Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Review:Ultimate Oil Elixir Serum από Gliss

  Χαίρεται,χαίρεται!Ξέρω,έχουμε καιρό να τα πούμε-άτιμη εξεταστική..Δεν θα ξανακάνω βαρύγδουπες δηλώσεις του στυλ "σύντομα καινούργιο ποστ".Το γκαντεμιάζω κάθε φορά.

  Το σημερινό review  θα είναι ολίγον κράξιμο,όσο κι αν η Gliss είναι αγαπημένη σειρά περιποίησης μαλλιών.Βασικά,επειδή διάβασα και αρκετά θετικά σχόλια για το προϊόν,ξεκαθαρίζω το αυτονόητο:θα σας πω τι έκανε στην δική μου τρίχα.Την ταλαίπωρη,βαμμένη,ξηρή,με ντεκαπάζ στις άκρες.





  Ξεκινάω από τα τυπικά!Η συσκευασία μια χαρά,πρακτική,λιτή κι απέρριτη.Φσουτ,φσουτ,και τελείωσες!Περιέχει 100 ml τα οποία μου φαίνονται ικανοποιητικά,καθώς το έχω από τέλη περίπου Μάη και φαίνεται ότι θα κρατήσει κανένα δίμηνο ακόμη(εγώ το χρησιμοποιώ ΜΟΝΟ μετά το λούσιμο πλέον).

  Τι υπόσχεται;
Εντατική επανόρθωση κατά του σπασίματος της τρίχας.Λέει ότι:
  • Θρέφει τα μαλλιά και ενισχύει τη δομή της τρίχας,χωρίς να τη βαραίνει
  • Σημαντική μείωση του σπασίματος της τρίχας
  • Τέλεια λάμψη και απτή απαλότητα





  Ε,πάει η καλή σου στο Zampple,το βλέπει,το παίρνει.Σκάφτομαι ότι πιο ταλαιπωρημένο μαλλί από το δικό μου δεν υπάρχει,βλέπω και τη χρυσόσκονη,λέω εδώ είμαστε!Την πρώτη φορά που το χρησιμοποίησα,ψέκασα ειδικά στις άκρες των μαλλιών μου,τις οποίες άνοιξα με ντεκαπάζ το Πάσχα,κι είναι ιδιαίτερα ξηρές.Παρατήρησα ότι όντως έκανε τα μαλλιά λίγο πιο απαλά,μύριζε πολύ όμορφα,και σαν να τα βοηθούσε να στεγνώσουν πιο γρήγορα!

  Όλα καλά,εκτός από ένα πράγμα.Οι άκρες μου,οι ντεκαπαρισμένες,αυτές που το είχαν περισσότερη ανάγκη από όλο μου το μαλλί μαζί,είχαν γίνει ΑΙΣΘΗΤΑ πιο ξηρές και φαίνονταν να σπάνε ακόμη πιο εύκολα μετά από μερικές χρήσεις.Έπαθα λαλά!Μέχρι που διάβασα για δεύτερη φορά,ολόκληρη πλέον την πίσω όψη του μπουκαλακίου:

  "Δεν συνίσταται για μαλλιά με ντεκαπάς,περμανάντ ή λευκά μαλλιά"





  Φυσικά το φταίξιμο ήταν δικό μου,που δεν διάβασα καλά τη συσκευασία.

  Από κει και πέρα,μπορεί να προορίζεται για καταπονημένα μαλλιά,όχι όμως για πολύ καταπονημένα!Πως γίνεται αυτό;Και κυρίως,γιατί;Αυτά τα μαλλιά είναι που το έχουν ανάγκη περισσότερο!Κι άντε και ισχύει.Βάλτε το με μεγάλα γράμματα στο μπροστινό μέρος!Μέχρι κι εγώ,που πάντα τσεκάρω τα πάντα όλα πριν αγοράσω κάτι,ξεχάστηκα και την έπαθα.Υπάρχουν κοπέλες που άπαξ και δούνε ότι προορίζεται για τον τύπο του μαλλιού τους,δεν το ψάχνουν περισσότερο.

  Ξέρω,κοιτάζω να δικαιολογήσω τη χαζομάρα και την απροσεξία μου..Αλλά ειλικρινά πιστεύω ότι,όπως πάνω στον ενθουσιασμό μου δεν το πρόσεξα,έτσι κι άλλες κοπέλες ίσως δεν το πρόσεξαν!Κρίμα,γιατί πρόκειται για σειρά με εξαιρετικά προϊόντα για τα μαλλιά.Και το αντίστοιχο σαμπουάν,το αγάπησα από την πρώτη χρήση.





  Από τότε,το χρησιμοποιώ στο υπόλοιπο μαλλί μόνο,με προσοχή μην πέσει στις άκρες.Το αποτέλεσμα,μέτριο.Ναι μεν πιο απαλά,αλλά τίποτα που δεν πετυχαίνω έτσι κι αλλιώς με τη μάσκα.Η μυρωδιά όμορφη,και κρατάει!Όντως δεν βαραίνει καθόλου την τρίχα.Για το σπάσιμο,τα'παμε,δεν μπορώ να κρίνω,δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω στις άκρες!

  Συνολικά,ένα προϊόν το οποίο σε καμιά περίπτωση δεν είναι αναντικατάστατο,απαραίτητο,ή κάτι το ιδιαίτερο.Σέρουμ δεν θα το χαρακτήριζα σε κανένα παράλληλο σύμπαν,δεν προσφέρει (σε μένα τουλάχιστον) θρέψη.Για κανένα λόγο άξιο των δέκα ευρώ που κοστίζει,και καθόλου αντάξιο του ονόματος και της μάρκας του.

  Αυτά από μένα!Το έχετε δοκιμάσει εσείς;Νιώθω ότι είμαι η μόνη που έμεινε τόσο δυσαρεστημένη,αλλά τι να πω ρε κορίτσια,ειλικρινά περιμένω πως και πως πότε θα τελειώσει!
 
  Φιλιά στα μούτρα,


    J


Υ.Γ.Φαίνεται ότι υπάρχει κι άλλη βαρύγδουπη δήλωση που δεν έπρεπε να κάνω,αφού μάζεψα υλικό για άλλα 2 ποστ με empties! :D

21 σχόλια:

  1. Αυτό είναι μάθημα για όλες μας ότι πρέπει να διαβάζουμε τις οδηγίες πάντα! (ποτέ δεν το κάνω) :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι!!Κι εγώ που το κάνω,μια φορά ξεχάστηκα και να τα μας!!Προσοχή στις ετικέτες!! :)

      Διαγραφή
  2. Αυτό το έχει πάθει κάθε κοπέλα νομίζω.. Τουλάχιστον το πάθημα μας να γίνει μάθημα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άστα Κλεονίκη μου..Το φυσάω και δεν κρυώνει!!Κι είχα τόση χαρά όταν το αγόρασα!! :( Πλέον θα τα ξεσκονίζω κανονικότατα,hahaha!!Και να πεις ότι το είχε και με μικροσκοπικά γράμματα..Με τύφλωσε η χαρά!

      Διαγραφή
  3. kathe fora p paw na to agorasw to ksana skeftome logo timhs ! :P twra p diavasa kai ayto an kai dn exw ntekapaz sto malli m .. tha to skeftw polu akoma na to agorasw :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέρω και κοπέλες που έμειναν πολύ ευχαριστημένες,οπότε μην σε πάρω στο λαιμό μου!Πιστεύω όμως ότι με 10 ευρώ βρίσκεις και καλύτερα προϊόντα για θρέψη! :)

      Διαγραφή
  4. κι εμένα οι άκρες μου δεν είναι στα καλύτερά τους, άκυρο και για τα δικά μου μαλλιά ;) α κι εγώ δεν διαβάζω οδηγίες! νομίζω όμως οτι μετά απο αυτό θα καταλήξουμε να διαβάζουμε και τα ψηλά γράμματα χίχί :)
    kiss...fancy~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υποτίθεται ότι ενδείκνυται για τα ταλαιπωρημένα μαλλιά,αλλά όχι γι'αυτά που έχουν ντεκαπάζ!Οπότε ίσως σου κάνει δουλειά! :) Hahaha,άσε,πλέον τα πάντα,δεν είναι να παίζουμε μ'αυτά!Φιλάκια!!

      Διαγραφή
  5. Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου αρέσει Μαράκι!Κάνει καλή δουλειά με τα σπασίματα;Έχεις δει διαφορά;Φιλάκια!! :)

      Διαγραφή
  6. Όντως όταν δεις ότι κάνει για τον τύπο μαλλιών σου λογικό να μην το ξεψειρίσεις και να το πάρεις! Κι εγώ το πήρα από Zampple αλλά το λάτρεψα! Είναι το καλύτερο live in προϊόν που είχα ποτέ! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πλέον και τα πιο μικρά γράμματα,haha!!Χαίρομαι που σου κάνει δουλειά,φαίνεται ότι στα κανονικά μαλλιά είναι καλό..Έχεις δει διαφορά στις άκρες; :D

      Διαγραφή
  7. Να πω ότι δεν το έχω δοκιμάσει. Αλλά όπως λες γιατί να φτιάξουν κάτι το οποίο προορίζεται για ταλαιπωρημένα όμως όχι πολύ ταλαιπωρημένα μαλλιά? Δεν καταλαβαίνω! Χαχαχα! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα είμαι κι εγώ 3 λαλούν με το που βλέπω χρυσόσκονη,αλλά κι αυτοί πια!Τα κορίτσια παραπάνω έμειναν πολύ ευχαριστημένα-τουλάχιστον να το χαρεί και κάποιος που διαβάζει προσεκτικά! ;) Φιλάκια!!

      Διαγραφή
  8. Απαντήσεις
    1. Χαμός,δεν ήξερα τι παραπάνω να κάνω για να τις περιποιηθώ πια!Έχω τζαναμπέτικο μαλλί,αλλά μ'αυτό το προϊόν τα'παιξε κανονικότατα..:/

      Διαγραφή
  9. Έσωσες πολλές μ'αυτό το post, το πιστεύω! Κι εγώ είδα τη χρυσόσκονη και λέω εδώ είμαστε κι εμείς, αλλά δεν το πήρα γιατί έχω το miraculous oil από Garnier και μου αρέσει πάρα πολύ. Πολύ καλό και χρήσιμο post!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ κουκλίτσα!Μακάρι να πρόλαβα καταστάσεις με την απροσεξία μου!Τουλάχιστον τώρα έμαθα,haha!Έχω ακούσει τα καλύτερα γι'αυτό το λαδάκι,θα το δοκιμάσω οπωσδήποτε..Φιλάκια!!

      Διαγραφή
  10. Δεν το εχω δοκιμασει!
    Λογικο το βλεπω να μην καθησεις να διαβασεις και τα μικρα γραμματα οταν αγοραζεις ενα προιον.
    Φιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απλώς το είχαν στην πίσω πλευρά κάτω από τη χρήση,θα μπορούσα να το δω,αλλά ήμουν απρόσεκτη!Κρίμα,άλλες κοπέλες έμειναν πολύ ευχαριστημένες..Φιλιά!! :D

      Διαγραφή
  11. Έλα ντε, έπρεπε να το ξεκαθαρίζει...Δεν είμαστε για πειράματα :Ρ
    Πολύ ωραίο review Τζένη μου :)))
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλιά σας με κάνουν χαρούμενη!
Πάντα απαντάω κι εκτιμάω πολύ το χρόνο που αφιερώνετε για να με διαβάζετε. :)