Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Review:Garnier Essentials 24ωρη κρέμα



  Λίγο πριν τελειώσει,σας παρουσιάζω την ενυδατική κρέμα ημέρας (και πολλές φορές νύχτας) μου.Πρόκειται για την Garnier Essentials με εκχύλισμα σταφυλιού,η οποία απευθύνεται σε κανονικές ή μεικτές επιδερμίδες.Η συσκευασία είναι πλαστική και περιέχει 50 ml.





  Τι υπόσχεται;Εξουδετέρωση τοξίνων,προστασία της επιδερμίδας από τις εξωτερικές επιθέσεις και βέλτιστη ενυδάτωση για 24 ώρες.Για τα δύο πρώτα προφανώς δεν έχω κάτι να πω,δεν είναι δυνατόν να καταλάβω πόσες τοξίνες έπεσαν στη μάχη-πάντως μπορώ να πω ότι σίγουρα βοήθησε το δέρμα μου να λάμψει από υγεία!

  Τώρα σχετικά με την ενυδάτωση:σίγουρα διαρκεί για πολλές ώρες,παίζει όμως πολύ βασικό ρόλο η φάση στην οποία βρίσκεται η επιδερμίδα.Εξηγούμαι!Όπως σας έχω ήδη αναφέρει,η επιδερμίδα μου είναι κανονική προς μεικτή,αλλά το χειμώνα έχει έντονες τάσεις ξηρότητας.Όταν λοιπόν αγόρασα την κρέμα τέλη Αυγούστου/αρχές Σεπτέμβρη ήταν ό,τι πρέπει για το πρόσωπό μου!Τη χρησιμοποιούσα πρωί-βράδυ χωρίς να έχω ανάγκη κάποιο επιπλέον προϊόν.





  Όταν όμως μπήκε ο Δεκέμβρης και ο καιρός άρχισε να αλλάζει,έτσι άλλαξε και η επιδερμίδα μου και οι ανάγκες της.Έτσι λοιπόν,συνέχισα να χρησιμοποιώ την κρέμα αλλά όχι μόνη της,καθώς μέσα σε μισή ώρα ένιωθα το πρόσωπό μου αφυδατωμένο.

  Όσο για τη σύσταση,ελαφριά,δροσερή και ευχάριστη.Στα μείον ίσως η έλλειψη αντηλιακής προστασίας,αλλά εγώ φοράω ξεχωριστή αντηλιακή προσώπου με υψηλό δείκτη (50),οπότε δεν με απασχόλησε.


Έχει μείνει ελαχιστότατη,ελπίζω να φαίνεται



  Συμπερασματικά έχω να πω ότι έμεινα ευχαριστημένη και ότι σίγουρα θα την αγοράσω ξανά,καθώς μου προσέφερε καλή ενυδάτωση(τους μήνες που η επιδερμίδα μου είναι κανονική/μεικτή),έχει πολύ όμορφο και διακριτικό άρωμα,και χαμηλή τιμή.

  Προς το παρόν,θα αρχίσω να χρησιμοποιώ την ενυδατική κρέμα aqua vita της  Apivita για κανονικές/ξηρές επιδερμίδες,με λυγαριά και μέλι.Ήταν δώρο με την αντηλιακή προσώπου που πήρα,και μιας που φαίνεται να ταιριάζει στις ανάγκες της επιδεμίδας μου,θα τη δοκιμάσω και θα σας γράψω τις εντυπώσεις μου.

  Αυτά από μένα!Έχετε δοκιμάσει την κρέμα της Garnier;Εσείς ποια χρησιμοποιείτε;

  Φιλιά στα μούτρα!

    J

11 σχόλια:

  1. γενικά δεν με απογοητεύουν ποτέ τα προϊόντα της garnier ειδικά αν σκεφτείς τις φιλικές τιμές τους. τη συγκεκριμένη δεν την έχω δοκιμάσει, καθώς προτιμώ αυτές που έχουν ένα 15 spf. φοράς και το χειμώνα αντηλιακή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι!Ξεκίνησα από πέρυσι,πότε-πότε,αλλά φέτος φοράω συστηματικά. :)

      Διαγραφή
  2. Βλεπω οτι σου εκανε καλη εντυπωση! Δεν την εχω δοκιμασει ακομα αλλα ξερω οτι ολα τουσ τα προιοντα ειναι υπεροχα.
    Kristina recently posted.. Sigma Brushes Guide.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη,κι είναι η πρώτη κρέμα προσώπου που θα ξαναπάρω σίγουρα! :)

      Διαγραφή
  3. Δεν είχα δοκιμάσει ποτέ Garnier αλλά ίσως δοκιμάσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η συγκεκριμένη κρέμα με άφησε πολύ ευχαριστημένη,ταίριαξε με την επιδερμίδα μου!Αν τη δοκιμάσεις,πες μου εντυπώσεις! :)

      Διαγραφή
  4. Είναι η πρώτη ενυδατική που χρησιμοποίησα πριν χρόνια.. Ακόμα μέχρι σήμερα έχω τις καλύτερες εντυπώσεις :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ ωραίο post!
    Δεν την έχω χρησιμοποιήσει.
    Τώρα έχω μια από Shiseido.Είμαι πολύ ευχαριστημένη!
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ! :D Δεν έχω χρησιμοποιήσει προϊόντα shiseido,αλλά γενικά ακούω πολύ καλά σχόλια για τη μάρκα!Φιλιά!

      Διαγραφή
  6. Καλησπέρα να κανω μια ερώτηση είμαι 24 μισό αλλα εχω ψυχολογικό με τις κρέμες βλέπω γραμμές εκφράσεις κ τα περνάω για ρυτίδες. Θέλετε να μου πείτε αν αυτές οι κρέμες εφαρμόζονται στην περιοχή των ματιών. Ευχαριστώ πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλιά σας με κάνουν χαρούμενη!
Πάντα απαντάω κι εκτιμάω πολύ το χρόνο που αφιερώνετε για να με διαβάζετε. :)