Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Προϊόντα Περιποίησης Μαλλιών



Γεια σας γεια σας!Είμαι η αδερφή της Τζένης και είμαι εδώ για μια guest εμφάνιση!χοχο.ΛΟΙΠΟΝ, ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ!τα καλούδια έχουν ως εξής:


Να αναφέρω εδώ πως τα μαλλιά μου είναι κανονικά προς ξηρά(διότι τίμησα το ombre από L' OREAL)!





  • Echo silicon maximum protection: Σιλικόνη είχα να χρησιμοποιήσω από το λύκειο που ίσιωνα το μαλλάκι μου και 3 φορές τη μέρα(ΑΜΕΕΕ).Τη συγκεκριμένη την αγόρασα πριν 1 μήνα και την εφαρμόζω σε νωπά μαλλιά και έχω να δηλώσω πως ΜΟΥΑΡΕ!κάνει τα μαλλιά μαλακά,δε τα βαραίνει και διευκολύνει πολύ στο ίσιωμα είτε με πιστολάκι είτε με σίδερο!κόστισε κάπου στα 6 ευρώ αλλά επειδή τη βρήκα σε προσφορά την πήρα 4,60!
  • Fructis Goodbye damage:Από τα καλύτερα σαμπουάν που έχω δοκιμάσει.Για το θέμα της ψαλίδας δεν μπορώ να πω ότι κανει ΤΟ ΘΑΥΜΑ γιατί δε μπορεί εξάλλου!σαμπουάν είναι όχι ψαλίδι..αλλάααααααα καθαρίζει απίστευτα πολύ καλά!το μαλλί τρίζει χωρίς όμως να κάνει κόμπους και να βασανίζεσαι μετά με τη χτένα(το λέω επειδή έχω λεπτή τρίχα και με έχει πονέσει το κεφάλι από το χτένισμα ουκ ολίγες φορές!).Η μυρωδιά φρουτένια και ΝΑΙ διαρκεί μέχρι να ξαναλουστώ(ΥΕΑΗ ΒΑΒΕ).Τιμή γύρω στα 4 και κάτι και επειδή χτυπάμε την προσφορά πήρα 1+1 δώρο!!
  • Kerastase elixir ultime(για βαμμένα μαλλιά):Το γνωστό πλέον σε όλες λαδάκι!απίστευτο άρωμα,απίστευτο αποτέλεσμα!το βάζω συνήθως μετά το πιστολάκι ή το σίδερο σαν τελικό φινίρισμα..το πήρα από περιοδικό κάπου στα 6 ευρώ διότι όχι 30 ευρώ δε θα έδινα για λάδι μαλλιών..ούτε 15 ούτε 20!ειδικά από τη στιγμή που έχω άλλες πιο προσιτές επιλογές!Αντε τώρα!

ΕΠΙΣΗΣ




Όταν τα μαλλιά μου περνάνε τη φάση "ας γίνουμε ξηρά σήμερα" τα πολεμάω με τη σειρά της GLISS Hair Repair with liquid keratin.Τη μάσκα τη χρησιμοποιώ έτσι και αλλιώς 2-3 φορές την εβδομάδα είτε με το αντίστοιχο σαμπουάν της σειράς είτε με το Garnier!το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό,το άρωμα τουλάχιστον λαχταριστό!κάνει τα μαλλιά λαμπερά και μεταξένια σε αντίθεση όμως με της Garnier το άρωμα οοόχι δεν διαρκεί!τιμή girls δε ξέρω γιατί τα είχα πάρει από το zampple!



Αυτάαααααααααα από μένα!! μάλλον θα τα ξαναπούμε με άλλο post!ΝΑΙ ΣΑΣ ΑΠΕΙΛΩ! :P



ADIOS
ELENA

9 σχόλια:

  1. Χαχαχαχαχαχ.....τέλειο !!!!Τι μπορεί να κάνει μια βαφή μαλλιών....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπημένο Kerastase :)
    Ωραίο review!! Θα ήταν ωραίο να δούμε και άλλα ποστ από εσένα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ωραιο ελενα!! εκανα και εγω την βλακεια και τα εβαψα και δεν μου πετυχε και βγηκαν ενα ο,τι να ναι και οι ακρες μου ειναι ενα μαυρο χαλι! αστα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γράφεις κι εσύ πολύ ωραία Έλενα και περιμένουμε κι άλλα! Έχουμε τελείως διαφορετικά μαλλιά (λεπτή τρίχα μεν, λιπαρή δε και ποτέ δεν τα έχω βάψει) οπότε για τα προϊόντα αυτά δεν έχω σχηματίσει γνώμη! Φιλιά πολλά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Από όλα αυτά έχω δοκιμάσει μόνο το λαδάκι της Kerastase και τη μάσκα της Gliss και μου άρεσαν και τα δύο πολύ! :) Πολύ ωραίο ποστ:)
    mintfloraldiary.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τα gliss τα χω δοκιμασει και εγω.μυριζουν υπεροχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλή αρχή!!!αχ αυτό το όμπρε εμένα μου τα υπερδιέλυσε τα μαλλάκια μου!!!! σνιφ!! τα glis τα λατρεύω !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αααα γεια σου Έλενα! Θέλουμε κι άλλα posts σου! Πολύ καλή αρχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τι ωραίο ποστ! τι ωραία γραφή! τι ωραία προιόντα!
    καλά χριστούγεννα γλυκιά μου! και δώρο από μένα ένα βραβειάκι για το μπλογκ σου..
    http://greekblogforbeauty.blogspot.gr/2013/12/liebster-award-1-2.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλιά σας με κάνουν χαρούμενη!
Πάντα απαντάω κι εκτιμάω πολύ το χρόνο που αφιερώνετε για να με διαβάζετε. :)