Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Review:Nutriganics Drops of Youth



  Σας το είχα αναφέρει στο tag με τα 40 αγαπημένα προϊόντα και είχα υποσχεθεί review(γι'αυτό και γι'άλλα 20 προϊόντα).Παραβλέποντας το γεγονός ότι είμαι λίγο πίσω κι έχω να σας γράψω για ένα κάρο πράγματα,περνώ στο ζουμί του πράγματος και δηλώνω εξ'αρχής ότι αυτές τις σταγόνες τις λάτρεψα.





    Τί είναι;
  Δεν έχω λάβει μια απόλυτα ξεκάθαρη απάντηση πάνω σ'αυτό,θα το χαρακτηρίσω serum ή κάτι σαν,κι είστε ελεύθεροι να με διορθώσετε.Πάντως χρησιμοποιείται ακριβώς όπως τα serum.Πάνω στο κουτάκι γράφει:
"Συμπυκνωμένο προϊόν για υγιή και νεανική όψη στην επιδερμίδα.Απλώστε 2-3 σταγόνες και κάντε μασάζ στην επιδερμίδα.Αφήστε το προϊόν να δράσει για λίγα δευτερόλεπτα προτού απλώσετε την ενυδατική κρέμα.
     

    Τα τυπικά
  Η συσκευασία είναι κλασική ανάλογη του προϊόντος,έχει αυτό το πώς-το-λένε που τραβάει προϊόν όταν πατάς το καπάκι,και μετά πατώντας το ξανά το απελευθερώνει.Ελπίζω να καταλάβατε,αν όχι σας έχω και εικόνα.Ημιδιαφανές γυάλινο μπουκαλάκι των 30 ml.




  Έχει ευχάριστη μυρωδιά,δεν τη βρίσκω ιδιαίτερα έντονη.Εξάλλου μπαίνει η ενυδατική αμέσως μετά.

  Δεν περιέχει parabens,δεν περιέχει σιλικόνες,τα συστατικά του είναι κατά 98% φυσικής προέλευσης και υπάρχουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά ecocert στη χάρτινη συσκευασία.Όπως όλα τα προϊόντα του TBS είναι κατά των πειραμάτων σε ζώα(yay!).


Τα συστατικά




   Τί ισχυρίζεται ότι κάνει;
 Αφήνει το δέρμα ομοιόμορφο,πιο απαλό,πιο νεανικό,πιο φρέσκο και πιο υγιές.Γενικά,πιο.


    Το ζουμί
 Αλληλούια,βρέθηκε προϊόν να κάνει αυτό που λέει!Καλά,πιο νεανικό το δέρμα μου δε φαίνεται.Δε γίνεται εδώ που τα λέμε.Είμαι 21 και φαίνομαι και μικρότερη,πόσο πίσω να πάει ο χρόνος;Αλλά σε όλα τα άλλα,άψογο.Δεν άλλαξε το δέρμα μου μέσα σε μια νύχτα,μετά από λίγες μέρες όμως είδα εμφανή αλλαγή.Το δέρμα μου άρχισε να λάμπει(κι όχι για τους λάθος λόγους),έγινε πιο ελαστικό,έγινε πιο όμορφο.Δεν μπορώ να το εξηγήσω πολύ καλά,οπότε θα προσπαθήσω να το θέσω ως εξής:ΕΙΔΑ αλλαγή στο δέρμα μου κι ήταν προς το πολύ καλύτερο.Α,μην  το ξεχάσω:ΔΕΝ είναι ενυδατικό,οπότε μην παραλείψετε την ενυδατική σας,ε;Τώρα βέβαια,δεν ξέρω κατά πόσο θα λειτουργήσει το ίδιο και σ'εσάς,οπότε θα πρότεινα να ζητήσετε ένα δειγματάκι,έστω από περιέργεια!Ειλικρινά το αγάπησα πολύ.

  Το χρησιμοποιώ κάθε βράδυ πριν την ενυδατική,σύμφωνα με τις οδηγίες.Είναι διάφανο,απλώνεται πανεύκολα και χρειάζεται λίγη ποσότητα.Αισθάνομαι ότι έχω κάνει κατάχρηση,επειδή δεν μπορώ να χειριστώ πολύ καλά το πώς-το-λένε που βγάζει το προϊόν και βάζω περισσότερο,με αποτέλεσμα να το έχω ένα μήνα και να το έχω φτάσει λίγο πιο πάνω από τη μέση.Οικονομία από δω και μπρος.




  Το πάω λίγο ανάποδα,μάλλον έπρεπε να είχα πει από την αρχή πότε το αγόρασα.Το πήρα πριν από ένα μήνα περίπου,γύρω στη μια βδομάδα πριν τη δωρεάν περιποίηση του TBS.Ήταν σε προσφορά,15,90 από 19,90 και το εκμεταλλεύτηκα.

  Προσωπικά θεωρώ ότι αξίζει τα λεφτά του,και είμαι από τα άτομα που δεν τα δίνουν εύκολα μαζεμένα.Μπορεί να ξοδέψω 20 ευρώ και να πάρω 5 διαφορετικά προϊόντα,αλλά εδώ τα δίνω όλα για ένα.Το αγόρασα με τα λεφτουδάκια μου και το προτείνω ανεπιφύλακτα-επειδή όμως δεν συμφέρει να ρισκάρετε χωρίς να δοκιμάσετε,ζητήστε ένα δειγματάκι πρώτα!Συνήθως δίνουν! :D

  Όσο για αρνητικά,σχετικά με τη συσκευασία:δεν βοηθάει ιδιαίτερα να υπολογίσω την ποσότητα που χρειάζομαι,πάντα βγάζει λιγότερο,με αποτέλεσμα μετά να βάζω παραπάνω απ'ότι πρέπει επειδή επαναλαμβάνω τη διαδικασία.Αλλά μιας και το μάθεις,μετά το χειρίζεσαι καλύτερα.Επίσης θα προτιμούσα να περιείχε περισσότερο προϊόν,εμένα μου τελειώνει σχετικά γρήγορα.




  Αυτά από μένα όμορφες.Ελπίζω να βρήκατε ενδιαφέρον το review.
Έχετε δοκιμάσει το προϊόν;Αν ναι,σας άφησε τόσο ευχαριστημένες;Πραγματικά έχω περιέργεια,είμαι η μόνη που το λάτρεψε τόσο;

  Φιλιά στα μούτρα,


   J


 

34 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Μαράκι!Είναι πραγματικά εξαιρετικός! :D

      Διαγραφή
  2. Πολύ ωραίο και αναλυτικό post! Αυτό το πώς-το-λένε, είχε τόση πλάκα! Σταγονόμετρο λέγεται by the way:P Τις συγκεκριμένες σταγόνες τις είχα δοκιμάσει στην περιποίηση προσώπου και μ'άρεσαν κι εμένα! Α, και μπορείς απλά να μετράς πόσες σταγόνες σου χρειάζονται και να χρησιμοποιείς τόσες κάθε φορά! Φιλιά πολλά!:*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θεέ μου,αισθάνομαι τόσο χαζή.Κόλλησε εντελώς το μυαλό μου,hahaha,ευχαριστώ!Ναι,έχεις δίκιο,θα το δοκιμάσω την επόμενη φορά!Φιλάκια!! :*

      Διαγραφή
    2. Σιγά! Όλοι κολλάμε μερικές φορές! Δοκίμασέ το ναι, νομίζω θα σε βοηθήσει αρκετά στο να ελέγχεις πόσο σου χρειάζεται!

      Διαγραφή
  3. Πολυ ενδιαφερον! Την επομενη φορα που θα παω tbs θα το κοιταξω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γλυκούλααα,χίλια ευχαριστώ,μου έδωσες μεγάλη χαρά!!Στέλνω πολλά φιλιά στην όμορφη Κρήτη!! :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ ωραίο το review και λεπτομερέστατο!! Θα το έχω λοιπόν υπόψιν μου το προϊόν μιας και αγαπώ tbs!!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Λινάκι!Αν το δοκιμάσεις περιμένω την άποψή σου!Φιλάκια πολλά! :*

      Διαγραφή
  6. Πολύ ωραίο post! Μου αρέσει τόσο πολύ ο τρόπος που γράφεις :):) Αυτό το είχα δοκιμάσει μία φορά και μου είχε κάνει καλή εντύπωση. Ήταν αρκετά ελαφρύ και είχε απορροφηθεί πολύ εύκολα, χωρίς να αφήνει λιπαρή αίσθηση...
    Φιλάκια πολλά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ πολύ καλό μου,μου δίνεις μεγάλη χαρά!! :D Είναι πολύ ωραίο,πραγματικά,και με συχνή χρήση βλέπεις αποτελέσματα! :*

      Διαγραφή
  7. Το έχω δοκιμάσει και εγώ αλλά σε δείγμα.. δε ξέρω αν θα το αγόραζα γιατί είμαι μικρούλα σαν εσένα!! :)
    Υπέροχο review!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ κοπέλα μου! :D Κι εγώ το σκέφτηκα λόγω ηλικίας,αλλά τελικά ενέδωσα!Φιλάκια! :*

      Διαγραφή
  8. :) Ωραία τα λες κοπελιά !!!
    Πολύ ωραίο προϊόν όντως. Το έχω δοκιμάσει και εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εισαι μεσα στ μυαλο μ θα σ ρωτουσα αν ενυδατωνει ! Ειδες τπτ η ξερεις τπτ απο tbs για ενυδάτωση??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχουν πολλές ενυδατικές,αυτή που είχα δοκιμάσει και μου άρεσε πολύ ήταν από τη σειρά με Vitamin E!Λογικά αυτή ταιριάζει και στη δική σου επιδερμίδα!Έχω δειγματάκι αν θες! ;)

      Διαγραφή
  10. λοιπον αυτο το προϊόν είναι εξαιρετικά γκαντεμικο... καθε φορα που παω να το αγοράσω έχει τελειώσει... αυτό δεν εχει γινει μια και δυο αλλα τουλάχιστον 4 φορες...

    Το έχω βάλει στο ματι και το ΘΕΛΩ... που θα πάει ομως... θα το πετυχω...!!!!

    εξαιρετικό review παντως! τωρα το θελω πιο πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσε,ευχαριστώ πολύ! :D Ελπίζω την επόμενη φορά που θα πας να υπάρχει! ;)

      Διαγραφή
  11. Egw to agapw. To agorasa me ekptwsi 20% kai to kateuxaristithika. Yperoxo proion apo ena akomi pio yperoxo brand.
    m arese glukoula mou toso polu to review sou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ κουκλίτσα!Χαίρομαι που συμφωνούμε! :*

      Διαγραφή
  12. Έτσι όπως τα λες με κάνεις να θέλω να πάω να το πάρω άμεσα!! Χαχαχα! Πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμο review όπως πάντα!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ πολύ! :D Πάρε πρώτα δειγματάκι για να δεις πώς σου κάθεται στο δέρμα..Αν το δοκιμάσεις,πες μου πώς σου φάνηκε!Φιλάκια! :)

      Διαγραφή
  13. Απαντήσεις
    1. Προσωπικά το λάτρεψα!Δοκίμασε πρώτα ένα δειγματάκι αν δεν θέλεις να το ρισκάρεις..Περιμένω να ακούσω την άποψή σου! :D

      Διαγραφή
  14. einai teleio!! to dokimasa xtes, tha paw na to agorasw!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Να ρωτήσω αυτό το προϊόν κάνει για νεανικές επιδερμίδες ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλιά σας με κάνουν χαρούμενη!
Πάντα απαντάω κι εκτιμάω πολύ το χρόνο που αφιερώνετε για να με διαβάζετε. :)