Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Αγαπημένα του Μήνα:Μάης

 


  Καλό μας μήνα όμορφες!!Πως ήταν ο Μάιος για σας;Για μένα ήταν λίγο περίεργος,πολύ γεμάτος κι υπερβολικά ζεστός.Το τελευταίο ισχύει για όλες,υποθέτω,εκτός αν με διαβάζετε από Αλάσκα.Πολλά φιλιά στην Αλάσκα!
  Αφήνοντας τις βλακείες στην άκρη,ήρθε η ώρα να περάσουμε στο ζουμί.Ιδού λοιπόν τα αγαπημένα του μήνα:

  • Καπέλο και γυαλιά.Αντηλιακό και Evian.Τα όπλα μου κατά της ζέστης και του ήλιου-κι είναι ύπουλος,σας το λέω να το ξέρετε.Εγώ έχω μεγάλη ευαισθησία(και στη ζέστη,και στον ήλιο) και είμαι της υπερβολής.Να σας πω σκηνικά με χαλασμένο αυτοκίνητο,οικογένεια να σπρώχνει,κι εμένα με το evian στο χέρι να γκρινιάζω,να με κακοχαρακτηρίζετε για μια ζωή!
  • Αντισηπτικό τζελ και μαντηλάκια.Γιατί ως γνωστόν,δεν πάω πουθενά χωρίς αυτά-και είμαι η μόνο στην παρέα που κουβαλάει,οπότε είναι πιο δημοφιλή κι από τις τσίχλες.
  • Για τα χειλάκια μου,3 lip balms:ένα με απίστευτα ρεαλιστική μυρωδιά καρπούζι που πήρα από το Golden Hall και δεν έχω βρει πουθενά αλλού,το αγαπημένο μου του Κορρέ με αντηλιακή προστασία,και το καινούργιο μου ροζ Vaseline που είδα στο Just another vintage holic-The beauty edition και αποφάσισα να το δοκιμάσω!Δεν μ'αρέσει καθόλου η βαζελίνη,αλλά αυτό μπορώ να πω το αγάπησα.Έχει όμορφη μυρωδιά,ενυδατώνει αρκετά(το έχω στο κομοδίνο μου και βάζω πολλές φορές τη μέρα),κι έχει υπέροχη συσκευασία.Eπίσης,είναι πάμφθηνο και έχει πολύ μεγάλη ποσότητα!
  • Είχα σε δείγμα την ενυδατική με αλόη για ευαίσθητες επιδερμίδες από το TBS και το καταευχαριστήθηκα!Έχει υπέροχη υφή,χρειάζεται λίγη ποσότητα,ενυδατώνει πολύ καλά και ταίριαξε στην επιδερμίδα μου.Θα την αγόραζα άνετα-κι ίσως το κάνω,όταν μου τελειώσει η ενυδατική μου.
  • Στο σώμα τώρα,2 ήταν τα προϊόντα που χρησιμοποιούσα συνέχεια.1)Το λαδάκι που είχα πάρει από Sephora και το οποίο δεν με είχε αφήσει ευχαριστημένη από άποψη ενυδάτωσης,όπως είχα γράψει.Είχα δίκιο που το κράτησα για καλοκαίρι-πλέον το χρησιμοποιώ με μεγάλη ευχαρίστηση!Ενυδατώνει πολύ καλά και δε χορταίνω να το μυρίζω.  2)Πήρα στη διάρκεια των διακοπών του Πάσχα το body butter "I love..vanilla & ice cream".Ήθελα πολύ να δοκιμάσω τη μάρκα,τη βρήκα σε ένα μαγαζί,όρμηξα!Είμαι εθισμένη στη βανίλια,οπότε είναι λογικό να θέλω να δοκιμάσω αυτή τη μυρωδιά πρώτα.ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΠΩ;Τη λάτρεψα!!Η μυρωδιά,φανταστική(ο φίλος μου τη χαρακτήρισε "κρέμα γιώτης"-ναι,έτσι μυρίζει!),η ενυδάτωση εξαιρετική και μάλιστα χρειάζεται απειροελάχιστη ποσότητα..Κι η υφή,σαν βούτυρο!Θα δοκιμάσω κι άλλα προϊόντα,το μόνο σίγουρο.
  • Από άρωμα,αυτό το μήνα έβαζα το "Vanilla & Apple" από H&M.Μυρίζει πολύ όμορφα,ήταν πάμφθηνο,και στη συσκευασία έχει τη Χιονάτη.Το μειονέκτημα είναι ότι διαρκεί ελάχιστα-κι αυτό μου αρκεί για να μην ξαναπάρω άρωμα από τα H&M,όσο ωραία συσκευασία κι αν έχει.
  • Τέλος,από μακιγιάζ δε χρησιμοποίησα σχεδόν τίποτα.Αυτά που έβαζα πιο συχνά και με μεγαλύτερη ευχαρίστηση,είναι μια σκιά από Bourjois που χρησιμοποιώ ως ρουζ και highlighter ταυτόχρονα(έχει πολύ ωραίο αποτέλεσμα!) και μια μάσκαρα από Flormar,η οποία ξεπέρασε κάθε προσδοκία και έχει γίνει από τις αγαπημένες μου.Μόλις 6,9 και δίνει όγκο,μήκος,και δεν μπερδεύει τις βλεφαρίδες.




   Μουσικούλα


 

Ανακάλυψα το "Κασετόφωνο" και το λάτρεψα.Έχει ένα σωρό playlists ανά κατηγορίες-κι είναι όλες εξαιρετικές!




  Σειρά που δε σταμάτησα να βλέπω



   Τελείωσαν γι'αυτή τη σεζόν όλες οι άλλες,κι επέστρεψα στην καλύτερη όλων κι αγαπημένη μου με διαφορά.Δε χορταίνω να βλέπω "Φιλαράκια" και να γελάω μόνη μου σαν το χαζό!



Αυτά ήταν τα αγαπημένα μου λοιπόν!Ανυπομονώ να διαβάσω τα δικά σας!

Φιλιά στα μούτρα,

J

23 σχόλια:

  1. και εγώ λατρεύω τα φιλαράκια χιχιχιχι JOI!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα γυαλιά σου είναι φανταστικά! Θέλω να δοκιμάσω αυτό το body butter, θυμάσαι από ποιό μαγαζί το πήρες? Όσο για τα φιλαράκια δεν έχω να πω τίποτα! Και ναι, δυστυχώς τελείωσαν όλες οι άλλες σειρές που έβλεπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ! :D Το πήρα από τη Λάρισα,το μαγαζί λέγεται Insideology..Στην Αθήνα δεν τα έχω βρει κάπου! :/ Άσε,κι έβλεπα και πολλές,κι όλες είχαν το καλύτερο φινάλε!Πως και πως περιμένω! ;)

      Διαγραφή
  3. Φιλαράκια και Κασετόφωνο forever!!(και αντισηπτικά μαντηλάκια!!)
    Ετοιμάζω και ποστ για το 2ο!!!
    :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ ωραία προϊόντα κουκλίτσα! Η κρέμα σώματος μου έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση απ'όλα, θα την δοκιμάσω στην 1η ευκαιρία!
    xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Μαράκι! :D Να τη δοκιμάσεις,είναι από τις καλύτερες(αν όχι η καλύτερη) που έχω δοκιμάσει,πραγματικά!

      Διαγραφή
  5. γεια σου τζενακι πολυ όμορφα αγαπημένα !!! φιλαράκια απίστευτη σειρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Νίνα μου!Σ'ευχαριστώ πολύ! :D Ναι,πολύ αγαπημένη! :)

      Διαγραφή
  6. πολύ ενδιαφέροντα όλα ;)
    kiss...fancy~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ όμορφο post Τζένη μου! Λατρεύω το καπέλο σου! :)
    Πολλά φιλάκια! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ κουκλίτσα!Το καπέλο είναι του αγοριού μου,αλλά το έχω πάρει και το φοράω συνέχεια,hahaha!!Φιλάκια!! :*

      Διαγραφή
  8. Μόλις ανακάλυψα το blog σου και είμαι η νέα σου Follower!! Αν θέλεις ρίξε μια ματιά και στο δικό μου! Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Από την Λάρισα πήρες τα γυαλιά...και μου άρεσαν πολύ!Θα ψάξω να τα βρω Θεσσαλονίκη,θυμάσαι τιμούλα;Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα γυαλιά τα πήρα από Αθήνα,όταν πρωτοπέρασα στη σχολή πριν 4 χρόνια περίπου! :) Σίγουρα θα τα βρεις!Κόστιζαν γύρω στα 120 ευρώ ΑΝ θυμάμαι καλά..Πάντως όχι πάνω από 150,και σίγουρα πάνω από 100!Λογικά θα έχει πέσει η τιμή τους!Φιλιά! :D

      Διαγραφή
    2. σε ευχαριστώ...είναι πανέμορφα!

      Διαγραφή

Τα σχόλιά σας με κάνουν χαρούμενη!
Πάντα απαντάω κι εκτιμάω πολύ το χρόνο που αφιερώνετε για να με διαβάζετε. :)