Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Liebster Blog award



  Δύο πολύ αγαπημένες bloggers μου έδωσαν το βραβειάκι και τις χιλιο-ευχαριστώ!
  H Ευαγγελία του Soundtrack of my E-life  και η Lovely Reviews -διαβάστε τις απαντήσεις τους, είναι πραγματικά ενδιαφέρουσες!
  Τους ζητάω χίλια συγνώμη που άργησα τόσο πολύ να κάνω το post αυτό.Κορίτσια, συγχαρητήρια και στις δύο που το λάβατε πριν να μου το δώσετε, το αξίζετε! :D




  Οι κανόνες οι γνωστοί εξής:
  •  Αναφέρεις όποιον σου χάρισε το βραβείο και τον ευχαριστείς
  • Απαντάς στις ερωτήσεις
  • Βραβεύεις άλλα blogs
  • Και πρέπει να ακολουθείς τα blogs που βράβευσες


  Λοιπόν,πάμε!

Το αγαπημένο μου φαγητό: Θα μπορούσα να τρέφομαι αποκλειστικά με πατάτες και τυρί.Αλλά δεν μπορώ να μην αναφέρω την πολυ-λατρεμένη μου πρωτοχρονιάτικη κρεατόπιτα της μαμάς μου.Κι ένα σωρό φαγητά της.Η καλύτερη μαγείρισσα-και δεν πληρώνομαι για να τα πω.

Δεν μου αρέσει στους ανθρώπους: Να μασάνε τσίχλα με ανοιχτό το στόμα και να πληγώνουν εν γνώσει τους.Και να είναι διαχυτικοί ακόμη κι αν δεν είμαστε καλοί φίλοι(αγκαλιές,φιλιά,αστεία που προϋποθέτουν οικειότητα,τέτοια-αισθάνομαι άβολα).

Μου αρέσει οι άνθρωποι με τους οποίους κάνω παρέα: Να είναι αυθεντικοί και να μην κατακρίνουν τον εθισμό μου στα πατατάκια και τις κρέμες σώματος.

Με ηρεμεί: Η κλασική μουσική,να κοιτάζω τον ουρανό τη νύχτα και η βροχή.

Αγαπώ πολύ: [Εντάξει,δεν θα πω ανθρώπους,όλοι αγαπάμε την οικογένεια/τη σχέση/τους φίλους μας!] Τα Χριστούγεννα,τις γάτες(κι ένα σωρό άλλα ζώα,αλλά τις γάτες τις έχω κορώνα στο κεφάλι μου και κολώνες του σπιτιού μου),τα βιβλία και το τσάι.Και το γράψιμο.

Με νευριάζει: Η αγένεια με βγάζει τόσο πολύ εκτός ορίων ,που μπορεί να καταλήξω να γίνω ακόμα πιο αγενής από τον άλλον στην προσπάθειά μου να του μάθω βασικούς κανόνες συμπεριφοράς.Κι ο τραμπουκισμός.

Δεν θα αποχωριζόμουν ποτέ (αντικείμενο): Εντάξει,θα ακουστώ απίστευτα γελοία,αλλά,αν θέλω να είμαι απόλυτα ειλικρινής,δεν θα μπορούσα ποτέ να αποχωριστώ το αρκουδάκι μου.Το έχω από αγέννητο ακόμα(αλήθεια!),δώρο του μπαμπά μου από ταξίδι του στο εξωτερικό.Ακούγομαι σαν ξενερωτο 5χρονο,αλλά σκασίλα μου.

Όταν ήμουν μικρή χάζευα συστηματικά αφίσες του: Όταν ήμουν μικρή δεν χάζευα αφίσες,γιατί δεν κρεμούσα αφίσες-αλλά ήμουν ερωτευμένη με τον Peter Pan,δεν ξέρω αν πιάνεται.Στην εφηβεία(εχμ,και λίγο μετέπειτα),ο έρωτάς μου ο αγιάτρευτος και πρώτη φάτσα στην κάμαρή μου την εφηβική,ήταν ο Billie Joe Armstrong, τραγουδιστής των Green Day.



 



   Αν δε χάσατε πάσα ιδέα μετά από αυτές τις απαντήσεις,προσκαλώ όλες σας να το κάνετε-ξέρω ότι οι περισσότερες το έκαναν καιρό πριν,γι'αυτό και το χαρίζω σε όλες.

  Το επόμενο post θα είναι review,είναι στα σκαριά!


  Φιλιά στα μούτρα,

  J


14 σχόλια:

  1. χαχα πολύ μου άρεσαν οι απαντήσεις σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To αρκουδάκι σουυυ!!!<3
    Γλυκούλαααα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξέρεις τι μου αρέσει περισσότερο? ότι εκεί που λες κάτι απόλυτα σοβαρό η επόμενη σου πρόταση με κάνει να γελάω! (βλέπε 3η ερώτηση :P)Χαχα! Πολύ ωραίες απαντήσεις! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ ωραίες απαντήσεις! Το αρκουδάκι... είναι απίστευτο οτι το χεις τόσα χρόνια! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ πολύυ!!Το λατρεύω,κι ας ακούγεται χαζό,haha! :D

      Διαγραφή
  5. χαχαχ τρομερες οι απαντησεις σου !!! Συμφωνω σε ολα εκτος απτις γατες :P xixi! Ελπιζω αυτο να μην σε κανει να μην επισκεφτεις το blog μου :P σε ακολουθησα.Εαν θελεις ανταπέδωσε! φιλακιααα

    http://www.dreamstylesplash.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ,hahaha,κανένα πρόβλημα,θα το επισκεφτώ ακόμη κι αν δεν είσαι γατόφιλη! :D

      Διαγραφή
  6. Δεν το πιστεύω! Έχουμε αρκετά κοινά τελικά! Να σου πω πως με την αγένεια και γενικά την έλλειψη τρόπων βγαίνω εκτός ορίων, και σε συνδυασμό με την αγάπη μου για τα ζώα και ειδικά για τις γάτες, έχω φοβερίσει άσχημα ένα κωλόπαιδο που το έπαιζε καλό για να προσεγγίσει ένα γατί και μετά το κλώτσαγε. Καλά, δε φαντάζεσαι σκηνή, έγινε Λούης το πιτσιρίκι. Κι επίσης, είχα μεγάλο crush με Peter Pan! Σε φάση να στεναχωριέμαι που δεν υπάρχει χαχαχα (το έχω πάθει κι άλλες φορές αυτό, τουλάχιστον βέβαια τώρα τον ξεπέρασα τον Peter. Έτσι λέω.) και επίσης μ'άρεσε ο Billie Joe στην εφηβεία. Τέλειο post!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοβαρά μιλάς; :D ¨Οντως πολλά κοινά!Αυτός ο Peter έκαψε πολλές καρδιές τελικά..Hahaha!!Ευχαριστώ πολύ κουκλίτσα!Φιλιά!!

      Διαγραφή
  7. Συγχαρητήρια για το βραβειάκι και για τις απόλυτα ειλικρινείς απαντήσεις σου!!
    Έχω κι εγώ εθισμό στα πατατάκια.. Αν βρεις τρόπο να τα κόψουμε..μου λες ε;;
    Δεν ακούστηκες καθόλου σαν 5χρονο αλλά σαν τρυφερός άνθρωπος! Το παράδοξο είναι που το αρκουδάκι υπάρχει ακόμα και δεν έχει φθαρεί! (καλά όχι ότι υπονοώ κάτι για την ηλικία σου,που δεν την ξέρω.. και λίγο πάνω από 20 να είσαι μου φαίνεται ότι άντεξε πολύ!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πάρα πολύ Κατερίνα! :D Αααχ,νομίζω η εξάρτηση αυτή θα παραμείνει αιώνια!! ;)
      22 είμαι,hehe,το αρκουδάκι μου είχε πάντα μόνιμη θέση στο κρεβάτι και την αγκαλιά μου! :)
      Φιλιά!!

      Διαγραφή

Τα σχόλιά σας με κάνουν χαρούμενη!
Πάντα απαντάω κι εκτιμάω πολύ το χρόνο που αφιερώνετε για να με διαβάζετε. :)