Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Review:Κρέμες σώματος



  Οι φίλοι μου το ξέρουν.Μπορώ να ζήσω χωρίς να έχω πολλά,όχι όμως χωρίς κρέμες σώματος(εντάξει,και lip butter).Είμαι εθισμένη.There,I said it!

  Ανά καιρούς δοκιμάζω πολλά προϊόντα,και ενώ πολλά με έχουν απογοητεύσει εντελώς κάποια άλλα δίκαια έχουν μόνιμη θέση στο ανάλογο ράφι με τα προϊόντα περιποίησής μου.Αυτή είναι η τωρινή συλλογή μου,κάποια άλλη στιγμή ίσως κάνω post και για διάφορα άλλα που έχω δοκιμάσει.

  Ξεκινάμε:

  • Hazelnut dry oil with vitamin E,Priorities: Πρόσφατη αγορά,επωφελήθηκα από το 70% των Sephora και το αγόρασα με 4,45 από 8,90 ευρώ,περιεχει 130 ml.Διάφανη συσκευασία,η κλασική αντλία που έχουν συνήθως τα λαδάκια,γενικά πρακτικό.Υπέροχο άρωμα,που μένει για αρκετή ώρα.Άλλο ένα θετικό,paraben free.Τώρα από άποψη ενυδάτωσης μου τα χαλάει.Βλέποντας την αρχική (ακριβή κατά την άποψή μου) τιμή,περίμενα ενυδάτωση πέρα από τα όρια,άγγιγμα μεταξιού,υψηλές προσδοκίες!Αλλά ήμουν έτοιμη να συμβιβαστώ ακόμη και με μια αξιοπρεπή ενυδάτωση.Αλλά όχι,δεν κάνει τίποτα,τουλάχιστον στο δικό μου δέρμα(το οποίο δεν είναι πολύ ξηρό,θα το χαρακτήριζα μάλλον κανονικό προς ξηρό,είναι και χειμώνας).Ίσα για το άρωμα.Απορροφάται τόσο γρήγορα που σχεδόν αναρωτιέσαι αν έβαλες,αυτό για κάποιους είναι θετικό,για μένα λίγο ενοχλητικό.Μάλλον θα το κρατήσω για το καλοκαίρι.
 
  • tRendy ρόδι/αμύγδαλο body milk,Ventus:Το χρησιμοποίησα για ένα διάστημα το καλοκαίρι,και καθώς έχει μείνει λίγο κι εγώ δεν πετάω ποτέ τίποτα αν δεν έχει τελειώσει εντελώς,έμεινε στο ράφι.Αυτό το προϊόν το πήρα σε προσφορά γύρω στο 1,το πολύ 2 ευρώ(130 ml),και έκανε την ανατροπή!Απίστευτη ενυδάτωση που διαρκεί για ώρες,χωρίς να κολλάει μετά το πόδι(καλοκαίρι,ιδρώτας,μπλιαχ!) και με ωραία μυρωδιά που επίσης διαρκεί!Τι να πω,τύφλα να έχουν τα πιο γνωστά και πιο ακριβά προϊόντα.Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη-κι επειδή το χρησιμοποίησα και χειμώνα(πρέπει να τελειώσει κάποια στιγμή) κάνει επίσης πολύ καλή δουλειά.

  • Dreamy Cream,χαλαρωτική κρέμα σώματος με νυχτολούλουδο,Johnson's:Ή αλλιώς,my precious!Κεραυνοβόλος έρωτας που εξελίχθηκε σε αγάπη δίχως όρια.Αυτό το προϊόν έχει σταθερή θέση στην καρδιά και το ράφι μου 5 χρόνια τώρα,από τότε που βγήκε.Μιλάω πολύ σοβαρά!Έχω αναφέρει ξανά ότι αποτελούσε μέρος της νυχτερινής μου τελετουργίας περιποίησης στην Γ' Λυκείου,και όσα προϊόντα κι αν χρησιμοποιήσω,πάντα φροντίζω το συγκεκριμένο να μη λείπει ΠΟΤΕ.Είναι η πιο αγαπημένη μου κρέμα σώματος:υπέροχη ενυδάτωση,καλή αναλογία τιμής-ποιότητας-ποσότητας(γύρω στα 5 ευρώ,250 ml),αλλά το κυριότερο,αυτό το άρωμα..Εντάξει,το καταλάβατε,είναι η αδυναμία μου.
  • Body Butter Vanilla with shea butter,vanilla,macademia and vitamin E,Valley:Άλλη μια πρόσφατη αγορά.Ε δεν μπορούσα να μη συνδυάσω το λαδάκι βανίλια από Body Shop με κάποια ανάλογη κρέμα σώματος,αμαρτία είναι!Διάλεξα να μην αγοράσω την κρέμα από την ανάλογη σειρά των Body Shop αλλά μια πιο φθηνή με εξίσου υπέροχο άρωμα ,και δεν έπεσα έξω!Το συγκεκριμένο body butter έχει απίστευτο άρωμα που έχει πολύ καλή διάρκεια,είναι ελληνικό προϊόν,mineral oil και propylene glycol free,κόστισε γύρω στα 4 ευρώ και περιέχει 200 ml.Πολύ καλή ενυδάτωση,χρειάζεται ελάχιστη ποσότητα,και υφή που δεν έχω ξανασυναντήσει!Δεν μπορώ να το παινέψω αρκετά,πραγματικά το λάτρεψα.

  • Nefertiti Honey Body milk,Kings & Queens:Άλλη μια πετυχημένη αν και"τυφλή" αγορά,την οποία σίγουρα θα επαναλάβω.Μου κόστισε 6 ευρώ περίπου και περιέχει 200 ml.Γενικά λατρεύω τα αφρόλουτρα της μάρκας,το γιασεμί και η ζάχαρη(που μυρίζει πραγματικά σαν ζαχαρωτό) είναι από τα προϊόντα που αγοράζω πολύ συχνά.Οπότε έχοντας ήδη εμπιστοσύνη στις μυρωδιές,αποφάσισα να δοκιμάσω και την ενυδάτωση,και δεν απογοητεύτηκα!Διάλεξα το συγκεκριμένο πρώτον,επειδή έχω κόλλημα με οτιδήποτε αφορά την Αίγυπτο και τους φαραώ (geek alert!) και δεύτερον,επειδή αγαπώ το μέλι.Και δικαιώθηκα!Υπέροχο άρωμα που διαρκεί,βαθιά ενυδάτωση με ελάχιστη ποσότητα,πρακτική συσκευασία,τι άλλο να ζητήσει κανείς;Το έχω εδώ και 2-3 μήνες και σίγουρα θα μου κρατήσει αρκετά ακόμη.



  Λοιπόν,αυτά είναι τα προϊόντα ενυδάτωσης για το σώμα που χρησιμοποιώ αυτό τον καιρό.Συγνώμη για το μεγάλο post,παρασύρθηκα λίγο!Εσείς ποια προϊόντα χρησιμοποιείτε;Έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα παραπάνω;

  Μέχρι την επόμενη φορά,φιλιά στα μούτρα!

  J
 




8 σχόλια:

  1. Ωραίες ιδέες! Οχι οτι δεν έχω ήδη γύρω στις 8 κρέμες σώματος να περιμένουν να τελειώσουν αλλα ποτέ δεν είναι αρκετές. Θα δοκιμάσω το johnsson!
    Ποτέ δεν με απογοήτευσαν ούτως ή αλλως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι φανταστική!Πριν την αγοράσεις βρες ένα tester και βεβαιώσου ότι σου αρέσει το άρωμα-εγώ το λατρεύω,αλλά ξέρω ότι κάποιοι το βρίσκουν πολύ έντονο.Φιλιά! :)

      Διαγραφή
  2. Πολύ ωραίο πόστ...Αυτό το Body Butter Vanilla της Valley θα ήθελα να το δοκιμάσω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ!Είναι πολύ λαχταριστό,κι έχει απίστευτη υφή.Αν σου αρέσει η βανίλια θα ξετρελαθείς! :D

      Διαγραφή
  3. έχω και εγώ τρέλα με τις κρέμες σώματος,πρέπει να έχω πάνω από 20!τη johnson την ανακάλυψα πρόσφατα και τη βάζω κάθε βράδυ!τα kings &queens τα χρησιμοποιούσα παλιά,από τις άλλες δεν έχω δοκιμάσει κάποια,αλλά φαίνονται όλες ωραίες!
    http://jiubilo.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι φανταστική; :) Από Kings&Queens έχεις δοκιμάσει αυτή που έχω ή κάποια άλλη;Θα ήθελα να δοκιμάσω κι άλλες!

      Διαγραφή
  4. Λατρεύω τη σειρά Priorities! Χρησιμοποιούσα χρόνια μια κρέμα σώματος της σειράς με μέλι και αμύγδαλο αν δεν κάνω λάθος...και κάτι αφρόλουτρα... Τώρα χρησιμοποιώ ένα γαλάκτωμα της fresh line. Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι μυρωδιές πρέπει να είναι φανταστικές,αν κρίνω από το λάδι!Πάντως το συγκεκριμένο με απογοήτευσε,φαντάζομαι ότι οι κρέμες θα είναι πιο ενυδατικές..Ευχαριστώ για το σχόλιο,φιλάκια! :)

      Διαγραφή

Τα σχόλιά σας με κάνουν χαρούμενη!
Πάντα απαντάω κι εκτιμάω πολύ το χρόνο που αφιερώνετε για να με διαβάζετε. :)