Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Review:Apivita Aqua Vita για κανονικές/ξηρές επιδερμίδες


   Όπως σας έγραψα και στο tag με 40 αγαπημένα μου προϊόντα,συνειδητοποίησα ότι έχω ΠΟΛΛΑ προϊόντα για τα οποία θέλω να σας μιλήσω,οπότε ξεκινώ!

[Ζητώ συγνώμη για την έλλειψη φωτογραφιών,αλλά η μηχανή μου τα έχει ψιλο-παίξει,οπότε έβαλα από το internet!Όταν επανέλθει,θα τις προσθέσω..]



  Η ενυδατική προσώπου μου τους τελευταίους 2μιση μήνες είναι η aqua vita με λυγαριά και μέλι.Ήταν δώρο με το αντηλιακό προσώπου από Apivita και μου έκατσε μια χαρά,καθώς η αγαπημένη μου ενυδατική της Garnier απεδείχθη ανεπαρκής απέναντι στην παγωνιά του χειμώνα!


  Τα βαρετά
  Η συσκευασία πρακτική και αξιοπρεπής:σωληνάριο των 30 ml (λίγα,αλλά υποθέτω ότι,επειδή ήταν δώρο,η συσκευασία αυτή είναι μικρότερη της κανονικής) με βιδωτό καπάκι-αν κι εγώ δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα με τα βαζάκια που βουτάς το δάχτυλο,αρκεί να μένουν στο σπίτι.Βολεύει πολύ για τα μικρά(διαφορετικό σπίτι) ή και μεγάλα (διαφορετική χώρα) ταξίδια.

   Τι ισχυρίζεται; "Προσφέρει 24ωρη εντατική ενυδάτωση χάρη στην πλούσια  φυσική της σύνθεση σε λυγαριά,βιολογικό μέλι,βρώμη και λεκιθίνη.Οι πολυφαινόλες ελιάς προστατεύουν από τις επιθέσεις του περιβάλλοντος ενώ το βιολογικό αιθέριο έλαιο γεράνι που περιέχει αναζωογονεί την επιδερμίδα και προσφέρει αίσθηση ευεξίας."

  Με: Λυγαριά,μέλι,βρώμη,λεκιθίνη σόγιας,αλόη,πολυφαινόλες ελιάς,βούτυρο καριτέ,λάδι ελιάς,αιθέριο έλαιο γεράνι,έγχυμα από πράσινο τσάι.

  Χωρίς: Parabens,silicones,propylene glycol,mineral oil,ethanolamines,phthalates.







  Το ζουμί
  Ήταν έρωτας με τη δεύτερη ματιά.Την είχα ξαναδοκιμάσει μια φορά,ένα καλοκαιρινό βράδυ(ω,ρομάντζο!),από την κολλητή μου που έχει κάνει διατριβή στα προϊόντα της Apivita.Λάτρεψα τη μυρωδιά της αλλά κατά τ'άλλα δεν με εντυπωσίασε ιδιαίτερα καθώς το καλοκαίρι η επιδερμίδα μου είναι κανονική/μεικτή,οπότε δεν ταίριαζε ιδιαίτερα στις ανάγκες μου.

  Όλα αυτά άλλαξαν τον Ιανουάριο.Κάτι το κρύο,κάτι το κάψιμο του αερόθερμου,κάτι η αναποφασιστικότητα μέσα μου,άλλαξαν οι ανάγκες του δέρματός του,και πουφ! η aqua vita δοκιμάστηκε και λατρεύτηκε.

  Ελάχιστη ποσότητα ενυδατώνει βαθιά όλο το πρόσωπο και το λαιμό.Το δερματάκι απαλό και φίνο,φτου μην το ματιάσω!Κι αυτήν η μυρωδιά..Γενικά,για να μην πολυλογώ και σας κουράζω:θεωρώ ότι είναι πραγματικό βάλσαμο για όλες τις κανονικές/ξηρές επιδρμίδες.-
 Κάνει όντως δουλειά,όλα αυτά που ισχυρίζεται δεν είναι παραμύθια.Καλά,για τις επιθέσεις του περιβάλλοντος(όπως λέω για κάθε προϊόν που το ισχυρίζεται) δεν ξέρω,δεν μπορώ να πω.


Τι μου άρεσε
-Βαθιά ενυδάτωση
-Ελάχιστη ποσότητα για όλο το πρόσωπο και το λαιμό(=οικονομία)
-Υπέροχη μυρωδιά
-Συστατικά

Τι δεν μου άρεσε
-Μου κράτησε σχετικά λίγο,2μιση μήνες.Το δικαιολογώ βεβαίως,επειδή τη χρησιμοποιούσα πρωί-βράδυ και η συσκευασία είχε 30 ml-άλλη κρέμα κάτω από τις ίδιες συνθήκες θα μου τελείωνε πολύ νωρίτερα.
-Τιμή.Σε συσκευασία πλαστικού σωληναρίου,σαν αυτό που έχω τώρα:πάνω από 15 ευρώ.Σε γυάλινο βαζάκι(δεν έχω ιδέα τι διαφορά έχουν):πάνω από 25(!).




Θα την αγόραζα ξανά;
Μόνο από online φαρμακείο με πολύ καλή έκπτωση.Και μόνο αν δεν βρω αντάξιά της,αλλά φθηνότερη.Εντάξει,φανταστική κρέμα,την αγάπησα,με 21 ευρώ πήρα και αντηλιακή και ενυδατική,ΑΛΛΑ μόνο για αυτή δύσκολο να δώσω 17 και 27 ευρώ.Όχι ακατόρθωτο(είδικά για τα 17) αλλά δύσκολο.Επειδή η ενυδατική μου δεν κρατάει πάρα πολύ,δεν μπορώ κάθε φορά,προσωπικά,να δίνω παραπάνω από 10 ευρώ.Μιλάω πάντα με βάση το δικό μου budget!







  

  Αυτά λοιπόν!Θα προσθέσω τις φωτογραφίες όταν μπορέσω και θα επανέλθω σύντομα με καινούργιο post.

  Φιλιά στα μούτρα,


   J




 

15 σχόλια:

  1. Την έχω στην λίστα μου και μετά το post σου σίγουρα θα την δοκιμάσω. Τέλεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να τη δοκιμάσεις Λίνα μου,είναι πραγματικά υπέροχη κρέμα! :D

      Διαγραφή
  2. Πολύ ωραία πρέπει να είναι! Εγώ σου προτείνω της Vichy με τριαντάφυλλο που ήθελες κι εσύ να δοκιμάσεις. Αλλιώς και η Bioten έχει τέλειες κρέμες σε πολύ καλές τιμές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραία ιδέα,ευχαριστώ!Την έχω όντως στην λίστα μου,ευκαιρία! :D

      Διαγραφή
  3. Bioten εχω κρεμες σωματος κ ειναι τελειες! Εγω χρησιμοποιω της l' oreal αλλα τωρα τελειωνει κ δε ξερω ποια ν παρω !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. L'oreal,ε;Την εμπιστεύομαι γενικά τη μάρκα,ενυδατική δεν έχω δοκιμάσει ποτέ..Θα ρίξω μια ματιά και σ'αυτήν! :D

      Διαγραφή
  4. haha teleio post!!
    genika sumpa8w polu tin apivita..kai efoson se empisteuomai,8a tin dokimasw!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ πολύ!! :D Αν τη δοκιμάσεις,περιμένω την άποψή σου!Ελπίζω να την ευχαριστηθείς όσο κι εγώ! :D

      Διαγραφή
  5. Πολύ ωραία παρουσίαση.. Εγώ έχω δοκιμάσει την αντίστοιχη για λιπαρές επιδερμίδες αλλά στην φάση που είμαι τώρα θα δοκιμάσω σίγουρα και αυτήν!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την έχω σε δειγματάκι,και τώρα τα δοκιμάζω όλα όσα έχω μαζέψει!Αν έχει γίνει πιο ξηρή η επιδερμίδα σου,δοκίμασέ την! :D

      Διαγραφή
  6. υπέροχο review! πολύ μου άρεσε! δεν είναι βέβαια για την δική μου επιδερμίδα αλλά πολύ μου άρεσε που διάβασα γι'αυτο =)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ καλό μου!Χαίρομαι που σου άρεσε,φιλιά! :D

      Διαγραφή
  7. Σκέφτομαι και γω να την δοκιμάσω! Βασίζομαι στα καλά σου λόγια :P

    http://rixnontas1matiaparea.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλιά σας με κάνουν χαρούμενη!
Πάντα απαντάω κι εκτιμάω πολύ το χρόνο που αφιερώνετε για να με διαβάζετε. :)