Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Review:Κραγιόν από Tiger







  Και μάλιστα μόνο με 2 ευρώ.Αχά.

  Δεν ανήκω στην κατηγορία που σνομπάρει τα φθηνά καλλυντικά-ίσα ίσα,θεωρώ ότι από τη στιγμή που ελέγχουμε τα συστατικά και μετά από κάποιες εφαρμογές βεβαιωθούμε ότι δεν μας προκαλούν αλλεργία ή οποιοδήποτε πρόβλημα,είναι μια αξιοπρεπής λύση.Εξάλλου,το γεγονός ότι κάτι είναι ακριβό δε σημαίνει απαραιτήτως ότι είναι και 100%  αξιόπιστο.Μπορώ να πω ότι έχω δοκιμάσει eyeliner με 1 ευρώ το οποίο ήταν κατήμαυρο και πιο σταθερό από όλα τα υπόλοιπα "μάρκας" που έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα!

  Στο θέμα μας:είχα δει εδώ και καιρό ότι το Tiger έχει και καλλυντικά,αλλά δίσταζα να αγοράσω.Πριν από μια βδομάδα περίπου άφησα τους δισταγμούς στην άκρη,και αγόρασα το παραπάνω κραγιόν.Είναι το νούμερο 6 ή 9 (ειλικρινά έτσι όπως είναι τοποθετημένο το νούμερο δεν μπορώ να καταλάβω!),και το χρώμα του είναι "πιο ροζ δε γίνεται".Μετά από αρκετές μέρες που το χρησιμοποιώ,έχω να πω τα εξής:



Έβγαλα φωτογραφίες με 2 διαφορετικούς φωτισμούς για να φανεί καλύτερα το χρώμα

Είναι αρκετά πιο έντονο από κοντά!
 

  Το χρώμα είναι αρκετά έντονο,με εξέπληξε!Δεν υπήρχε δείγμα,και περίμενα αποτέλεσμα liposan,όμως πρόκειται για πολύ ωραίο,βαθύ,και με διάρκεια έντονο ροζ.Μένει για πολύ ώρα στα χείλη,όχι με την ίδια ένταση βέβαια,κι εννοείται ότι αν φας/πιεις/οτιδήποτε φεύγει.Αλλά εγώ θα χαρακτήριζα αξιοπρεπή τη διάρκεια.Δεν είναι ιδιαίτερα ενυδατικό,ούτε και ξεραίνει τα χείλη.Το μοναδικό αρνητικό που παρατήρησα όταν το πρωτοδοκίμασα,ήταν η μυρωδιά:κηρομπογιά!Πραγματικά,μυρίζει ακριβώς έτσι.Ευτυχώς,κρατάει για 1' μόνο αφού το απλώσεις,μετά φεύγει ή το συνηθιζεις,δεν ξέρω!

  Γενικά έμεινα ευχαριστημένη.Είναι φθηνό αλλά καλό,και σίγουρα θα δοκιμάσω κι άλλες αποχρώσεις.



  Εσείς έχετε δοκιμάσει ποτέ κραγιόν σε τόσο χαμηλή τιμή;Μείνατε ευχαριστημένες;
 

 Αυτά από μένα!Αύριο είναι η συνάντηση στις 4,ελπίζω να δω όσο το δυνατόν περισσότερες,ανυπομονώ να σας γνωρίσω από κοντά!
  Φιλιά στα μούτρα,

  J

9 σχόλια:

  1. φυσικά και έχω δοκιμάσει τέτοια καλλυντικά,και εγώ είχα δισταγμούς στην αρχή αλλά αυτά είναι ''κόμπλεξ'' που πρέπει να αφήσουμε στην άκρη!Όταν βλέπω ένα προιόν το βγάζω φωτογραφία,το ψάχνω στο ίντερνετ και βλέπω!πάντα μου έχει βγει σε καλό,και ότι έχω πάρει είναι φανταστικό!και το πιο αγαπημένο μου προιόν-1 ευρω είναι και εμένα το eyeliner!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό που συζητούσαμε και στο post σου με τα λαδάκια! :)Εγώ είμαι πιο τεμπέλα,αν δω κάτι θα το αγοράσω και μετά θα το κοιτάξω..Αλλά μέχρι τώρα έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη με πάμφθηνα προϊόντα!

      Διαγραφή
  2. εντάξει εφόσον είμαστε ευχαριστημένες αυτό σίγουρα μετράει!!!!επίσης σε έχω κάνει tag!!!!!!
    http://jiubilo.blogspot.gr/2013/01/to-tag-23.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά!Ωωω,ευχαριστώ πολύ,θα ετοιμάσω τις απαντήσεις και θα το ανεβάσω! :D

      Διαγραφή
  3. Δεν σνομπάρω τα φθηνά καλλυντικά και στις μέρες μας σνομπαρίες δεν χωράνε!!! Απλά πριν αγοράσω οτιδήποτε, το ψάχνω... Ψάχνω πληροφορίες για την εταιρεία, για το προϊόν. Και δεν το κάνω μόνο στα φθηνά αλλά σε όλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό είναι το καλύτερο και θα έπρεπε να το κάνουμε όλες,μπράβο! :) Κατά καιρούς με πιάνει και ελέγχω τα συστατικά από τα προϊόντα που χρησιμοποιώ,αλλά το κάνω αφού τα αγοράσω,αυτό πρέπει να το διορθώσω!

      Διαγραφή
  4. Kαλά, το κραγιόν το ερωτεύτηκα!! Να μου δώσεις οδηγίες για το πως να πάω εκεί :pp

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εχω ακριβως το ιδιο και κραταει πολυ ωρα και μου αρεσει αλλα το πηρα και σε αλλο χρωμα ( κοκκινο) και ηταν χαλια.....κρατησε για λιγοτερο απο 2 λεπτα και εμεινε μονο το περιγραμμα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλιά σας με κάνουν χαρούμενη!
Πάντα απαντάω κι εκτιμάω πολύ το χρόνο που αφιερώνετε για να με διαβάζετε. :)