Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Προϊόντα Jordana

Γεια σας και πάλι gilrs!Eδώ Έλενα και πάλι αυτή τη φορά θα σας μιλήσω για κάποια προιόντα μακιγιάζ της εταιρίας JORDANA που είχα αγοράσει πριν κανα χρόνο από το Beautyjoint.com!To site αυτό έχει πολύ φθηνά καλλυντικά αλλάαα μπορώ να πω ότι βγάζει καλά λεφτά από τα μεταφορικά!!Ας περάσουμε στο ρεζουμέ...Τα καλλυντικά είναι:


  1. JORDANA Liquid Foundation: Foundation μέτριας κάλυψης,oil-free που υποστηρίζει ότι διαρκεί όλη μέρα.Η πρώτη μου αντίδραση όταν το έβαλα ήταν "ΟΥΛΑΛΑ",εδώ είμαστε λέω..κάλυψη τέλεια,στο χρωματάκι μου,τι άλλο θέλω?!και περνάει η ώρα τικ τακ τικ τακ,κάνω τη βολτίτσα μου,γυρνάω σπίτι και αντικρίζω ένα χάος.Ήμουν ροζ(μπον μπον για την ακρίβεια),και το προίον είχε καθίσει και στην παραμικρή γραμμή του προσώπου μου!Στην παραμικρή όμως!επειδή όμως είμαι καλός άνθρωπος(Τζένη,μην γελάς!) του έδωσα κ άλλες ευκαιρίες μπας και με διαψεύσει!Δεν άλλαξε τίποτις!Μα πούδρα έβαλα,μα λιγότερη ποσότητα εκείιιιι αυτό να πάει στις γραμμές!Anyway,1,48 ευρώ πλήρωσα πες χαλάλι...
  2. JORDANA Forever Flawless Face Powder:Πούδρα μέτριας κάλυψης.Σε αντίθεση με το foundation η πούδρα έχω να πω ότι μου άρεσε!Την βρήκα αρκετά καλυπτική σε σημείο που την φορούσα και μόνη της και δεν είχα κανένα θέμα..την πήρα σε απόχρωση just στο δέρμα μου(πάλι καλά) οπότε όλα καλά όλα ωραία!η τιμή της επίσης στα 1,48 και να δηλώσω πως τη χρησιμοποίησα μέχρι τέλους!! 
  3. JORDANA Matte Lipstick:Από τα καλύτερα ματ κραγιόν!σταθερό είναι,έντονη απόδοση χρώματος έχει,μυρίζει σαν ζαχαρωτό καιιιι κόστισε μόλις 1,11 ευρώπουλα!!Ειλικρινά αν ήξερα από την αρχή για την ποιότητά τους θα επένδυα μόνο εκεί!!εγώ πήρα ένα (ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΕΝΑ) και συγκεκριμένα την απόχρωση 42Terra Cotta . Ιδού..


     4. JORDANA Best Lash Extreme Volumizing Mascara: Έχοντας αυτήν την μάσκαρα λαέ,ένα έχω να πω στις άλλες...



Δίνει μήκος,όγκο,κατάμαυρο χρώμα που είναι ότι πρέπει για smookey eye και ξεχωρίζει και τις βλεφαρίδες!στεγνώνει τσακ-μπαμ,δεν τρίβεται ούτε κομματάκια πέφτουν και αφαιρείται ανετότατα!!τιμή δε;2,68 ευρώ!!Το μόνο "ελάττωμα" (που προσωπικά δε με ενοχλεί), για να μην θεωρηθώ υπερβολική,που βρήκα είναι ότι κάπου στη μέση της χρήσης της μπορεί να μαζεύει πολύ προιόν στο βουρτσάκι της,οπότε να θέλει μια ιδιαίτερη προσόχη στη χρήση της!τίποτα άλλο για αυτή τη μάσκαρα..τέλεια,τέλεια,ΤΕΛΕΙΑ!




Τώρα όσον αφορά το αν θα τα ξαναέπαιρνα...Με μεγάλη μου χαρά αν τα μεταφορικά ήταν λιγότερα!αν θυμάμαι καλά είχα πληρώσει κάπου στα 8-9 ευρώ!Γελοίο για μένα,αφού ούτε αυτά που αγόρασα δε στοίχησαν τόσο!!Τι να πεις...

Αυτά λοιπόν κορίτσια από εμένα!κάτι άκυρο που θέλω να μου πείτε αν ξέρετε είναι για κάποια καλή-φθηνή κρέμα ματιών!το ψάχνω το θεματάκι εδώ και πολύ καιρό αλλά δε ξέρω ποια να διαλέξω!

Μέχρι το επόμενο ποστ...ADIOS!!


 ELENA




19 σχόλια:

  1. Αχ τι ωραία τα jordana. Τα λιμπίζομαι κι εγώ αλλά με αυτά τα μεταφορικά αρνούμαι να παραγγείλω. Για κρέμα ματιών φθηνή προτείνω TBS vitamine E που είναι οκ αλλά η αγαπημένη μου είναι αν και λίγο ακριβή η Galenic Ophycee Soiu Yeux

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πωπω πραγματικά τα μεταφορικά παρα είναι τσουχτερά!!!!δε μπορείς να τα βρεις από κάπου αλλού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν έτυχε να το ψάξω ακόμα να σου πω την αλήθεια..σίγουρα όμως πιστεύω!

      Διαγραφή
  3. κριμα για τα μεταφορικα.καλες τιμες αλλα με τετοια μεταφορικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ήθελα από καιρό κραγιόν jordana.....
    κρεμούλα ματιών "active c" la rosche-posay, eye balm frezyderm.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ε ναι είναι χαζό να χρεώνουν μεταφορικά ακριβότερα από το συνολικό κόστος της αγοράς!
    Έλενα θα το ξαναπω, γράφεις πολύ ωραία και ξεκαρδίζομαι με τα αστεία σου!
    Μας λείπει η Τζένη αλλά θέλουμε κι εσένα! Χαχαχα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα ματ κραγιόν της jordana τα αγαπώ, να είχαν και λίγο καλύτερες συσκευασίες... Την μάσκαρα την έχω αλλά δεν την έχω ανοίξει ακόμα, διαβάζω και ακούω τα καλύτερα όμως.
    xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θελω πολύ να δοκιμασω την μάσκαρα αυτή! Έχω ακούσει τα καλύτερα! Τα κραγιον δεν τα ειχα ξαναδει καπου αλλα ειμαι λατρεις των ματ οποτε μπορει κ να τα δοκιμασω:):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ ωραίο post, κραγιόν από Jordana θέλω κι εγώ να πάρω κάποια στιγμή, ξέρω ότι είναι ωραία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απο αυτά εχω δοκιμασει μονο τη μασκαρα(την πηρα προσφατα) και ειναι πραγματικά απο τις πιο καλές που εχω δικιμασει! Τερμα ευχαριστημενη! Δυστυχως το πρόβλημα μου ειναι αυτο που ειπες κι εσυ! Παρα πολλά τα μεταφορικά. Εγω την παρηγγειλα απ'το ebay , και παλι ομως επειδη τα στελνουν απο Αμερική μου πηγε περιπου τοσο, 6-7 ευρω. Κλαψ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ok love your posts!!!!! thelw kai egw na dokimasw proionta tis sugkekrimenis etairias alla den mou kanei kardia na plirosw metaforika :P
    loipon exeis kai vraviaki sto blog mou http://alinasbeautybloggr.blogspot.gr/2013/11/liebster-award.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολυ ωραιο post! Κι εγω λατρευω τα κραγιον της jordana ειδικα τα ματ! Εαν θελεις ριξε μια ματια στο νεο μας blog.Θα χαρουμε πολυ να γινεις μελος στην παρεα μας! http://cherry2blossom.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο προϊόν τους αλλά φαίνεται ενδιαφέρουσα εταιρία.. τουλάχιστον μερικά προϊόντα της χιχι :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εχεις βραβειο:)
    http://nailsworlddd.blogspot.com/2013/12/liebster-award.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η συγκεκριμενη σειρά κραγιον της jordana ειναι φανταστικη!Εγω εχω την αποχρωση milano και ειναι σουπερ!
    Αν θελεις ριξε μια ματια στο μπλογκ μου,ειμαι καινουρια και θα χαρω να γινεις μελος αν θελεις!
    http://dimitrasopinion.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. αγόρια διαβάζουμε ;;; εχουμε και γυναίκες να ενημερωνόμαστε να παίρνουμε και κανένα δώρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλιά σας με κάνουν χαρούμενη!
Πάντα απαντάω κι εκτιμάω πολύ το χρόνο που αφιερώνετε για να με διαβάζετε. :)