Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

The Body Shop Skincare Consultation + BB cream review



    Καλό μήνα κοριτσάκια!Το πρώτο post του Απριλίου είναι αφιερωμένο στην περιποίηση του προσώπου μας.Λογικά όλες έχετε ακούσει για την υπηρεσία περιποίησης προσώπου από τα Body Shop-κι αν όχι,ήρθε η ώρα!Εγώ έκλεισα το ραντεβού μου και πήγα την προηγούμενη Παρασκευή στο κατάστημα Καλλιθέας.





  Οι κοπέλες ήταν ευγενέστατες και πολύ γλυκές!Ειλικρινά,από την τόση περιποίηση ένιωσα σαν μικρή πριγκίπισσα-κάτι που βασικά δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο για μένα,γιατί έχω το σύνδρομο "ζω-για-να-φορέσω-τιάρα-στο-κεφάλι".

[Παρένθεση:κάποια στιγμή να μιλήσουμε για όλες εκείνες τις πωλήτριες που είναι το ακριβώς αντίθετο από ευγενέστατες και γλυκές.Δεν ξέρω για σας,αλλά εγώ έχω δεχτεί ξινίλα με τη σέσουλα.]

Εγώ,απόγευμα Παρασκευής.



  Η περιποίηση περιελάμβανε τα εξής:





Ντεμακιγιάζ,καθαρισμός,τονωτική λοσιόν,όλα από τη σειρά Vitamin E.

Απολέπιση και μάσκα με ένα προϊόν 2 σε 1 το οποίο λάτρεψα!Περιέχει μέλι και βρώμη και θα είναι η επόμενη αγορά μου από TBS.Άφησε το δέρμα μου απαλό σαν πωπουδάκι μωρού-το έπιανα συνέχεια!

Ακριβώς επειδή δεν μπορούσα να κρατήσω τα χέρια μου μακριά από το πρόσωπό μου,η κοπέλα μου τα απολύμανε με αντισηπτικό με αψιθιά.Μετά μύριζα συνέχεια τα χέρια μου σαν καμιά περίεργη.Γενικά επεξεργαζόμουν τον εαυτό μου όλη την ώρα,η ψωνάρα!

Ακολούθησε ενυδάτωση,κρέμα στα μάτια από τη σειρά Vitamin E και πάλι,και Drops of Youth(το οποίο έχω αγοράσει εδώ και λίγο καιρό.Να περιμένετε review!).


Τέλος,η καινούργια ΒΒ cream με βιταμίνη Ε.Αυτό ήταν και η έκπληξη του απογεύματος!Θα αναφερθώ με λεπτομέρειες στη συνέχεια.





Την όλη διαδικασία έκαναν πολύ πιο ευχάριστη το άρωμα Moringa(=pure love) που ψέκασαν τα κορίτσια στις χαρτοπετσέτες που μου έβαλαν στη μπλούζα για να μη λερωθώ,το μασάζ προσώπου και η κρέμα χεριών με αψιθιά που μου έβαλαν στο τέλος της περιποίησης.Είναι μετά να μην αισθάνεσαι σαν πριγκίπισσα;  ;)


Φεύγοντας,μου έδωσαν πολλά δειγματάκια,κυρίως από ενυδατικές κρέμες ημέρας-πράγμα που με βολεύει πολύ επειδή μου τελειώνει η ενυδατική μου και είμαι σε αναζήτηση νέας.Merci beaucoup λοιπόν!




Όσο για την BB cream:
Έχω πολύ λευκό δέρμα,και αντιμετωπίζω πρόβλημα(όπως και οι περισσότερες κοπέλες) με την απόχρωση,τόσο στις BB creams,όσο και στα foundation.Είχα δοκιμάσει την προηγούμενη BB cream του TBS και δεν ταίριαζε καθόλου στην επιδερμίδα μου,ούτε σαν απόχρωση,ούτε σαν υφή.Και όταν είδα την καινούργια,μου φάνηκε το ίδιο σκούρα και ήμουν σίγουρη ότι δεν θα μου ταίριαζε.Κι όμως!Μου ταίριαξε πολύ καλά-τόσο,που εκμεταλλεύτηκα την έκπτωση 20% και την απέκτησα.




Είναι αρκετά ενυδατική,έχει ευχάριστη μυρωδιά και προσαρμόζεται πολύ καλά στην επιδερμίδα.Παρέχει ελαφριά κάλυψη αλλά δεν το βρίσκω ιδιαίτερα αρνητικό,δεδομένου ότι για μέτρια προς καλή κάλυψη υπάρχουν τα foundation.Θα μπορούσε να είναι περισσότερο καλυπτική πάντως.Αυτό που βρίσκω αρνητικό είναι η απουσία αντηλιακής προστασίας!Εγώ πάντα φοράω αντηλιακή με SPF 50,αλλά όσες κοπέλες βαριούνται ή δεν θέλουν να τη βάζουν ξεχωριστά,δεν καλύπτονται.

Προσωπικά με καλύπτει και με άφησε πολύ ευχαριστημένη.Να αναφέρω επίσης ότι η συσκευασία περιέχει 50 ml και κοστίζει γύρω στα 12 ευρώ-με την έκπτωση γύρω στα 9!


Συμπερασματικά έχω να πω ότι η υπηρεσία περιποίησης προσώπου αξίζει πολύ,καθώς είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνει 20% έκπτωση σε ότι κι αν διαλέξετε να αγοράσετε!







  Εσείς κάνατε την περιποίηση;Αν ναι,πώς σας φάνηκε η εμπειρία;
  Έχετε δοκιμάσει την καινούργια BB cream;


  Μέχρι την επόμενη φορά,φιλιά στα μούτρα!




      J


16 σχόλια:

  1. Είναι πολύ όμορφη αυτή τους η υπηρεσία και ανυπομονώ να αρχίσει να γίνεται και στην πόλη μου!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θεσσαλονίκη,αν κατάλαβα καλά από το προφίλ σου; :) Λογικά δεν θα αργήσει!Να πας,θα το ευχαριστηθείς πολύ,και να μας γράψεις τις εντυπώσεις σου! :D

      Διαγραφή
  2. Τέλεια πέρασες! Πως έκλεισες ραντεβού? Μια περιποίηση τέτοιου είδους θα ήθελα να την απολαύσω και εγώ και μάλιστα δωρεάν, τέλειο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πραγματικά πολύ ωραία εμπειρία!Απλώς πέρασα από το κατάστημα και ζήτησα να κλείσω ραντεβού για την υπηρεσία περιποίησησης προσώπου(έτσι ακριβώς το είπα)-μπορείς να πάρεις και τηλέφωνο!Θα σου πούνε πότε έχει κενό και θα κανονίσεις! :)

      Διαγραφή
  3. Πωπω πραγματικά οι ίδιες εντυπώσεις!!! Με την ΒΒ έπαθα ακριβώς το ίδιο! Την έβαλα στο χέρι μου και μου φάνηκε πολύ σκούρα (σκεφτηκα πως θα ειναι σαν την προηγούμενη που δεν μου ταίριαξε). Και μετά μου την έβαλαν στο πρόσωπο μου και ήταν άψογη! Θα σου ξαναπώ πως λατρεύω τις εικονίτσες σου! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πλήρης ταύτιση απόψεων,πραγματικά! :)Ήταν αποκάλυψη αυτήν η κρέμα,μου άρεσε τόσο!Ευχαριστώ πολύυυ,είναι όλες από tublr!! :D

      Διαγραφή
  4. πρέπει να πέρασες τέλεια!!! στη Θεσσαλονίκη που μένω δεν νομίζω να υπάρχει τέτοια υπηρεσία!! έγινα και μέλος σου! θα χαρώ πολύ αν θελήσεις να γίνεις κι εσύ μέλος στο δικό μου blog! www.beautywitholga.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήταν πραγματικά πολύ όμορφη εμπειρία,χαλάρωσα απίστευτα! :D Λογικά κάποια στιγμή θα υπάρξει και στη Θεσσαλονίκη..Είμαι ήδη μέλος στο blog σου,εδώ και πολύ καιρό!Σ'ευχαριστώ που έγινες κι εσύ στο δικό μου,ελπίζω να τα λέμε! :)

      Διαγραφή
  5. tou Body Shop ta proionta einai pragmatika uperoxa !!!
    poli wraio blog koukla :)
    perna apo to blog mou an theleis na deis review gia MAC lipstick kai mascara!
    filakiaa

    www.fashionrailways.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Prepei na paw thelw na parw kai to olive shampoo thelw na kanw kai peripoiisi... Na dw pote tha aksiwthw :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Olive shampoo,ε;Δεν το έχω δοκιμάσει!Να πας,είναι πολύ ωραία εμπειρία! :D

      Διαγραφή
    2. Ειναι υπέροχο δοκίμασε το και θα με θυμηθείς μου το εδωσαν σε δειγμα ελάχιστη ποσότητα και κάνει τα μαλλιά απίστευτα!!! Ήρθε και αντικατέστησε τα aussie... Εύη

      Διαγραφή
    3. Θα το δοκιμάσω,ευχαριστώ πολύ!Φιλιά! :D

      Διαγραφή
  7. Τέλεια πέρασες κι εσύ! Θα συμφωνήσω για την BB, βέβαια την προτιμώ για καλοκαίρι εγώ. Πολύ ωραίο το post!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλιά σας με κάνουν χαρούμενη!
Πάντα απαντάω κι εκτιμάω πολύ το χρόνο που αφιερώνετε για να με διαβάζετε. :)