Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Χέρι-Χέρι


   Μπορεί να φανεί περίεργο,αλλά έχω θέμα με τα χέρια μου.Θέλω να είναι πάντα ενυδατωμένα,δεν μπορώ καθόλου την αίσθηση ξηρότητας και "τραβήγματος",με ενοχλεί πολύ!Γενικά τα περιποιούμαι όσο μπορώ και χρησιμοποιώ κρέμες όλο το χρόνο,ακόμη και το καλοκαίρι.Κάθε χειμώνα όμως αντιμετωπίζω πρόβλημα καθώς όσο και να τα προστατεύσω πάντα δημιουργείται ελαφριά ξηρότητα στους "κόμπους".Έχω δοκιμάσει λοιπόν ανά τα χρόνια διάφορες κρέμες και όλες ενυδάτωσαν την επιδερμίδα μου,κάποιες όμως μου έδωσαν το κάτι παραπάνω που ζητούσα.Ιδού τα συμπεράσματά μου:

(Δεν κρατάω τις συσκευασίες όπως είναι φυσικό,κι έτσι για όσες χρησιμοποίησα στο παρελθόν και μου έχουν τελειώσει έβαλα φωτογραφίες από το internet)


BIOTEN




Κρέμα χεριών αναδόμησης: Η πρώτη κρέμα χεριών της μάρκας που αγόρασα.Την αγόρασα πέρυσι το χειμώνα,προς τα τελειώματα,που τα χέρια μου είχαν ήδη φάει το κρύο και βρίσκονταν σε αξιοπρεπή μεν,όχι κι άριστη δε κατάσταση.Περιέχει μέλι και έλαιο macademia.Μόνο καλά λόγια έχω να πω:πλούσια σύνθεση,ανακούφισε και με το παραπάνω τα ταλαιπωρημένα μου χεράκια χωρίς μάλιστα να αφήνει λιπαρότητα.Την καταευχαριστήθηκα και τη συνιστώ ανεπιφύλακτα-μόνο όμως για χεράκια με πρόβλημα ξηρότητας!
Ενυδατική κρέμα χεριών:Η πράσινη.Την προμηθεύτηκα για το καλοκαίρι,καθώς ήθελα μια απλή ενυδατική και στη συγκεκριμένη αναγράφεται ότι απορροφάται γρήγορα.Με μεγάλη μου ευχαρίστηση διαπίστωσα ότι ισχύει,και μάλιστα κρατάει τα χέρια ενυδατωμένα για πολύ ώρα,με μικρή ποσότητα(σκεφτείτε μόνο ότι την έχω από το καλοκαίρι και μου τελείωσε τώρα!).Βέβαια,τους τελευταίους μήνες περίμενα πως και πως να τελειώσει καθώς δεν επαρκεί για το χειμώνα.Οπότε θα σας πρότεινα να τη δοκιμάσετε από άνοιξη και μετά,που δεν θα έχει τόσο κρύο!
Θρεπτική κρέμα χεριών:Το τελευταίο μου απόκτημα,η πορτοκαλί.Ισχυρίζεται ότι "Απαλύνει και ανακουφίζει το ξηρό δέρμα" και ότι η χρήση της διαρκεί για πολύ ώρα.Δυστυχώς εγώ δεν διαπίστωσα τίποτα από αυτά!Για την ακρίβεια θα έλεγα ότι πέρα από το υπέροχο άρωμά της,αυτή η κρέμα είναι στην ίδια κατηγορία με την πράσινη:απλή ενυδατική.Μη σας πω ότι περισσότερο καλό κάνει η πράσινη!Κρίμα,μετά τις δύο πρώτες,η τρίτη που δοκίμασα δεν μου έκατσε.Θα τη δοκιμάσω ξανά όταν τα χέρια μου βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση,και θα σας πω.





DOVE










Regenerating Night:Ααααααχ..Να ζήσουμε να τη θυμόμαστε!Η πρώτη μου κρέμα χεριών,την έβαζα στα χεράκια μου κάθε βράδυ πριν πέσω για ύπνο όταν πήγαινα Γ' Λυκείου κι είχα το άγχος των εξετάσεων.Ολόκληρη ιεροτελεστία πριν πέσω για ύπνο,στα χέρια η κρεμούλα αυτή,στο σώμα η πολυαγαπημένη μου Johnson's νυχτολούλουδο..Α στο καλό,συγκινήθηκα!Δυστυχώς έχουν σταματήσει την κυκλοφορία της,πράγμα που δεν καταλαβαίνω,ήταν εξαιρετική!Κι αυτό το άρωμα..Ίδιο με την κλασική της Dove αλλά στο πιο έντονο.Έχω κρατήσει ακόμη την τελευταία που πήρα,έχει μείνει ακόμη λίγο,δεν τη χρησιμοποιώ για να μη την τελειώσω,αλλά τη μυρίζω συνέχεια..
Visible Effects:Τη λάτρεψα,και πιθανότατα θα την ξανα-αποκτήσω σύντομα,αφού δεν βλέπω να προχωράει η σχέση μου με την πορτοκαλί Bioten.Συγνώμη,εγώ προσπάθησα.Αυτήν η κρέμα έχει πραγματικά ορατά αποτελέσματα:τα χέρια μου τότε ήταν στα καλύτερά τους,βαθιά ενυδάτωση που κράτησε για πολύ καιρό αφού μου τελείωσε,κι αν δεν είχα αυτή τη μανία να δοκιμάζω συνέχεια καινούργιες κρέμες τότε σίγουρα αυτή θα ήταν η μία και μοναδική που θα επέλεγα.Δοκιμάστε την οπωσδήποτε,πραγματικά αξίζει.



GARNIER

Εντατική θρέψη:Πιο εντατική δε γίνεται όμως!Αυτήν η κρέμα με δίχασε.Όταν την αγόρασα(θυμάμαι το σωληνάριο πιο μακρόστενο,υποθέτω ότι άλλαξε η συσκευασία;) μετάνιωσα την ώρα και τη στιγμή!Υπερβολικά βαριά για τα γούστα μου-τώρα θα μου πεις τι περίμενες από κρέμα χεριών για ΕΝΤΑΤΙΚΗ θρέψη;-,έβαζα πολλή και μετά δεν ήξερα τι να την κάνω,άφηνε λιπαρότητα..Όσο περνούσε όμως ο καιρός,τόσο την εκτιμούσα.Πίπουλο το χέρι!Είχα μάθει και να κοντρολάρω την ποσότητα..Παρ'όλα αυτά μάλλον δεν θα την αγόραζα ξανά,μόνο αν τα χάρια μου γίνουν υπερβολικά ξηρά και δε με καλύπτει καμμιά άλλη..



LE PETIT MARSEILLAIS

Πφφ.Άλλη μια απογοήτευση,από μια κατά τ'άλλα αγαπημένη μάρκα.Τη συγκεκριμένη δεν την αγόρασα εγώ,την πήρε η μητέρα μου και τη δοκίμασα μερικές φορές-η γνώμη μου λοιπόν δεν είναι ολοκληρωμένη.Όσες φορές τη χρησιμοποίησα πάντως,αποτέλεσμα μηδέν!Υπερβολικά ελαφριά σύνθεση,η ενυδάτωση κρατάει ελάχιστα..Το άρωμα ήταν το μόνο θετικό.Δεν με ικανοποίησε καθόλου!



Αυτές οι εμπειρίες μου!Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποια από τις κρέμες που ανέφερα;Ποια μου προτείνετε;

Φιλιά στα μούτρα!

J

6 σχόλια:

  1. Την Visible Effects την έχω δοκιμάσει, όντως είναι υπέροχη :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα την ξαναπάρω σίγουρα!Ευχαριστώ για το σχόλιο,φιλάκια! :)

      Διαγραφή
  2. χρήσιμο ποστ! Από ολες αυτές που αναφέρεις έχω δοκιμάσει την le petit Marseillais και συμφωνώ είναι χάλια... καθόλου ενυδάτωση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην τα συζητάς!Κρίμα,περίμενα καλύτερο αποτέλεσμα γιατί ό,τι έχω δοκιμάσει από τη μάρκα ήταν πολύ καλό..

      Διαγραφή
  3. aaxxx pws se katalavainw!!katargoun to signature arwma mou kai exw trela8ei :(

    anyway!polu kali apo dove einai kai i deep care complex!
    http://www.wilkinsonplus.com/content/ebiz/wilkinsonplus/invt/0278454/0278454_l.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι μεγάλη πίκρα,σε καταλαβαίνω!Θα τη δκιμάσω όταν μου τελειώσει η cera di cupra που χρησιμοποιώ τώρα,φαίνεται καλή και είναι εμφανές ότι αγαπώ τις dove! :D Merci!

      Διαγραφή

Τα σχόλιά σας με κάνουν χαρούμενη!
Πάντα απαντάω κι εκτιμάω πολύ το χρόνο που αφιερώνετε για να με διαβάζετε. :)