Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Τι άδειασα




  Μαζεύω εδώ και ΜΗΝΕΣ κι επιτέλους συγκέντρωσα μια τελοσπάντων αξιοπρεπή ποσότητα empties για να σας παρουσιάσω.Δεν θα πω ψέματα,θα αργήσετε να ξαναδείτε τέτοια ανάρτηση από μένα!Επίσης,τελευταία τρελαίνομαι να διαβάζω αναρτήσεις με empties,οπότε πάλι καλά που τα μάζευα.


Μαλλάκια





  •   Herbal essences σαμπουάν  για βαθύ καθαρισμό "0% Λιπαρά": Πολύ μου άρεσε!Καθάριζε τέλεια τα μαλλιά αφήνοντάς τα τριζάτα,αλλά όχι μπερδεμένα και σκληρά.Στα συν η φανταστική μυρωδιά,η τσαχπίνικη ονομασία κι η πολύ καλή τιμή.Να σημειώσω εδώ ότι δεν πιστεύω στα σαμπουάν πανακρίβου,εκτός κι αν όντως κάνουν θαύματα.
  • Herbal essences conditioner προστασίας από την ψαλίδα "Έχεις άκρες;":Ε δεν δοκίμασα να δω αν μόνο του θα με προστάτευε από την ψαλίδα!Για πειράματα είμαστε με κάτι τέτοια;Αυτό που ξέρω είναι ότι άφηνε πολύ πολύ απαλά κι ενυδατωμένα τα μαλλιά μου.Μου αρέσουν τα Herbal essences και σίγουρα θα ξαναπάρω κάποια στιγμή,ίσως όχι σύντομα επειδή μου αρέσει να δοκιμάζω πολλά και διάφορα,αλλά σίγουρα τα προτείνω ανεπιφύλακτα.
  • Sunsilk πορτοκαλί "Πρόγραμμα αναδόμησης" σαμπουάν που αναδομεί τα ταλαιπωρημένα μαλλιά:Το δοκίμασα σε δείγμα και με τη μικρή μου εμπειρία έχω να πω "Αντίο για πάντα".Ήταν χάλια για τα μαλλιά μου,που είναι σίγουρα ταλαιπωρημένα,και μετά από αυτό το προϊόν ακόμη περισσότερο.Μου τα μπέρδευε,μηδέν ενυδάτωση,για να κάνει αφρό έπρεπε να τρίβομαι λες κι είχα ψείρες..



Σώμα




  • Ενυδατικό Αφρόλουτρο Le Petit Marseiliais με Γάλα:Ήθελα να το παίξω Κλεοπάτρα,βασίλισσα της Αιγύπτου,κι ήταν ό,τι κοντινότερο προς αυτή την κατεύθυνση.Εντάξει,τι να πω γι'αυτά τ'αφρόλουτρα;Όσες έχετε δοκιμάσει,ξέρετε!Φανταστικές μυρωδιές,καλή ενυδάτωση,πολύ καλή αναλογία ποσότητας-τιμής-ποιότητας..Είναι τα αγαπημένα μου,αυτά και τα Kings&Queens.Εννοείται πως θα ξαναπάρω,έχω δοκιμάσει ήδη πολλά.








  • Body Butter Vanilla,Vanilla & Macademia από την εταιρία Valley:Lord,have mercy!Η καλύτερη,ΚΑΛΥΤΕΡΗ μυρωδιά βανίλιας εκεί έξω,κι αν δεν με πιστεύετε,εσείς χάνετε.Είχα κάνει review όταν την πρωτοαγόρασα,τώρα έχω και πιο ολοκληρωμένη άποψη.Έχει shea butter,vanilla,macademia,vitamin E κι είναι καλύτερο για κανονικές-προς ξηρές επιδερμίδες,κατ'εμέ,αν και ισχυρίζεται ότι είναι για πολύ ξηρές.Κι έχει απολαυστική υφή.Έκανε καλή δουλειά πάντως σ'εμένα.Και βασικά,η μυρωδιά του είναι ο παράδεισος κλεισμένος σ'ένα πλαστικό κουτάκι και θα το αγοράζω ξανά και ξανά για πάντα.
  • Kings&Queens Body Milk "Nefertiti,honey":Άλλο ένα προϊόν για το οποίο σας έχω ξαναγράψει,δεν έχω κάτι να προσθέσω!Έχετε καταλάβει προφανώς την αγάπη μου για βασίλισσες της Αιγύπτου.Και βασίλισσες γενικότερα.Θα το αγοράσω ξανά,με άφησε απόλυτα ικανοποιημένη.






  • Αποσμητικό Dove talco:Τα Dove είναι τα αγαπημένα μου αποσμητικά κι αυτό δύσκολα θ'αλλάξει.Εξαιρετική διάρκεια,ενυδατώνει το δέρμα,δεν μου προκάλεσε αλλεργίες ή ερεθισμούς και έχει πολύ όμορφη μυρωδιά.Τα προτείνω χωρίς φόβο και πάθος,κι εννοείται ότι θα συνεχισω να τα προτιμώ.





Πρόσωπο





  • L'oreal "Τριπλή Φροντίδα γαλάκτωμα καθαρισμού" για κανονική και μικτή επιδερμίδα:Το έχω παινέψει εδώ και ναι,θα το αγοράσω ξανά. 
  • Apivita "Aqua Vita" για κανονικές/ξηρές επιδερμίδες:'Εχω κάνει αναλυτικότατο review μόνο και μόνο γι'αυτή την ενυδατική.Τον χειμώνα,το πιθανότερο είναι να την προτιμήσω.







  • Mac "Zoom Fast Black Lash" μάσκαρα:Απομεινάρι των καλών των εποχών,όπως και τα άλλα 2 που θα δείτε στη συνέχεια!Η καλύτερη μάσκαρα (έτσι τη λέω εγώ,το "μασκάρα" δεν το καταδέχομαι) που είχα ποτέ,από άποψη αποτελέσματος.Από άποψη συσκευασίας,μου τα χαλάει,διότι έχει υπερβολικά φαρδύ στόμιο για το βουρτσάκι της.Περνούσα κανά 5λεπτο μέχρι να βγάλω το επιπλέον προϊόν,σκουπίζοντάς το πάλι μέσα στο στόμιο,για να μη το χαραμίσω.Η όλη "τσούκουτις-τσούκουτις" διαδικασία άξιζε βέβαια,αλλά σίγουρα υπάρχουν κι άλλες μάσκαρες πολύ φθηνότερες με εξίσου καλό αποτέλεμα.Όχι ότι ήταν και τόσο πανάκριβη,γύρω στο 20άρι νομίζω..Θα την αγόραζα ξανά με μεγάλη ευχαρίστηση!
  • Mac liquid eyliner "Boot Black":Φανταστικό,το αγαπώ,θα το ξαναπάρω σίγουρα.Καλό το gel eyeliner της Essence,εξαιρετικό προϊόν,δεν το συζητώ-απλά με βολεύει πολύ περισσότερο το υγρό eyeliner και το συγκεκριμένο έχει πολύ καλή απόδοση,βολική συσκευασία και μυτούλα για την εφαρμοφή του,και ντεμακιγιάρεται πανεύκολα.Αν βρω κάτι ανάλογο σε πιο φθηνό θα το προτιμήσω φυσικά,δεκτές οι προτάσεις! (έχω ακούσει καλά λόγια για του H&M,το έχει δοκιμάσει καμια από σας;)
  • Mac Tinted Lip Conditioner Stick SPF 14 σε φραουλί:Μου το είχε πάρει χρόοοοοονια πριν η καλή μου η μανούλα,ευχαριστώ μάμι!Έχει σταματήσει να κυκλοφορεί σε αυτή τη μορφή-τώρα είναι σε βαζάκι,Όχι,δεν έστειλα κατάρες,όχι.ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΗ ΑΥΤΉ;Αντηλιακό στικ για τα χείλη σε βαζάκι;Άστε μας κουκλίτσες μου.Καθόλου πρακτικά μυαλά!Μου έχει τελειώσει εδώ και κάτι χρόνια και το κρατούσα.Σε κάτι τέτοια είμαι σωστή "J της γειτονιάς".






  Αυτά ήταν τα τελειωμένα πλέον καλούδια μου!
 Έχετε δοκιμάσει κανένα από αυτά;Πως σας φάνηκε; :D


 Φιλιά στα μούτρα,

J
 


35 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Τώρα εγώ τι να πω; :D Χίλια ευχαριστώ και να ξέρεις ότι μου δίνεις ΤΕΡΑΣΤΙΑ χαρά!! <3

      Διαγραφή
  2. Ποσο θα συμφωνήσω για τη μάσκαρα....όχι μόνο ου αρέσουν τα ποστ σου....γελάω τόσο πολύ με τον τρόπο που γράφεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λυγερή μου χίλια ευχαριστώ,πολύ χαίρομαι!! :D Πραγματικά είναι εξαιρετικό προϊόν..Φιλάκια!!

      Διαγραφή
  3. Ωραιο ποστ!!
    Και μενα μου αρεσουν τα αφρολουτρα Le Petit Marseiliais εχουν ωραιο αρωμα και χαριζουν ενυδατωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κι εγώ στις καλές τις εποχές έπαιρνα μάσκαρα MAC...και ήταν η αγαπημένη μου...αχ τι να κάνουμε!! Υπέροχο post!! Φιλιά φιλιά φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λινάκιιι!!Τι να κάνουμε,τουλάχιστον έχουμε να λέμε ότι τα δοκιμάσαμε,hahaha!!Χίλια ευχαριστώ,φιλάκια!! <3

      Διαγραφή
  5. Χαχαχα!!! Τέλειο post! :) Μαρία της γειτονιας...τι μου θύμισες τώρα!!! "Παρακατιανή ρακοσυλλέκτρια"!!! Κόλλημα μ'αυτό το σίριαλ...τώρα το βλέπω και αναρωτιέμαι "μα γιατί???" :Ρ Χαχα!!!
    Για το sunsilk συμφωνώ απόλυτα...γενικά τα περισσότερα σμπουαν- μαλακτικά sunsilk δεν με έχουν ικανοποιήσει και πολύ...Από την ίδια σειρά όμως νομίζω,ένα ορός που έχουν είναι πολύ συμπαθητικός...
    Πολλά πολλά φιλάκια! :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Hahaha,το πιστεύεις ότι κάθομαι και λιώνω με βιντεάκια του τύπου "Σοράγια Μοντενέγκρο-υστερίες και ξεσπάσματα";Την αγαπώ!!Άσε που έχω ανακαλύψει ολόκληρα επεισόδια Ροζαλίντα και κάθομαι και τα βλέπω που και που..Δεν υπάρχει γιατρειά!!
      Όντως ό,τι έχω δοκιμάσει από Sunsilk ψιλο-μάπα μου φάνηκε,με εξαίρεση τον καταπληκτικό ορό από Keratinology(ακούω ότι όλη η σειρά είναι άκρως πετυχημένη!).
      Επίσης,όπως κατάλαβες,μου έδωσες έμπνευση και ώθηση για το συγκεκριμένο post,ζήλεψα τα δικά σου empties,hahahaha!!Φιλάκιαααα!! :* :D

      Διαγραφή
    2. Αλήθεια Τζένη μου;;; Πολύ χαίρομαι που σου έδωσα έμπνευση... :)
      Άσε εγώ πέρυσι την είχα πάθει έτσι και είχα κολλήσει με τα επεισόδια της Μαριμάρ! Μέσα στην εξεταστική κιόλας!!! Χαχαχα!!! :* <3

      Διαγραφή
  6. Έχεις Βραβείο!!:)
    http://beautysky26.blogspot.gr/2013/06/one-lovely-blog-award.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ πολύ!!Έχω κάνει ήδη post και το ανταποδίσω σε όλα τα blog που παρακολουθώ,άρα κι εσύ έχεις βραβείο,hehehe!! :D

      Διαγραφή
  7. Φοβερή ανάρτηση, πέθανα στο γέλιο εκεί που μιλάς για το σαμπουάν της sunsilk! Επίσης με έπεισες να δοκιμάσω το body butter vanilla και τέλος ντρέπομαι που το λέω αλλά δεν έχω δοκιμάσει ποτέ τίποτα από kings & queens ούτε le petit marseiliais, η αλήθεια είναι πως θέλω πάρα πολύ αλλά παλιά είχα το χούι να αγοράζω πάααααρα πολλά αφρόλουτρα χωρίς πρώτα να τελειώνω κάποιο με αποτέλεσμα πέρα από τα 2-3 που χρησιμοποιώ αυτή την περίοδο να έχω να "κάθονται" άλλα 5-6 στο ράφι και μάλιστα των 750 ml... Σνιφ.. Μόλις τελειώσω κανένα θα σπεύσω να πάρω, τα έχω μυρίσει και μυρίζουν διαολεμένα και τα δύο! Όσο για eyeliner σε υγρή μορφή έχω να σου πω πως έχω των Η&Μ και είναι όντως πολύ καλό αλλά λατρεύω το αδιάβροχο της essence σε μορφη στυλο ακομα περισσοτερο γιατι εχει μυτουλα ακριβειας! Επισης εχω ακουσει πολυ καλα λογια και για το υγρο eyeliner με sponge applicator που ειναι σε μια συσκευασια μπλε με ασημι, δεν το εχω δοκιμασει αλλα θα το παρω σιγουρα γιατι όσα eyeliners και να εχω δεν μου ειναι ποτε αρκετα.
    Φιλια πολλα και sorry για το κατεβατο :D
    xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαράκι γλυκόο,ευχαριστώ πολύ!! :D Να το δοκιμάσεις,αν σου αρέσει η βανίλια θα ξετρελαθείς με το άρωμα!Θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις με Petit Marseiliais,τα K&Q έχουν ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ μυρωδιές,αλλά για να λέμε και του στραβού το δίκιο,δεν κάνουν πολύ αφρό και τελειώνουν σχετικά γρήγορα..Αλλά και πάλι τα αγαπώ!
      Θα δοκιμάσω από H&M και από essence-τι στο καλό,και τα 2 μαζί θα μου βγούνε λογικά μισή τιμή από το Mac!
      Καθόλου sorry,εχώ χαίρομαι απίστευτα να διαβάζω τέτοια σχόλια!!Φιλάκια πολλά! :*

      Διαγραφή
  8. Ωραίο ποστ!! :)
    Τα Le Petit Marseiliais τα λατρεύω.. όπως και τα περισσότερα Herbal essences..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ πολύ!! :D Είναι πραγματικά πολύ καλά προϊόντα,και σε απίστευτες τιμές!!Φιλάκια! :)

      Διαγραφή
  9. Έχω δοκιμάσει προιόντα από Kings and Queens και Le Petit Marseilliais και μου αρέσουν κι εμένα πολύ! Από τα καλύτερα σε μυρωδιές! Κάτι μου έκανες τώρα και με το body butter βανίλια...έχω την εντύπωση ότι αν το μυρίσω θα θέλω να το πάρω αμέσως! χιχι :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν σ'αρέσει η βανίλια,θα τρελαθείς!Εγγυημένα πράγματα!Hahaha!Φιλάκια! :*

      Διαγραφή
  10. Herbal Essences δοκιμασα για πρωτη φορα πριν 2 μερες γιατι πηρα ενα conditioner (το μπλε) και μου φανηκε πολυ καλο...ειδικα η μυρωδια ηταν ΟΝΕΙΡΟ! Τα Le petit Marseillais τα παιρνω χρονια πολυ καλα αφρολουτρα! Το body butter που δειχνεις φαινεται τελειο...εγω εχω το αντιστοιχο αφρολουτρο και η μυρωδια του ειναι τρομερη! Πηρα και ενα body lotion της valley με aloe vera και κατι αλλα και ειναι φανταστικο, μυριζει και γιασεμι! Πρεπει να ειναι πολυ καλη εταιρεια εχω μεινει ευχαριστημενη με ολα :)
    youngbeautygr.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχουν απίστευτες μυρωδιές,αλλά κάνουν και καλή δουλειά!Βγαίνει και σε αφρόλουτρο;ΑΑΑΑ,κι εγώ που στο καλό ζω;Θα γίνει δικό μου,hehehe! :D Σε ακολουθώ κι είχα ανησυχήσει που δεν είχα δει κανένα post σου,οπότε πολύ χαίρομαι που τα ξαναλέμε..Φιλάκια πολλά! :)

      Διαγραφή
  11. έχεις πολυ πλάκα , συνέχισε να κανείς και άλλες τέτοιες αναρτήσεις , το keratinology το είχα και εγω , ειναι πολυ καλο , με επεισες να δοκιμάσω to body butter φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Νίνα μου!!Αν το δοκιμάσεις περιμένω την άποψή σου!Φιλάκια! :D

      Διαγραφή
  12. Ντάξει φχαριστούμε για την κρέμα σώματος, τώρα θέλω να τη δοκιμάσω και αυτήν. Όλους τους vanilla lovers θα σταματήσω να σας παρακολουθώ, με παρασύρετε! Πολύ ωραίο post όπως πάντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Hahahaha!!Είχα καθήκον να το μοιραστώ,τέτοια μυρωδιά δεν την κρύβεις!Ευχαριστώ κουκλίτσααα!! :*

      Διαγραφή
    2. Α και ξέχασα να σου πω, εδώ και πολύ καιρό χρησιμοποιώ τα eyeliners των Η&Μ και δεν έχω αγοράσει άλλο! Είναι πάρα πολύ καλά!

      Διαγραφή
    3. Αλήθεια;Θα το δοκιμάσω σίγουρα αφού είναι και φθηνό..Ελπίζω να μου κάτσει καλά!Merci! :D

      Διαγραφή
  13. Το eyeliner των H&M έχει ξετρελάνει πολύ κόσμο, έχει εξευτελιστική τιμή και δεν στεγνώνει εύκολα (όχι στο μάτι καλέ! εννοώ δεν στεγνώνει το μαρκαδοράκι οπότε κρατάει και 2 χρόνια!). Προσωπικά το βρίσκω πολύ meh γιατί ούτε τα λεφτά μου νιώθω πως πέταξα, μα ούτε το χρησιμοποιώ συχνά. Γενικά πονεμένη ιστορία το eyeliner, απορώ πως έδωσα τα 20-25 ευρώ και πήρα και το blacktrack της MAC τα οποία ηταν 100% πεταμμένα λεφτά (δεν θα μάθω ποτέ να μην αγοράζω μαλακίες και επειδή ειμαι ενοχικός άνθρωπος,δεν θα μάθω ποτέ να μη μετανιώνω). Αν έχεις συνηθίσει με λεπτές μυτούλες και πινελάκια, το H&M ίσως το βρεις κομμάτι μπελαλίδικο, γιατί είναι μαρκαδοράκι, αλλά δεν χάνεις να δοκιμάσεις. Τα πτί μαρσεγιέ πολύ τζαμάτα αφρόλουτρα, αλλά θα γούσταρα να βγούνε σε οικονομικές συσκευασίες 750ml γιατί αυτές οι πτι όνομα και πράγμα που έχει στα Super Markets εμένα μ κρατάνε μια βδομάδα που λέει ο λόγος. Την aqua vita την έχω και γω. Same story, ήταν δώρο με το αντιηλιακό and so on. Ωραιότατες κρεμούλες. Ειδικά αυτή των ματιών είναι θεόσταλτη. Την αγαπώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πονεμένη ιστορία δεν λες τίποτα!Ή που θα βρίσκω το ιδανικό αλλά πανάκριβο,ή που θα παίρνω τα πάμφθηνα και θα μου βγαίνουν χάλια!Το gel eyeliner από Essence είναι ΠΟΛΥ καλό,αλλά προτιμώ το υγρό..Μ'αρέσει η μεσαία μύτη!Ούτε πολύ χοντρό,ούτε 5 τρίχες!Θα το δοκιμάσω και βλέπουμε..
      Συνήθως τα βάζουν σε προσφορά 1+1 στα Χόντος,εγώ αυτό εκμεταλλεύομαι συνήθως! ;)
      Aqua vita πραγματικά αγάπη-λατρεία-λατρεία-αγάπη..<3 Των ματιών δεν την έχω δοκιμάσει-κι είμαι και σε αναζήτηση!Χμ,θα ψάξω δείγμα,μιλ μερσί!! :D

      Διαγραφή
  14. τι καλά που τα παρουσίασες! θα κρατήσω κι εγώ τα δικά μου empties, να κάνω post με αυτά! γιατί όχι? χίχί :)
    kiss...fancy~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύυ!Βεβαίως,να κάνεις ένα,θα περιμένουμε! :D Φιλάκια!!

      Διαγραφή
  15. ενδιαφερον το eyeliner!οταν πετυχω καλη εκπτωση θα το δοκιμασω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πολύ καλό!Δοκίμασέ το και πες μου τη γνώμη σου! :)

      Διαγραφή
  16. Υπέροχα όλα μας φαίνονται ειδικά τα Herbal essences που έχουν υπέροχο άρωμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι,πολύ καλά σαμπουάν!Ευχαριστώ για το σχόλιο κορίτσια! :)

      Διαγραφή

Τα σχόλιά σας με κάνουν χαρούμενη!
Πάντα απαντάω κι εκτιμάω πολύ το χρόνο που αφιερώνετε για να με διαβάζετε. :)