ανεπιφύλακτα! 





Κι έφαγα σαν να μην υπάρχει αύριο.


  Ποια είναι τα δικά σας αγαπημένα του μήνα;
Θέλετε να βάζω και διάφορα πέρα από προϊόντα περιποίησης,όπως σε αυτό το post;Να το καθιερώσω ή βαριέστε να τα διαβάζετε;
 

 Καλό Μάη να έχουμε!
Φιλιά στα μούτρα,


  J


24 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία τα αγαπημένα σου!!! :) Κάποια τα έχω κι εγώ και τα λατρεύω...Εν τω μεταξύ μόλις είδα ότι την ώρα που σου γράφω το σχόλιο, μου άφησες κι εσύ στο post μου...χαχαχα! :Ρ Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραίο post! Να κάνεις κι άλλα αγαπημένα! Κι εγώ τη Naked basics τη χρησιμοποιώ κάθε μέρα πλέον κι επίσης έψαχνα τέτοιο χρώμα μανό από πέρσυ και το βρήκα φέτος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώω,λέω να το καθιερώσω! :D Είναι φανταστική παλέτα,πραγματικά.Άσε με το χρώμα,είχα φάει όλη την αγορά πέρυσι,πουθενά!Εντωμεταξύ όλες το φορούσαν!Φιλάκια! :*

      Διαγραφή
  3. Το μανό είναι υπεροχο...Που το βρισκω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρω πού υπάρχουν προϊόντα Beauty Line στην Αθήνα,εγώ τα παίρνω από Λάρισα..Σίγουρα μπορείς να κάνεις online παραγγελία από εδώ(σου έχω κατευθείαν τη σελίδα με το συγκεκριμένο χρώμα):
      http://www.dustandcream.gr/category.php?id_category=162#/-beauty_line/page-3 Το αγόρασα 1,5 ευρώ! :)

      Διαγραφή
  4. Πολύ ωραίο και εννοείται να βάζεις κι άλλα πέρα από προϊόντα περιποιήσης!! Αναμένουμε και το επόμενο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλα το βερνικι τρομερο!η παλετα την εχω στην ατελειωτη λιστα με τα θελω.το βιβλιο πολυ ενδιαφερον φαινεται.θα το ψαξω.να κανεις και αλλα αγαπημενα.Καλο Πασχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αξίζει πολύ,να την πάρεις αν χρησιμοποιείς τα χρώματα! :D Είναι όντως πολύ ωραίο βιβλίο,το λάτρεψα,τώρα θέλω να βρω κι άλλα του συγγραφέα..Καλό Πάσχα!! :D

      Διαγραφή
  6. Αυτή την παλέτα τη θέλω, το λέω συνέχεια!! Και το κραγιόν υπέροχο χρώμα! Και εννοείται να καθιερώσεις αγαπημένα από διάφορες κατηγορίες! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα το καθιερώσω,αφού σας αρέσει,χαίρομαι πολύ!! :D Να την πάρεις την παλέτα,είναι πραγματικά πολύ χρήσιμη,θα την καταχαρείς!Φιλάκια! :)

      Διαγραφή
  7. Χαχαχα εντάξει σ'αγαπώ!!
    "και έφαγα δίχως αύριο!!"
    Δεν έχω κανένα από τα παραπάνω αλλά αγαπώ τα Beauty Line!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Haahaha,και μάλλον το ίδιο θα κάνω και το Μάιο,Πάσχα έρχαται! ;) Είναι τα αγαπημένα μου βερνίκια,πάμφθηνα και τόσο καλής ποιότητας..:D

      Διαγραφή
  8. Ωραία αγαπημένα.. Το λαδάκι για τα μαλλιά το έχω και εγώ και είναι τέλειο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ωραία αγαπημένα τζενουλα, ωραία περάσαμε την Κυριακή ε; την κρεμα Nivea την έχω και εγω απο το zammple , μου αρέσει και εμένα , καλο βράδυ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Νίνα μου!!Πολύ ωραία τα περάσαμε και χάρηκα πολύ που τα ξαναείπαμε.. :D Είναι πολύ ωραία κρέμα,δεν το περίμενα!Καληνύχτα,φιλιά! :)

      Διαγραφή
  10. Πολύ ωραία τα αγαπημένα σου!! Εννοείται έχουμε κοινά.. Θέλω να δοκιμάσω και τη CC cream από L'oreal μετά από τόση αγάπη για τις ΒΒ! Επίσης η Nivea φαίνεται τέλεια ;-)

    Φιλιά πολλά
    http://beautyincrisis.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Exeis vraveiaki apo mena!!Tsekare to edw!!http://beautytalkwithnikoletta.blogspot.gr/2013/05/three-lovely-blog-awardsnine-questions.html <3 <3 <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολύ ωραίο το μπλογκ σου! Μόλις το ανακάλυψα!:) Αν θέλεις ρίξε μια ματιά και στο δικό μου! http://beautysky26.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλιά σας με κάνουν χαρούμενη!
Πάντα απαντάω κι εκτιμάω πολύ το χρόνο που αφιερώνετε για να με διαβάζετε. :)