Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Ren "Moroccan Rose Otto Ultra-Moisture Body Oil" - Review



  Κορτσούλια,σήμερα έχουμε review για ένα προϊόν που σας ανέφερα στα entries,το λαδάκι σώματος της Ren με μαροκινό τριαντάφυλλο.


Με την πριγκίπισσα της Πλαδαρίας στο φόντο
  Όπως σας είπα (έγραψα μάλλον),το κέρδισα σε διαγωνισμό.Ήταν η πρώτη φορά που κέρδισα κάτι(εντελώς αναπάντεχο,καθώς η τύχη μου είναι αντιστρόφως ανάλογη με εκείνης του Γκαστόνε) και η χαρά μου ήταν και είναι απερίγραπτη!Υπήρχε δυνατότητα επιλογής του δώρου.Διάλεξα το λαδάκι και δεν το μετάνιωσα(ακόμη κι αν δεν με κατενθουσίασε-αλλά θα έρθουμε σε αυτό).

  Έχω πετάξει τη συσκευασία,οπότε θα σας παραπέμψω στην ιστοσελίδα της εταιρίας,σύμφωνα με την οποία το λαδάκι ανανεώνει την επιδερμίδα,"κλειδώνει" την ενυδάτωση και δίνει στο δέρμα μια υγιή,νεανική λάμψη.Επιλέον,επαναφέρει τη χαμένη ελαστικότητα και καταπολεμά τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης του δέρματος.

  Όπως αναφέρεται και στο γυάλινο μπουκαλάκι(πόσο όμορφο!) το λαδάκι δεν περιέχει ένα σωρό άσχημα συστατικά που μπορεί αν βρούμε σε προϊόντα περιποίησησης σώματος,όπως σιλικόνες,συνθετικά αρώματα και χρώματα,parabens,sulfates,κι ένα σωρό άλλα,κι η REN είναι κατά του animal testing (μεγάλο συν για εμένα προσωπικά).Λήγει 9 μήνες μετά το άνοιγμα της συσκευασίας.

  Είναι λίιιγο πιο παχύρευστο από το Johnson's (για να έχετε ένα μέτρο σύγκρισης),χρυσαφί και η συσκευασία είναι διaφαν;hς,γυ;aλινη κι έχει αντλία.Όμορφο,αρκετά πρακτικό αν προσέχετε να μην το σπάσετε,μόνο ένα μικρό θέμα με την αντλία αντιμετώπισα:κάθε φορά που την πατούσα,έφευγε λίγο προϊόν και το μάζευα με το δάχτυλο.Δεν με ενόχλησε,τίποτα το υπερβολικό,λάδι είναι,φυσικό να ρέει και να ξεφεύγει λίγο.



  Πάμε να δούμε πως μου φάνηκε:

  Αρχικά,να πω ότι με δυσκόλεψε λίγο στην εφαρμογή του.Απορροφάται δύσκολα,γι'αυτό και το έβαζα μόνο πριν πέσω για ύπνο.Τις πρώτες φορές μάλιστα,δυσανασχετούσα και βαριόμουν απίστευτα να το απλώσω!
 [Το λαδάκι Johnson's το άπλωνα σε βρεγμένο δέρμα και το σκούπιζα-αλλά μου φάνηκε ότι θα το σπαταλούσα με τέτοια χρήση,και δεν είναι να το σπαταλάω!Αν το χρησιμοποιήσετε έτσι,ίσως να σας βολέψει περισσότερο,αν και η σύστασή του δεν είναι τόσο "νερουλή".]
  Μετά από μερικές εφαρμογές,και σε συνδυασμό με γενικότερη φροντίδα της επιδερμίδας,είδα ότι άφηνε το δέρμα μου τόσο απαλό και λαμπερό (ναι,λαμπερό!) που αποκόμισα μέχρι και κοπλιμάν από το έτερον ήμισυ,που αναγνώρισε ότι έκανε δουλειά "ό,τι κι αν βάζω",ενώ συνήθως γκρινιάζει ακατάπαυστα γι'αυτές τις "απαίσιες κρέμες" που απλώνω "συνέχεια"!Καταλαβαίνετε ότι πρόκειται περί κατορθώματος.
  Η μυρωδιά είναι του τριαντάφυλλου,πολύ έντονη και κάπως "λουκουμένια" αλλά όχι τόσο που να καταλήγει τεχνητή.Προσωπικά μου άρεσε,αν και ποτέ δεν ήμουν φαν (αν μιλάμε για λουλούδια,είμαι παιδί του γιασεμιού ξεκάθαρα!),αλλά αν έχετε θέμα με τις πολύ έντονες μυρωδιές δεν θα σας αρέσει.

  Έμεινα πολύ ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα,αλλά αν πλήρωνα (35 λίρες=41,47 ευρώ και το έχω βρει και 50) θα ήμουν κάπως απογοητευμένη.Τόσο επειδή δεν απορροφάται με τίποτα,όσο κι επειδή μου τελειώνει απίστευτα γρήγορα-με κάθε χρήση(για μένα 10 πατήματα αντλίας συνολικά για χέρια-πόσια) η στάθμη κατεβαινει γύρω στο  1 εκατοστό.Υπολογίζω ότι μου φτάνει για 4 περίπου χρήσεις ακόμα.Αλλά αν μπορείτε να τα διαθέσετε,είναι μια πολυτέλεια που θα ευχαριστηθείτε!



  Σίγουρα θα ήμουν πολύ χαρούμενη αν μπορούσα να το ξανα-αποκτήσω,αλλά με τόσα χρήματα προτιμώ να πάρω 20 κρέμες που θα μου φτάσουν για 2 χρόνια.Άλλωστε,αν διαθέσω τέτοιο ποσό,θα είναι για περιποίηση προσώπου γιατί εκεί έχω τις μεγαλύτερες ανάγκες.Και σίγουρα θέλω να δοκιμάσω κι άλλα προϊόντα Ren,μου άφησε καλές εντυπώσεις-είναι αποτελεσματικό,αυτό να λέγεται!

  Αυτά από μένα κούκλες.Εσείς το έχετε δοκιμάσει/θα το δοκιμάζατε; :D

  Φιλιά στα μούτρα,

  J




  Υ.Γ.Δοκίμασα τον μπλε ορό της Apivita για ενυδάτωση και μου έκατσε αρκετά καλά,μύριζε πολύ όμορφα και το 1 ml μου έφτασε για 4 χρήσεις!Άφησε το πρόσωπό μου πολύ απαλό αλλά όχι τόσο ενυδατωμένο όσο θα ήθελα από έναν ορό-το ίδιο πρόβλημα που έχω με τον ορό της LRP..Έχω ακούσει καλά λόγια για τον SOS από Caudalie,αν τον έχετε δοκιμάσει πείτε μου εντυπώσεις,με ενδιαφέρει!



24 σχόλια:

  1. Μου αρεσουν τα προιοντα της ren αλλα ειναι πραγματικα πολυ ακριβα. Τα εχει το feelunique τωρα που το σκεφτομαι, δες μηοως εκει ειναι πιο οικονομικα (λεω εγω τωρα). Καποια στιγμη αν μπορεσω θα το δοκιμασω. Για το sos caudalie ισως η bymatahari μπορει να σε βοηθησει, κατι εχει δοκιμασει παρεμφερες απο caudalie.
    Επειδη και το δικο μου ετερον ημισυ λεει οτι βαζω σκ... στη μουρη (χοχοχο) αμα λεει οτι κανει θαυματα, κανει!! Φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χμ,θα κοιτάξω,αλλά έτσι κι αλλιώς θα αργήσω να καταφέρω να τα δοκιμάσω-πρέπει να κάνω οικονομία μήνες!Merci! :D
      Έχει κάνει και ένα ωραίο review,το έχω διαβάσει!Απλά επειδή όσες περισσότερες ακούσω με διαφορετικό τύπο δέρματος,τόσο πιο σφαιρική εικόνα θα σχηματίσω για το δικό μου κανονικό-ξηρό έως αρκετά ξηρό τώρα το χειμώνα,γι'αυτό ρωτάω!Φιλάκια! :*

      Διαγραφή
    2. Α οκ,ευχαριστώ πολύ!Θα το τσεκάρω! ;)

      Διαγραφή
  2. Χμμ αυτό το ότι τελειώνει σχετικά γρήγορα δε μου άρεσε καθόλου.. Και για μένα προσωπικά ίσως είναι και λόγος για να μην αγοράσω κάποιο προϊόν!!
    Πολύ ωραία παρουσίαση κοπέλα μου..
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι,είναι μεγάλο αρνητικό,ειδικά για τόσα χρήματα!!
      Ευχαριστώ πολύ κουκλίτσα μου! :D Φιλάκια!

      Διαγραφή
  3. Πολύ ωραία τα λες!!Ακούγεται πολύ καλό αλλά είναι πραγματικά ακριβό!
    (Και γω ακούω συνέχεια παράπονα για τις κρέμες!Μα να μυρίζω όμορφα σ αρέσει??πφφ!!δεν τους βρίσκεις πουθενά παιδί μου!! :P )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι,για λάδι σώματος,απλησίαστο!Υπάρχουν τόσες ωραίες πιο φθηνές κρέμες και λάδια..
      Hahaha,μα πουθενά!!Αφού άκουσα τον καλό το λόγο για λάδι και δεν το πίστευα!!

      Διαγραφή
  4. Tης Caudalie exw ti Vinosource to Sorbet eksairetiko! Kai mat apotelesma k foveri enudatwsi. Tis Ren to e;ixa dokim;asei se deigmata (3 parakalw) mou arese POLU!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν το ήξερα,θα το ψάξω!Ευχαριστώ πολύ! :D
      Βρε θηρίο,3 δείγματα;;Μπράβο!Είναι ωραίο το άτιμο,αλλά πανάκριβο..Αργούσε και σε σένα να απορροφηθεί ή μόνο εγώ είχα θέμα;

      Διαγραφή
  5. Aκούγεται και φαίνεται πολύ ωραίο!! Κρίμα που είναι τόσο ακριβό....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι,πραγματικά κρίμα!Αλλά υπάρχουν κι άλλα πολύ ωραία προϊόντα,πολύυυυ πιο φθηνά,να μας παρηγορήσουν! ;)

      Διαγραφή
  6. ωραία ανάρτηση κουκλιτσα , τελικα όλοι οι άντρες τα ίδια λένε για αυτα που βαζουμε επάνω μας , χαχαχα καλο φθινόπωρο φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Νίνα μου! :D Ναι,τελικά όλοι τα ίδια λένε,hahahaha,αλλά τι να τους κάνεις;;Καλό μας φθινόπωρο,να κανονίσουμε πάλι κανένα καφεδάκι,φιλάκια!!

      Διαγραφή
  7. Πολύ καλό το review! Δεδομένου ότι δεν έχω ιδιαίτερα προβλήματα στην επιδερμίδα δε νομίζω να δοκίμαζα κάτι τόσο ακριβό! Η ενυδατική μου φτάνει :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ κουκλίτσα! :) Θεωρώ ότι είναι υπερβολικά πολλά τα χρήματα για λάδι σώματος,ειδικά με τέτοια διάρκεια..Σίγουρα υπέρχουν πολύ [ιο φθηνά προϊόντα,εξίσου αποτελεσματικά!
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  8. Δεν έχω δοκιμάσει τίποτα από Ren, θα ήθελα κάποια στιγμή αλλά την τελευταία λέξη την έχει το πορτοφόλι μου!!! Πάντως, σίγουρα θα μείνω μακριά από το συγκεκριμένο, είναι ακριβό για τόσες χρήσεις μόνο. Αν κρατούσε περισσότερο κάτι γινόταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ για "κάποια στιγμή" ονειρεύομαι,ακριβά όλα!Τουλάχιστον ακούγονται αποτελεσματικά..Είναι σίγουρα αποτελεσματικό και δίνει την αίσθηση πολυτέλειας,αλλά ασύμφορο!Υπάρχουν πολύ πιο φθηνές κρέμες που κάνουν την ίδια δουλειά και κρατάνε και περισσότερο.

      Διαγραφή
  9. Δε με τρελαίνουν τα Ren αν και άμα κέρδιζα κάτι δε θα με χάλαγε, θα ήθελα να τα δοκιμάσω. Αλλά πολύ ακριβό και πολύ εύκολο το να βρεις παρόμοια φθηνότερα προϊόντα, άσε που δεν είμαι και φαν των λαδιών για το σώμα. Τέλειο post, όπως πάντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Μαριάννα μου!! :D Πραγματικά,υπάρχουν πολύ πο=ιο φθηνές κρεμούλες,που μπορούν να κάνουν το δέρμα πισινό μωρού χωρίς να δώσουμε μια μικρή περιουσία!
      Φιλιά! :)

      Διαγραφή
  10. Αυτό που είπες για το κοπλιμάν με έβαλε σε σκέψεις...Πρέπει να είναι πολύ καλό Τζένη μου, αλλά όντως ακριβό... :)
    Φιλάκια πολλά! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το κοπλιμάν είναι η πραγματική αναγνώριση!Hehe! :D
      Φιλάκια κουκλίτσα! :)

      Διαγραφή

Τα σχόλιά σας με κάνουν χαρούμενη!
Πάντα απαντάω κι εκτιμάω πολύ το χρόνο που αφιερώνετε για να με διαβάζετε. :)